23 / 04 / 2024

Vaditepe GölEvleri fiyat listesi

Vaditepe GölEvleri fiyat listesi

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde avantajlı fiyatlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projenin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nde Nisan'a özel fırsatlar!

Bahçeşehir'de 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşan Vaditepe Gölevleri'nde 199 bin liradan başlayan lansman fiyatları Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Gölevleri, Binres İnşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş iletişim!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş iletişim için 0850 205 45 65 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Peki Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri ulaşım!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'nun başında, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3 Köprü güzergahına yakın bir bölgede yükseliyor. Proje İstanbul Bahçeşir'de yükseliyor.

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim!

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim numarası 0850 205 45 65 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den satışa çıktı!

KİPTAŞ güvencesiyle Binres inşaat tarafından hayata getirilen Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Bahçeşehir'de yükselen Vaditepe Gölevleri projesinde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası!

KİPTAŞ projesi olan Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri’nde indirim kampanyası başladı.Kampanya kapsamında satışa sunulan daireler hemen teslim ediliyor...

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat!

Vaditepe Bahçeşehir Evleri güncel fiyat listesi 391 bin 174 TL'den başlayarak değişiyor. Vaditepe Bahçeşehir'de daireler oturuma hazır...

Vaditepe Gölevleri’nde ticari alanlar satışa çıktı!

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuluyo

Vaditepe Gölevleri'nde ticari alanlar satışa çıkıyor!

Bahçeşehir’in merkezinde ideal konumuyla dikkat çeken Vaditepe Gölevleri’nin ticari alanları satışa çıkıyor. 43 metrekareden 2 bin metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 52 ticari alan, metrekaresi 8 bin liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nde 24 ay sıfır faiz taksit imkanı!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en hızlı gelişen bölgesi Bahçeşehir'in merkezinde hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri'nde avantajlı fiyatlar devam ediyor.Yoğun ilgi gören Vaditepe Gölevleri yüzde 40'lık bölümü satıldı.

Vaditepe Gölevleri’nde 24 ay 0 faiz imkanı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satıldı. Uygun ödeme koşullarıyla yatırımcıya sunulan projede 24 aydan 120 aya kadar cazip ödemeler sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde avantajlı fiyatlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projenin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'ye! 24 ay 0 faizle!

24 ay faizsiz vadelendirme yapılan Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir projesinde yer alan konutların fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Projede teslimler ise 2017 yılının Ağustos ayında yapılacak.

Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başlangıç gösterdiği Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir'de daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor.

Vaditepe Gölevleri'nde Nisan'a özel fırsatlar!

Bahçeşehir'de 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşan Vaditepe Gölevleri'nde 199 bin liradan başlayan lansman fiyatları Nisan ayı sonuna kadar devam edecek.

Vaditepe Gölevleri Bahçeşehir'de 199 bin TL'den başlıyor!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat'ın ortak yatırımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri'nde Nisan ayına özel fırsatlar sunuluyor. Bahçeşehir'de 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşan Vaditepe Gölevleri'nde fiyatlar 199 bin liradan başlıyor..

Vaditepe Gölevleri'nde lansman fiyatları 199 bin TL'den başlıyor!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat’ın ortak yatırımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde Nisan ayı sonuna kadar kampanya bulunuyor. Bahçeşehir’in merkezinde 357 konut ve 52 ticari üniteden oluşuyor.

Vaditepe GölEvleri fiyat listesi Haberi

Vaditepe GölEvleri fiyat listesi

KİPTAŞ- Binres İnşaat ortak yapımı ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’ne yoğun ilgi devam ediyor. Bahçeşehir’in kalbinde yer alan Vaditepe Gölevleri kısa bir süre içinde yüzde 40’lık satış rakamına ulaşarak yatırımcının şimdiden gözdesi oldu.


CAZİP ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR


Alternatifli ödeme planlarının yer aldığı projede yatırımcıya 24 ay sıfır faiz taksit imkânının yanında,48 ay 0,55 faiz oranı, 60 ay 0,61 faiz oranı ve 120 ay 0,78 faiz oranı gibi, uygun faizli kredi imkânı seçeneği de sunuluyor.


İstanbul’un sürekli değer kazanan konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri’nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor.


Bahçeşehir merkezde 100 bin metrekarelik inşaat alanı ve 18.500 metrekarelik arsa alanına sahip proje, yatırımcının ilgisini çekmeye devam ediyor.Ulaşım açısından avantajlı bir konumda...