16 / 04 / 2024

Vahap Munyar köşe yazısı

Vahap Munyar köşe yazısı

Hürriyet Gazetesi yazarlarımdan Vahap Munyar, MAPİC 2013 fuarından bahsetti. Munyar yazısında; Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu'nun; "Fuarın kapalı alanında birebir Simit Sarayı mağazasıyla yerimizi aldık." sözlerine yer verdi...

İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nin imara açılacağı iddiası TBMM'de!

Türkkuşu İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde yer alan bazı alanların kamulaştırılacağı ve imara açılacağına dair iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Süllü, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Gökçe Mahallesi sakinleri yeni tapularına kavuştu!

Bursa Gökçe Mahallesi’ndeki 244 parsel üzerinde 1/1000 ölçekli Gökçe İmar Planı dâhilinde şuyulama çalışmalarını tamamlayan Nilüfer Belediyesi, 232 hak sahibine tapularını verdi.

Dinçer Gökçe kimdir?

GABORAS Mülk Yönetimi Direktörü Dinçer Gökçe kimdir? Dinçer Gökçe hangi görevlerde bulundu?

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Vega Gözetim Danışmanlık Eğitim Ve Belgelendirme Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yiğitcan Yenilmez tarafından kuruldu.

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi açıldı!

Dyd Sağlık Eğitim Turizm İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dyd Tour İst Turizm Seyahat Acentası Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Çiçek tarafından açıldı.

Nusret Gökçe Londra'da dükkan açıyor!

Tuz serpme hareketiyle dünya çapında büyük üne kavuşan restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe Londra'da dükkan açacak. 

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arayan Gayrimenkul Danışmanlık Eğitim Reklam Promosyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL’ye İmdat Tirsi tarafından kuruldu.

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenka Group İnşaat Danışmanlık E-Ticaret Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Bozdağ tarafından kuruldu.

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Danışmanlık Eğitim Hizmetleri Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çoraklık tarafından kuruldu.

Nusret Gökçe, 15 milyon TL'lik bütçeyle kahve işine girecek!

'Tuz serpme' hareketi ile dünya çapında ünlenen 37 yaşındaki işletmeci Nusret Gökçe, kahve işine giriyor...

Vahap Munyar köşe yazısı Haberi

Vahap Munyar köşe yazısı

Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu, uluslararası perakende emlakçılarını Fransa'nın Cannes kentinde buluşturan MAPIC 2013'ün girişindeki seyyar aracı gösterdi: - Fuarın kapalı alanında birebir Simit Sarayı mağazasıyla yerimizi aldık. Bu seyyar araçla da MAPIC'e gelenleri daha dış giriş alanından itibaren Simit Sarayı lezzetleriyle tanıştırmak istedik. 


Tüm Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Federasyonu (TAMPF) Başkanlığını yürüten LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Birleşleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı ve Ramsey CEO'su Hüseyin Doğan, Kandilli Kulübü Başkanı Onur Soysal, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, işadamları Saffet Ulusoy ve Emin Onal'la birlikte fuar alanına girerken Abdullah Kavukçu MAPIC'e katılma nedenini anlattı: - Bu yılı 280 Simit Sarayı restoranı ile kapatıyoruz. Bunların 52'si yurtdışında. Yurtdışında restoran açmaya gittiğimizde kendimizi anlatmamız gerekiyor. MAPIC'te dünya...