25 / 04 / 2024

Vadistanbul ofisleri

Vadistanbul ofisleri

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

Vadistanbul Bulvar'da ofislerin yüzde 65'i satıldı!

İstanbul Ayazağa'da yükselen Vadistanbul projesinin Bulvar etabında ofislerin yüzde 65'i satıldı. Maslak-Levent hattının alternatifi olarak gösterilen Vadistanbul Bulvar'da 300 bin metrekare ofis yer alıyor.

Vadistanbul ofisleri Maslak ve Levent ofislerinden daha uygun!

Artan ofis maliyetleri ve yeni ortaya çıkan ofis vadileri büyük şirketleri metroya yakın ama daha ucuz merkezlere taşımaya başladı. Kale, Polimeks, Evyap ve Socar'ın, merkezlerini Vadistanbul'a taşıdı..

Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı mevcut!

Evyap’ın Maslak Ayazağa’daki arazisi üzerinde inşasına başlanan Vadistanbul, Belgrad ormanlarıyla çevrili bir alan içinde inşa ediliyor. Türkiye'nin en büyük ölçekli karma projesi olan Vadistanbul'da satılık ve kiralık 180 bin metrekare ofis alanı bulunuy

Vadistanbul'un ofisleri görücüye çıktı! Metrekaresi 3 bin 400 dolara!

Artaş Grubu, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat'm ortaklığıyla Ayazağa'da hayata geçirilen 2 milyar TL'lik Vadistanbul'un "Bulvar" etabı satışa çıktı. Ofis ve ticari alanların yer aldığı etapta metrekare fiyatları 3 bin 400 dolardan başlıyor.

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Beymen'in ofisleri Vadistanbul'a taşınacak!

Ofisleri Oycan Plaza'da bulunan Beymen'in Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacağı öğrenildi.

Vadistanbul'un ofis ve oteline talep yağdı!

Ayazağa'daki Vadistanbul projesinin otel ve ofisleri fuarda yoğun ilgi gördü. Projenin üçüncü etabı kapsamındaki 1.000 konutun lansmanı ilk kez bu fuarda gerçekleşti.

Vadistanbul'un ofisleri MIPIM'de sergilendi!

ARTAŞ, Aydınlı ve Invest İnşaat'm ofislerini satın almak ve daha sonra kiralamak ortaklığında inşa edilen Vadistanbul da MIPIM'de yerini alan projeler arasındaydı. Vadistanbul'un 'Bulvar' etabı uluslararası arenada sergilendi.

Vadistanbul ofisleri Maslak ve Levent ofislerinden daha uygun!

Artan ofis maliyetleri ve yeni ortaya çıkan ofis vadileri büyük şirketleri metroya yakın ama daha ucuz merkezlere taşımaya başladı. Kale, Polimeks, Evyap ve Socar'ın, merkezlerini Vadistanbul'a taşıdı..

Vadistanbul Bulvar ofisleri için iki şirket daha kesinleşti!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığındaki Vadistanbul projesinin Bulvar etabında dünyaca ünlü şirketler bir bir yerini alıyor. Milyon dolarlık satışların yapıldığı Vadistanbul bittiğinde, şirketler merkezlerini Seyrantepe'ye taşıyacak...

Maslak Vadistanbul projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolara ofis!

Vadistanbul Bulvar projesi ofislerinin metrekaresi 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Vadistanbul Bulvar projesi 3 etaptan meydana geliyor. Projede yer alan ofislerin toplam alanı 180 bin metrekare olarak belirlendi.

İstanbloom ofisleri cazip ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor!

ESİN Yapı'nın Zincirlikuyu'daki tamamı gün ışığı alan, toplam 9 bin 600 metrekarelik alan üzerinde, 3 kat olarak inşa edilen İstanbloom ofisleri, cazip ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor...

Vadistanbul Bulvar projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 3.500 dolar!

Vadistanbul Bulvar projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor. Toplam ofis alanı 180 bin metrekare olan proje kapsamında teslimlerin Kasım'da yapılması planlanıyor.

Vadistanbul Bulvar Maslak'ta metrekaresi 3 bin 500 dolara!

Vadistanbul Bulvar Maslak projesi kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede toplam 3 etap ve 9 blok bulunuyor

Vadistanbul Bulvar projesinde metrekaresi 3 bin 500 dolara ofis!

Vadistanbul Bulvar projesinde yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 3 bin 500 dolardan başlıyor. Vadistanbul Bulvar kapsamında toplam ofis alanı 180 bin metrekare olarak belirlendi...

Satış ofisleri nasıl dizayn edilmeli?

Satış Küpü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Tuncel satış ofislerinin projenin pazarlama yüzü ve algıyı oluşturan temel noktalardan birisi olduğunun altını çizerek "Satış ofisleri nasıl dizayn edilmeli?" sorusunun cevabını veriyor...

Vadistanbul ofisleri Haberi

Vadistanbul ofisleri

Vadistanbul; konutları, ofisleri, alışveriş merkezi ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak yer alıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli adresleri arasında gösteriliyor.

Türkiye’nin en büyük karma projeleri arasında ön plana çıkan Vadistanbul; İstanbul’un iş ve finans merkezi olarak Maslak’ın, yaşam ve alışveriş merkezleri olarak da Nişantaşı ve Bağdat Caddesi’ne alternatif olarak hayata geçirildi.

EN İYİ AVM VE OFİS PROJESİ

“Bu hayat işinize gelecek” sloganıyla yatırımın ve prestijli iş hayatının kesişme noktası olarak öne çıkan Vadistanbul; ofis, alışveriş caddesi, yeme- içme alanları, AVM, otel ve rezidanstan meydana geliyor.

En iyi karma kullanımlı proje olarak ön plana çıkan Vadistanbul, 7/24 renkli ve canlı AVM’siyle...