25 / 04 / 2024

Vadistanbul ne zaman tamamlanacak

Vadistanbul ne zaman tamamlanacak

Artaş İnşaat, İnvest İnşaat ortak yatırımıyla Ayazağa'da Evyap Holding'e ait 424 bin metrekare alan üzerinde geliştirilen Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, AVM, otelden oluşan Bulvar etabında ağustos ayında ofis teslimleri başlıyor.

Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Kağıthane-Ayazağa'da Vadistanbul'un yanındaki arsada inşa edilen Ayazağa Vadi Koru projesi Invest İnşaat tarafından yükseliyor .Peki Ayazağa Vadi Koru ne zaman tamamlanacak?

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Vadistanbul Park Cendere'de banka kredisiyle vade fırsatı sunuluyor. Projenin 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Peki Ayazağa Vadistanbul Park ne zaman teslim edilecek?

Vadistanbul Park Evleri ne zaman teslim?

Vadistanbul Park'ın 22 bin metrekarelik mağaza alanı bulunuyor. Proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vadistanbul Park Evleri ne zaman teslim edilecek?

Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Vadipark Seyrantepe 45 bin metrekarelik inşaat alanından oluşuyor. Proje Vadistanbul Teras etabının yanında yer alacak. Peki Vadipark Seyrantepe ne zaman satışa çıkacak?

Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen projede 1.400 konut ve ticari birimleri bulunuyor. Proje toplam toplam 120 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Peki Vadistanbul Park teslimleri ne zaman?

Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen projede 1.400 konut yer alıyor. Projede fiyat listesi ve ödeme seçeneklerinin henüz netleşmedi.Peki Vadistanbul Park ne zaman satışa çıkacak?

Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Toplamda 1.400 konut ve ticari birimlerin bulunduğu proje arsa alanı 424 bin metrekare olarak belirlendi. Projede satışlar Aralık ayının ilk haftası itibariyle başlayacak. Peki Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Beylikdüzü İnnovia Park ne zaman teslim?

Beylikdüzü İnnovia Park ne zaman teslim? Yeşil GYO İnnovia Park ev fiyatları ne kadar? İnnovia Park Evleri ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor...

Şehrizar Konakları ne zaman teslim?

Toplamda 208 konuttan meydana gelen Şehrizar Konakları ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor...

Çankaya Sinpaş Altın Oran ne zaman teslim?

Çankaya Sinpaş Altın Oran ne zaman teslim? Sinpaş Altın Oran'da etaplar ne zaman teslim edilecek? sorularının cevabı haberimizde yer alıyor...

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim?

Beylikdüzü Demir Romans ne zaman teslim sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 235 milyon TL yatırımla inşa edilen Demir Romans Evleri'nde daire fiyatları 179 bin 400 TL'den başlıyor...

Demir Romance ne zaman teslim?

Demir Romance ne zaman teslim sorusu Mayıs 2015 yılı olarak yanıt buluyor. Beylikdüzü'nde yükselen Demir Romance Rezidans'ta fiyatlar 179 bin 400 TL'den başlayarak değişiyor...

Vadistanbul ne zaman tamamlanacak Haberi

Vadistanbul ne zaman tamamlanacak

AVM ise kapılarını mart ayında açacak. Son konut etabı olan Vadistanbul Park da 2017 Aralık'ta anahtarları teslim edecek. Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, mart ayında açılacak AVM'nin perakende kiralamalarını JLL'in üstlendiğini belirterek, "En iyi şekilde marka karması oluşturuluyor. Tabi ki böyle bir süreçte birlikte kalkınacağız. Kiracının cebinde gözümüz yok. Evet bunun bir bedeli var ama iş yaptıkça alacağız, kazanacağız" dedi.


ALTYAPIYA 100 MİLYON LİRA

Altyapı için 100 milyon lira harcama yaptıklarını açıklayan Çetinsaya, şöyle devam etti: "Alt geçit, üst geçit, yollar, havaray... Bunu biz şirket olarak yaptık. Büyük bir proje deyince aklınıza bir yoğunluk gelmesin. Bu inşaat alanının yarısı yani 560 bin metrekaresi altyapı. Toplam tüm bunlar için 100 milyon lira harcadık. Havaalanından sonra en büyük otopark 11 bin...