19 / 04 / 2024

Vaillant kombi

Vaillant kombi

Vaillant, kombi ve klimaları kapsayan bahar kampanyasını, yoğun talep üzerine Temmuz ayı sonuna kadar uzattı.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Kışın kombi kapatan kat maliklerine uyarı: Komşunuz dava açıp, zarar talebinde bulunabilir

Havaların soğumasıyla birlikte kombiler yakılmaya başlandı. Ancak kışın kombi kapatanlara peş peşe uyarı geldi. Böyle bir durumda komşular ile mahkemelik olabilirsiniz.

Ev sahibi ve kiracılar bunu merak ediyor! Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı masrafları kime ait? İşte cevabı...

Kışın yaklaşması ve havaların soğuması ile beraber kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile konut sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya aitken parça değişikliği ve tamir konut sahibinin sorumluluğunda yer alıyor. İşte yasal hakların detayları...

Daewoo Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabının cazip fiyatını görenler resmen şoke olacak!

Beyaz eşya sektöründe Türkiye’de söz sahibi olmak isteyen Daewoo, bu konuda devrim niteliğinde bir buzdolabı üretti. Daewoo, Dw Nfc 55300 no frost kombi buzdolabını uygun fiyatla piyasaya sundu.

Baymak Duo Tec Compact Premix 24 kw yoğuşmalı kombide dev fiyat! Kombi almak isteyenler hemen baksın!

Sonbaharın gelmesiyle beraber kombi araştırmaları da hız kazandı. Evine veya iş yerine kombi almak isteyenlerin ilk tercihlerinden olan Baymak, yeni kombisiyle adeta göz dolduruyor.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Kombi ile klima almayı düşünenler mutlaka baksın! İkili alımda 4 bin TL indirim! 6 Haziran 2023 fiyat listesi....

Haziran ayında kampanyalarını çeşitlendiren Arçelik, kombi ile klima beraber alımına 4.000 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik'te klima fiyatları ne kadar? Arçelik kombi kaç TL? İşte detaylar...

Volkswagen Transporter Kombi’deki bu indirim çok konuşulacak! Hemen bakın!

Volkswagen Transporter Kombi nisan ayı fiyatı belli oldu. Volkswagen, Transporter Kombi modeline büyük indirim yaparken indirimi duyanların ağzı açık kaldı. 25 Nisan 2023 fiyat listesi...

Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim fırsatı! Bu fırsat kaçmaz! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler, Hoover Hoce3T618ES Kombi No Frost Buzdolabı yüzde 21 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki ürün indirimli fiyatıyla ne kadar satılıyor?

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

Volkswagen Transporter Kombi’de 52.500 TL’lik dev indirim sizi bekliyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Volkswagen Transporter Kombi mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Volkswagen Transporter Kombi özellikleri neler, fiyatı kaç TL?

Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi indirimde! İşte Bosch 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kombi ihtiyacı olanlar dikkat! Bosch Condens 2500 W 24 kW 20.000 Kcal/h Yoğuşmalı Kombi n11 sitesinde indirimle satışta. Peki Bosch kombi indirimle ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Altus ALK 474 X Kombi  No Frost Buzdolabı'nda net 3 bin TL indirim! Hemen bakın! İşte Altus 13 Mart 2023 fiyat listesi

Çeyiz düzecekler dikkat! Altus ALK 474 X Kombi No Frost Buzdolabı internete özel yüzde 18 indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. İşte indirimli fiyatıyla Altus no frost buzdolabı.

Vaillant kombi Haberi

Vaillant kombi

 

 Kampanya, Garanti Bankası Bonus Card ve Shop & Miles Card sahiplerine, peşin fiyatına 12 taksit veya Ekspres Limitle vade farklı 24 taksit imkanı sunuyor.

130 yılı aşkın süredir tecrübesi, kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile ısınma ve sıcak su sektöründe hizmet veren Vaillant, tüketicisine, 9000-24000 Btu/h kapasite aralığında mono, multi ve inverter olmak üzere duvar tipi çeşitli model ve kapasitede klimalar sunuyor.

Tüm modellerin sıcak-soğuk, ısı pompası olarak kullanılabilmesi ile birlikte ortam havasını temizleyen filtre sistemi mevcut. Soğutma, ısıtma, auto (otomatik olarak soğutma veya ısıtmaya karar verme), nem alma fonksiyonlarına ilave olarak günlük zaman programlayıcı ve uyku modu gibi seçenekleri de kullanarak istenen zaman ve duruma göre konfor ayarı yapabilmek mümkün oluyor.

...