26 / 04 / 2024

Vadiyaman Projesi yer teslimi

Vadiyaman Projesi yer teslimi

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı.

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Gayrimenkul ve ofiste yatırımın yeni adresi Cendere bölgesi!

Kağıthane Cendere Caddesi son yıllarda inşaat firmalarının uğrak adresi oldu. Vadistanbul AVM ve Axis AVM'nin yapılmasıyla yoğunluğu artan bu bölgede birçok konut projesi yer alıyor. 

Pendik'teki markalı 6 konut projesi!

Pendik İstanbul Anadolu Yakası'nda son yıllarda yatırım değeri artan ilçelerin başında geliyor. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakınlığı ile dikkat çeken bölgede birçok markalı konut projesi yer alıyor. İşte Pendik'teki markalı 6 konut projesi...

Teknokent projesi Sarıyer'de kurulacak!

MEF Üniversitesi ve Icon Grup tarafından Sarıyer-Zekeriyaköy bölgesinde teknokent projesi kurulması için imzalar atıldı. Teknokent'in 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Küçükçekmece'de uygun fiyatlı 5 konut projesi!

Kanal İstanbul projesiyle konut fiyatlarının artış gösterdiği İstanbul Küçükçekmece'de birçok konut projesi yer alıyor. Peki bölgede markalı konut fiyatları ne kadar? İşte uygun fiyatlı 5 konut projesi...

Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi!

İstanbul Sarıyer'de birçok inşaat şirketinin konut projesi yükselmeye devam ediyor. Sarıyer 38 mahalleden meydana geliyor. İşte Sarıyer'deki 5 markalı konut projesi...

Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi geliyor!

T.C. Devlet Demiryolları sitesinde yer alan projeler bölümünde planlanan demiryolları projelerinde Erzincan-Trabzon Demiryolu projesi yer aldı. Proje için düğmeye basıldı.

Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı!

Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Vadiyaman Projesi'nin yer teslimi yapıldı.

Konut yatırımcılarının yeni gözdesi Çekmeköy oldu!

Yatırımcıların Anadolu yakasındaki yeni gözdesi Çekmeköy. Yüzde 75’i yeşil alandan oluşan yerleşim yerinde, birçok markalı konut projesi yer alıyor. Metro hattı projelerinin de etkisiyle, ilçedeki konut fiyatları son 5 yılda ikiye katlandı.

Vadiyaman Projesi'nin ihalesi tamam!

Adıyaman'da hayata geçirilecek olan Vadiyaman Projesi’nin ihalesi yapıldı, şimdi proje için yasal sürecin tamamlanması bekleniyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü bu yıl 390 proje yapacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 2017'de 170 milyar liralık 390 proje yapacak. Projeler arasında 14 otoyol projesi, 11 turizm projesi, 12 enerji projesi ve 4 tarım sektörü projesi yer alıyor.

Sakarya Karamanpark projesi için yer tahsisi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin başkanlığında yapıldı. Karamanpark projesi için yer tahsisinin gerçekleştirildiği meclis toplantısında, SASKİ’nin ilçelerde hayata geçireceği yeni projeler için de onay verildi.

Denizli Mimarlar ve Yapıları sergisi açıldı!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından geleneksel hale getirilen ‘Mimarlar ve Yapıları’ sergisi Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde açıldı. Sergide 20 mimarın 300’e yakın projesi yer aldı.

Vadiyaman Projesi yer teslimi Haberi

Vadiyaman Projesi yer teslimi


Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu’nun üzerinde hassasiyetle durduğu Vadiyaman Projesi için yer teslimi yapıldı. 450 gün sürecek olan inşaat 2018 yılının Aralık ayında tamamlanacak.


Şehrin batı kısmında yer alan Eğriçay Köprüsü ile Karaali Köprüsü arasında yer alan 600 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek olan Vadiyaman Projesi için ‘Adıyaman Merkez Eğriçay Deresi (Vadiyaman) Taşkın Koruma İnşaatı’ yapım işi sözleşmesini 5 Ağustos 2017 tarihinde imzalayan DSİ yetkilileriyle yüklenici firma temsilcileri, 9 milyon 706 bin 908 TL inşaatın ihale bedeli ile yer teslimini yaptı. 8 Eylül 2017 tarihinde işe başlayan yüklenici firma, ihale şartnamesine göre 450 günde sürecek olan inşaatı 2 Aralık 2018 tarihinde tamamlayacak.


İçerisinde; 6 adet tersip bendi, 1 adet yapay gölet ve 2 bin 300 metre trapez kesitli kanalın yapılacağı...