29 / 03 / 2024

Vaditepe Gölevleri nerede

Vaditepe Gölevleri nerede

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satıldı. Uygun ödeme koşullarıyla yatırımcıya sunulan projede 24 aydan 120 aya kadar cazip ödemeler sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde avantajlı fiyatlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projenin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.

Vaditepe Gölevleri 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

KİPTAŞ'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Gölevleri, Binres İnşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Kiptaş Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri'nde talep alınmaya başlandı!

Kiptaş'ın Bahçeşehir'de inşasına devam ettiği 4 bin konutluk Vaditepe projesinin yeni halkası Vaditepe Gölevleri, Binres inşaat'ın yatırımlarıyla hayata geçiriliyor. Vaditepe Gölevleri'nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alacak.

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık!

Vaditepe Gölevleri Kiptaş satılık daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Marmaray ve metro hattının yanı başında bulunan projede firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Vaditepe Gölevleri teslim tarihi!

Vaditepe Gölevleri teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden proje 357 adet daire ve 52 adet ticari birimden oluşuyor.

Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri!

Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sağlayan Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri 'nde banka kredisi ile de ödeme yapılıyor. Proje Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor.

Bahçeşehir'in başrolü şimdi sahnede: Vaditepe Göl Evleri!

Vaditepe Göl Evleri Marmaray ve metro hattının yanı başında bulunuyor. Daire fiyatları 199 bin TL'den başlayan proje "Bahçeşehir'in başrolü şimdi sahnede: Vaditepe Göl Evleri" sloganıyla yükseliyor.

Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen Vaditepe Gölevleri Konutları Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede hayata geçiriliyor. Peki Vaditepe Gölevleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Kiptaş imzası ile hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında yapılması planlanıyor. Peki Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri nerede?

Vaditepe Gölevleri lansmana özel ödeme planı!

Vaditepe Gölevleri lansmana özel ödeme planı kapsamında firma bünyesinde veya banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor. Teslim tarihi Eylül 2017 olarak belirlenen projede 357 adet daire bulunuyor.

Vaditepe Gölevleri ulaşım!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje TEM Otoyolu'nun başında, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve 3 Köprü güzergahına yakın bir bölgede yükseliyor. Proje İstanbul Bahçeşir'de yükseliyor.

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim!

Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri iletişim numarası 0850 205 45 65 olarak belirlendi. Teslimlerinin 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi planlanan proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi!

TEM Otoyolu'nun başında bulunan Kiptaş Vaditepe Gölevleri projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Projede yer alan konutların alanları 69 ile 234 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgileri!

Vaditepe Gölevleri ulaşım bilgilerine göre proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Havalimanı, 3 Köprü ve Kanal İstanbul'un güzergahına yakın mesafede, Marmaray ve metro hattının yanında yükseliyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor.

Çağlar Göğüş hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Çağlar Göğüş kimdir? Nerede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İşte Çağlar Göğüş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

Ahmet Erdal Güncan nerede okudu? Hangi bankada görev aldı? Çalık Denim’de hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Erdal Güncan kimdir? Kaç yılında dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını hangi alanda yaptı? Bankacılık alanında kaç yıl çalıştı? Çalık Denim’de hangi alanda görev alıyor? İşte Ahmet Erdal Güncan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Son dakika! Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu! İşte AFAD'IN son depremler listesi...

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 27 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Dikkat! Dikkat! Az önce deprem mi oldu? Son dakika depremler nereden öğrenilir?

26 Mayıs Cuma günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 26 Mayıs 2023 Cuma AFAD'ın kaydettiği son dakika deprem listesi!

Son dakika deprem nereden öğrenilir? Az önce deprem mi oldu? 25 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

25 Mayıs Perşembe günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Gübrede büyük indirim farkı! Yeni hesapla 2 bin lira düştü (11 mayıs gübre fiyatları indirimli listesi)

Çiftçinin üretimde en çok kullandığı ürünlerin başında gelen gübre fiyatlarında indirim geldi. En ucuz gübre nerede satılıyor, kilogramı kaç lira tonu kaç liradan satılıyor sizler için araştırdık. İndirimli gübreden istifade etmek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz.

Nidapark Göcek nerede? Nidapark Göcek fiyat listesi!

Nidapark Göcek nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Göcek fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Tahincioğlu Holding imzası taşıyan projede 32 müstakil villa bulunuyor...

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

G-Beyond nerede?

G-Beyond nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte G-Beyond projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri'nde yüzde 30 indirim fırsatı!

KİPTAŞ tarafından inşa edilen ve yaşamın başladığı Venezia Mega ve Vaditepe Gölevleri projelerinde hemen teslim evlerde yüzde 30'a varan indirim fırsatı ve 60 aya varan vade imkanı sunuluyor...

Vaditepe Gölevleri nerede Haberi

Vaditepe Gölevleri nerede

İstanbul’un en hızlı gelişen bölgesi Bahçeşehir’in merkezinde hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.  Uygun ödeme koşullarını sunulan projede alternatifli ödeme planları yer alırken, projede yatırımcıya 24 ay sıfır faiz taksit imkânının yanında, 48 ay 0.55 faiz oranı, 60 ay 0.61 faiz oranı ve 120 ay 0.78 faiz oranı gibi, uygun faizli kredi imkânı seçeneği de sunuluyor.


İstanbul’un sürekli değer kazanan konut bölgeleri arasında yer alan ve son derece planlı bir şekilde gelişen Vaditepe Gölevleri’nde 357 konut ve 52 ticari ünite yer alıyor. Bahçeşehir merkezde 100 bin metrekarelik inşaat alanı ve 18 bin 500 metrekarelik arsa alanına sahip proje, yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekmeye...