24 / 04 / 2024

Vadistanbul socar

Vadistanbul socar

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığındaki Vadistanbul projesinin Bulvar etabında dünyaca ünlü şirketler bir bir yerini alıyor. Milyon dolarlık satışların yapıldığı Vadistanbul bittiğinde, şirketler merkezlerini Seyrantepe'ye taşıyacak...

Socar Vadistanbul'dan bir blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa’daki ‘Vadistanbul Bulvar’dan blok satın aldı.19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Vadistanbul ofisleri Maslak ve Levent ofislerinden daha uygun!

Artan ofis maliyetleri ve yeni ortaya çıkan ofis vadileri büyük şirketleri metroya yakın ama daha ucuz merkezlere taşımaya başladı. Kale, Polimeks, Evyap ve Socar'ın, merkezlerini Vadistanbul'a taşıdı..

SOCAR ülke merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. Şirketin blok satın aldığı ofislerin yanı sıra konutların da bulunduğu karma projede 35 bin kişi yaşayacak

Vadistanbul Bulvar'ın yeni misafiri Socar!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konut etabında yaşam başlarken, ofis ve ticari alanlardan oluşan "Bulvar" etabında da satışlar hızla sürüyor.

Petrol şirketi Socar, Vadistanbul Bulvar'ı seçti!

Dev şirket, projeden 75 milyon dolara blok satın aldı. İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak Vadistanbul Bulvar, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren dev firmaların yeni merkezi oluyor.

Socar, Ayazağa Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa'daki 'Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı. 19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Socar Vadistanbul Bulvar'dan 75 milyon dolara blok satın aldı!

Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli yabancı şirketlerin ilgi odağı oldu. Azerbaycanlı dev petrol şirketi SOCAR, Türkiye merkezi için 19 bin metrekarelik bloku 75 milyon dolara satın aldı..

Socar Vadistanbul'dan bir blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa’daki ‘Vadistanbul Bulvar’dan blok satın aldı.19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Azeri devi Socar, Vadistanbul'a taşınıyor!

Azeri petrol devi Socar, Türkiye merkezini Vadistanbul projesinin ofis ve ticari alanlardan oluşan ‘Bulvar’ etabına taşıyor. Socar, 19 bin metrekare için 75 milyon dolar ödedi.

Socar merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Dünyanın köklü petrol şirketlerinden olan SOCAR da, Türkiye merkezini Vadistanbul Bulvar’a taşımak için blok satın alan firmalar arasında yerini aldı. Socar merkezini Vadistanbul' a taşıyor.

SOCAR, Vadistanbul Bulvar'a taşınıyor!

Azerbaycan Cumhuriyeti devlet petrol ve doğalgaz şirketi SOCAR, Türk inşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden sayılan Vadistanbul Bulvar'a taşınıyor. Taşınma haberi bir basın toplantısıyla açıklanacak.

Vadistanbul Bulvar Socar basın toplantısı 6 Ocak'ta!

Türk İnşaat sektörünün en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul Bulvar’dan dev bir yatırımla blok alımı yapan Socar Grup, merkezini “Bulvar”a taşıyor. Socar 6 Ocak'ta Çırağan Sarayı'nda basın toplantısı düzenliyor..

Vadistanbul'da fiyatlar 575 bin TL'den başlıyor!

Artaş inşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu inşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un ilk etabında teslimler tamamlanmak üzere. Yaşamın başladığı Vadistanbul'un ilk etabında son daireler hemen teslim...

Vadistanbul'da teslimler tamamlanıyor!

Artaş inşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu inşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un ilk etabında teslimler tamamlanmak üzere. Yaşamın başladığı Vadistanbul'un ilk etabında son daireler hemen teslim olarak satışı devam ediyor.

Vadistanbul socar Haberi

Vadistanbul socar


Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla yükselen Vadistanbul projesinin ticari etabı Vadistanbul Bulvar'da dünyanın önde gelen firmaları yerini alıyor. 


Vadistanbul'da 300 bin metrekare ofis stoğu var. Vadistanbul'un ikinci etabı Bulvar'da 180 bin metrekare, 3. etabı Vadistanbul Bahçe'de 120 bin metrekare ofis stoğu bulunuyor.



İki şirket daha kesinleşti


Vadistanbul Bulvar projesinde Polimeks KDV dahil 35 milyon dolara 9 bin 500 metrekarelik ofis satın aldı. Kale Grubu 50 milyon dolar + KDV bedelle 15 bin metrekare ofis satın almıştı. Geçtiğimiz günlerde de Azeri petrol devi Socar 75 milyon dolar ödeyerek 19 bin metrekarelik alana sahip blok satın aldı. Socar  şu anda bulundukları Bosphorus Plaza'dan Vadistanbul'a merkezini taşıyacak. 


Vadistanbul Bulvar'da ofisler için iki dev şirketle daha anlaşma yapıldı. Henüz açıklanmayan şirketler hakkında önümüzdeki günlerde...