23 / 04 / 2024

vadistanbul

vadistanbul

Ayazağa Vadistanbul Park satış fiyatları listesi 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park projesinde 0,97 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadistanbul Park Evleri ödeme koşulları!

Vadistanbul Park Evleri'nde satış fiyatları 846 bin 370 TL'den başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park projesinde yaşam yıl sonunda başlayacak...

Vadistanbul Park etabı fiyatları 2017!

Vadistanbul Park etabında güncel fiyatlar 846 bin 370 TL'den başlayarak değişiyor. Vadistanbul Park projesinde yaşam yıl sonunda başlıyor...

Vadistanbul Park fiyat listesi Haziran 2017!

Vadistanbul Park fiyat listesi 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park'ta 0,97 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadistanbul Park güncel daire fiyatları 2017!

Vadistanbul Park güncel daire fiyatları 823 bin 710 TL'den başlangıç gösteriliyor. Vadistanbul Park'ta teslimler yıl sonunda yapılıyor...

Kağıthane'de markalı projeler çoğalıyor!

Artaş Grup, Aydınlı Grup, Invest İnşaat, Tahincioğlu, Eroğlu, DKY gibi konut üreticilerinin lüks konut projelerini hayata geçirmesinin ardından bölge konut yatırımı için cazip hale geldi

Alkaş Grup, MIPIM'i Türkiye'ye getirecek!

15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek MIPIM'e Türkiye'den katılım her geçen yıl artarken, fuarın ilerleyen yıllar içinde Türkiye'de yapılması öngörülüyor. İşte fuarın ayrıntıları...

Vadistanbul Avrupa'nın en iyisi seçildi!

Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Properties Awards EPA) perakende ve ofis mimarisi kategorilerinde ödüle layık görüldü. Projede 760 metrelik cadde dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Vadistanbul'a Avrupa'dan ödül!

Vadistanbul Bulvar, "EPA" Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorilerinde ödüller aldı.

Vadistanbul'un Bulvar etabına uluslararası alanda ödül!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi.

Vadistanbul'un oteline Dubaili bir grup talip oldu!

Artaş İnşaat’ın da ortakları arasında olduğu Vadistanbul projesinin bin konutluk 3. Etabı Dubai Cityscape fuarında lanse edildi.

Artaş, Vadistanbul'daki oteli Dubai'de satışa çıkardı!

Artaş İnşaat, Cityscape Global Fuarı’nda ortaklarıyla Ayazağa’da hayata geçirdiği “Vadistanbul” projesiyle yer alıyor. Şirket projenin ikinci etabı Bulvar’da yer alan otelin satışı için görüşme yaptı.

Vadistanbul'a ‘Vadi-Ray’ geliyor!

Türkiye’nin ilk özel havaray sistemi, Vadistanbul projesi çerçevesinde Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat’ın girişimleriyle hayata geçiriliyor. Havaray sistemi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devredilecek.

Vadistanbul projesinde bir dünya markası Ideal Standard!

Artaş Grup, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat'ın Maslak Ayazağa'daki projesi Vadistanbul'un birinci etabı Vadistanbul Teras tamamlandı. Projede İdeal Standard'ın banyo dolapları ve armatürleri yer alıyor.

Vadistanbul yerli ve yabancı talebi topluyor!

Artaş, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul projesi yerli ve yabancıların yoğun taleple karşılaşırken inşa edildiği bölgenin gelişimine de ofis, AVM, otel gibi ünitelerle katkı sağlamayı hedefliyor.

Vadistanbul'un özel metrosu olacak!

İSTANBUL Ayazağa'da Artaş T İnşaat, Aydınlı Grup ve Alnvest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un, 17 ayda tamamlanan 250 bin metrekarelik "Teras" etabında yaşam başladı..

Vadistanbul ofisleri Maslak ve Levent ofislerinden daha uygun!

Artan ofis maliyetleri ve yeni ortaya çıkan ofis vadileri büyük şirketleri metroya yakın ama daha ucuz merkezlere taşımaya başladı. Kale, Polimeks, Evyap ve Socar'ın, merkezlerini Vadistanbul'a taşıdı..

SOCAR ülke merkezini Vadistanbul'a taşıyor!

Vadistanbul'un ofis ve ticari alanlardan oluşan Bulvar etabı petrol şirketi SOCAR'ın Türkiye merkezine ev sahipliği yapacak. Şirketin blok satın aldığı ofislerin yanı sıra konutların da bulunduğu karma projede 35 bin kişi yaşayacak

Vadistanbul 3. etabında çalışmalara Mart ayında başlanıyor!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un üçüncü etabı bu yıl satışa çıkacak. Vadistanbul'un konut ve ofislerden oluşan 3. etabında inşa çalışmaları mart ayında başlayacak.

Vadistanbul'un 3.etabı bu yıl satışa çıkacak!

ARTAŞ İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un üçüncü etabı bu yıl satışa çıkacak. 3. etabında inşa çalışmaları mart ayında başlayacak.

Vadistanbul Bulvar ofisleri için iki şirket daha kesinleşti!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığındaki Vadistanbul projesinin Bulvar etabında dünyaca ünlü şirketler bir bir yerini alıyor. Milyon dolarlık satışların yapıldığı Vadistanbul bittiğinde, şirketler merkezlerini Seyrantepe'ye taşıyacak...

Süleyman Çetinsaya: Vadistanbul 3. etabı için hazır olun!

Vadistanbul'da yüzde 40 prim vaadi gerçek olan Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yatırımcılara ' Projenin 3. etabı için hazır olun ' mesajı verdi.

Süleyman Çetinsaya Vadistanbul'da kazandıracak!

Vadistanbul 'da yüzde 40 prim vaadi gerçek olan Artaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, yatırımcılara 'Projenin 3. etabı için hazır olun' mesajı verdi.

Vadistanbul Bulvar'ın yeni misafiri Socar!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Invest İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un konut etabında yaşam başlarken, ofis ve ticari alanlardan oluşan "Bulvar" etabında da satışlar hızla sürüyor.

Petrol şirketi Socar, Vadistanbul Bulvar'ı seçti!

Dev şirket, projeden 75 milyon dolara blok satın aldı. İstanbul'un yeni iş ve yaşam merkezi olacak Vadistanbul Bulvar, ulusal ve uluslararası alanda faaliyet gösteren dev firmaların yeni merkezi oluyor.

Socar, Ayazağa Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa'daki 'Vadistanbul Bulvar'dan blok satın aldı. 19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

Socar Vadistanbul Bulvar'dan 75 milyon dolara blok satın aldı!

Vadistanbul'un Bulvar etabı yerli yabancı şirketlerin ilgi odağı oldu. Azerbaycanlı dev petrol şirketi SOCAR, Türkiye merkezi için 19 bin metrekarelik bloku 75 milyon dolara satın aldı..

Socar Vadistanbul'dan bir blok satın aldı!

AZERBAYCANLI petrol şirketi Socar, İstanbul Ayazağa’daki ‘Vadistanbul Bulvar’dan blok satın aldı.19 bin metrekare alan için 75 milyon dolar ödeyen Socar, aldığı bloğu merkez binası yapacak.

vadistanbul Haberi

vadistanbul


Artaş İnşaat ve İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadistanbul Park projesi, İstanbul'un Avrupa yakasında Ayazağa'da inşa ediliyor. Vadistanbul Park projesinde teslimler yıl sonunda yapılıyor.


Ayazağa Vadistanbul Park satış fiyatları listesi 846 bin 370 TL'den başlıyor. Vadistanbul Park projesinde 732 daire, 22 bin metrekare mağaza alanı, 20 bin metrekare home ofis alanı yer alıyor.


Vadistanbul Park projesinde büyüklükleri 76,63 metrekare ile 265,85 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Vadistanbul Park'ta yüzde 25 peşinattan sonra 0,97 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sağlanıyor. Projede sauna, fitness, spor alanı, çocuk oyun alanı, otopark, yüzme havuzu gibi sosyal imkanlar olacak.



Ayazağa Vadistanbul Park satış fiyatları listesi 2017!


76,63 - 98,33 metrekare 1+1 daireler 846 bin 370 TL ile 1 milyon 138 bin...