28 / 03 / 2024

Vakıf Katılım şubeleri

Vakıf Katılım şubeleri

Sektörün en hızlı büyüyen kurumu olduklarını belirten Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, önümüzdeki seneye ilişkin planlarının 120 şubeye ulaşmak olduğunu söyledi.

Vakıf Katılım 84'üncü şubesini Samsun'da açtı!

Vakıf Katılım'ın 84'üncü şubesi Samsun'da açıldı. Açılışta konuşan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, 18,6 milyar liralık aktif büyüklüğe ulaştıklarını söyledi.

Vakıf Katılım İzmir'de 2. şubesini açtı!

 Vakıf Katılım İzmir'deki 2. şubesini Konak Fevzi Paşa Bulvarı'nda hizmete açtı.

Vakıf Katılım 26 ilde 46 şubeye ulaşacak!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Türkiye genelinde 26 ilde 46 şubeye ulaştıklarını söyledi. Göktaş, 4-5 yıl içinde 81 ilde şubeleşmeyi planladıklarını belirtti.

Vakıf Katılım Sivas Şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Sivas Bankalar Caddesi'nde şube açtı. Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, hedeflerinin 75 şubeye ulaşmak olduğunu kaydetti.

Vakıf Katılım 40. şubesini Eskişehir'de açtı!

Vakıf Katılım 40. şubesini açtı. Eskişehir Şubesi ile 40 şubeye ulaşan Vakıf Katılım, bir yılda 19 milyon lira kar elde etti.

Vakıf Katılım'ın Konya şubesi açıldı!

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren Vakıf Katılım, Konya Şubesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Vakıf Katılım, Gebze'de şube açtı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş "Şubeleşme çalışmalarımızı sürdürerek 2016 sonunda en az 30 şubeye ve yaklaşık 500 çalışan sayısına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.

Vakıf Katılım Mayıs ayı içerisinde 9 yeni şube açacak!

Altyapı çalışmalarını tamamlayan Vakıf Katılım, şubeleşme ve büyüme süreci için düğmeye bastı. Bu ay 9 yeni şube açacak olan banka 2018’de 100 şubeye çıkarak ,sektörde liderliği hedefliyor

Vakıf Katılım 2016 sonuna kadar 30 şubeye ulaşmayı hedefliyor!

Geçtiğimiz ay kapılarını açan Vakıf Katılım bu yıl sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak. Bankanın 2023 yılı hedefi ise 250 şube. Vakıf Katılım, Türkiye’nin İslami finansın merkezi olması konusunda öncü rol oynamayı hedefliyor.

Otomobil sahibi olmak isteyenler hemen baksın! Vakıf Katılım 3 ay ertelemeli kredi verecek!

31 Ağustos'a kadar devam eden Taşıt Finansmanı Kampanyası ile Vakıf Katılım, hayalinizdeki araca ulaşmanız için fırsat sunuyor. Bu kampanya kapsamında, sıfır ve ikinci el araç sahibi olma şansını yüzde 2.99'dan başlayan faiz oranlarıyla elde edebilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan ikinci el araç alacaklara flaş kampanya!

Vakıf Katılım, müşterilerine sıfır kilometre ve 2. el araçlar için yüzde 2.99'dan başlayan kâr oranlarıyla taşıt finansmanı imkanı sunan kampanya başlattı. 3 ay ödemesiz dönemli finansman seçeneğiyle hayallerinizdeki araca daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Vakıf Katılım'dan son dakika EYT kampanyası!

Vakıf Katılım, emeklilik için gerekli şartları sağlamış fakat sigorta ve Bağkur prim ödemelerini yerine getiremediği için emekli olamayan müşterilere destek amacıyla "EYT Finansmanı" adlı bir kampanya başlattı. İşte ayrıntılar...

Vakıf Katılım'dan EYT müjdesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Vakıf Katılım Bankası, EYT Finansmanı ile emeklilik sürecinde destek sunuyor. Emeklilik hakkına sahip olmasına rağmen sigorta ve Bağkur prim borçlarını tamamlayamayan müşterilere finansman imkanı sağlanıyor. 

Osman Çelik açıkladı! Vakıf Katılım, 2023’te 600 yeni yeni istihdam sağlayacak!

Türkiye Katılım Bankaları Birliği (TKBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Vakıf Katılım Genel Müdürü Osman Çelik, Vakıf Katılım olarak 2023 yılı itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteriye hizmet vermeyi ve 600 yeni istihdam sağlamayı hedeflediklerini bildirdi.

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 

Vakıf GYO, Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile aracılık sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun bedelli sermaye artırımı işlemleriyle ilgili olarak aracılık hizmeti alınması amacıyla Vakıf Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ile sözleşme imzalandı.

Emlak Katılım müşterileri EmlakFX platformu ile bir araya geliyor!

Türkiye Emlak Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen EmlakFX platformu, Emlak Katılım müşterilerine en fırsatlı kurlarla döviz alım-satım ve kıymetli maden alım-satım işlemleri yapma fırsatı sunuyor...

Vakıf Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama, Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK22117 ISIN kodlu, 200 gün vadeli, 300 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 140 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama, Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK52114 ISIN kodlu, 92 gün vadeli, 140 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 475 milyon TL kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama, Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin "Fon Kullanıcısı" olarak yer aldığı TRDVVRK42149 ISIN kodlu, 66 gün vadeli, 475 milyon TL tutarında yurtiçi kira sertifikasının nitelikli yatırımcılara satışı tamam...

Vakıf Katılım Varlık Kiralama 290 milyon TL'lik kira sertifikası ödedi!

Vakıf Katılım Varlık Kiralama tarafından TRDVVRK12118 ISIN kodlu, 196 gün vadeli, 290 milyon TL tutarında, yönetim sözleşmesine dayalı yurtiçi kira sertifikasının itfa ve getiri ödeme işlemleri tamam...

Vakıf Varlık Kiralama 15 milyar TL kira sertifikası ihraç edecek!

Vakıf Varlık Kiralama'nın Vakıf Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, Vakıf Varlık Kiralama A.Ş. tarafından 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihracını SPK onayladı. 

Vakıf Katılım şubeleri Haberi

Vakıf Katılım şubeleri

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Anadolu’nun her noktasına hizmet sunma amacında olan Vakıf Katılım, Balıkesir şube açılışını yaptı. Kuruluşunun üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen, şubeleşme çalışmaları sonucunda coğrafi olarak ülkenin önemli bir kısmını kapsayan Vakıf Katılım, Balıkesir’de bireysel müşterilerin ve KOBİ’lerin finansal ihtiyaçlarını karşılayacak özel çözümler sunacak.

BU YILI 91 ŞUBE İLE KAPATIRIZ

Açılış töreninde açıklamalar yapan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, şu anda 89 şubeyle 42 ilde hizmet verdiklerini söyleyerek, “Ana hedefimiz bunu yaygınlaştırmak. Bu yılı 91 şubeyle kapatacağız. Önümüzdeki yıl da 100 şubeyi aşmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Gelecek yıl 120 şubeyi zorlarız

Katılım bankacılığının en hızlı büyüyen kurumu olduklarını belirten Genel Müdür Göktaş, şubeleşme çalışmalarına 2018 yılında olduğu gibi 2019 yılında da devam edeceklerini dile...