19 / 04 / 2024

vakıflar istanbul bölge müdürlüğü

vakıflar istanbul bölge müdürlüğü

Vakıflar İstanbul Bölge Müdürlüğü'nce ihaleye çıkılan Süleymaniye Camii'nin restorasyonu işini Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki çalışması tartışma yaratan Güryapı A.Ş. kazandı.

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 44 adet gayrimenkulü kiraya verecek!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü 7 ilçesindeki 44 adet gayrimenkulü kiraya vereceğini ilan etti. İhale açık teklif usulü ile 17 Ocak 2024 Çarşamba günü yapılacak.

İstanbul ve Kocaeli'de kiralık gayrimenkul fırsatı! Konut, iş yeri ve arsa arayanlar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan toplam 28 adet gayrimenkulü kiraya veriyor. Peki kiraya verilecek gayrimenkullerin bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? 

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54.Hukuk Dairesi’nin kira kararı yüzde 25 sınırına dokunmuyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi’nin konut kiralarında uygulanan artış oranı üst sınırının "adil” olmadığı yönündeki karar ev sahiplerini sevindirirken kiracıları üzdü. Peki, Kiralarda yüzde 25 sınırı kalkıyor mu? İşte detaylar...

İstanbul'da 2 arsa ve 1 iş yeri stopajdan muaf olarak kiraya veriliyor! Vakıflar Müdürlüğü tek tek açıkladı! 

İstanbul Vakıflar 1.Bölge Müdürlüğü, Sarıyer Beşiktaş'ta yer alan 1'er arsa ile Beyoğlu'ndaki 1 iş yerini kiraya veriyor. Peki kiralama ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık ev ve arsa hissesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Bayrampaşa ve Fatih'teki arsa ve ahşap ev hissesi için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Vakıflar İstanbul'da 13 konut satacak! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da 13 konut satacak. Satışa çıkarılan konutlar Zeytinburnu, Bakırköy, Beşiktaş, Eyüpsultan'da yer alıyor.

Üsküdar'da 3 adet konut 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Vakıflar duyurdu: Ev alacaklar dikkat!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Selamiali Mahallesi, Silahtar Bahçe'de yer alan 3 adet konutu satıyor. Peki satış ihalesi ne zaman, gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul'da 15 adet konut satılıyor! 1+1, 2+1, 3+1 4+2 ev sahibi olabilirsiniz! Bu tarihi kaçırmayın!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Beşiktaş, Başakşehir, Zeytinburnu, Bakırköy ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 15 adet konutu satıyor. Peki İstanbul'da satışı yapılacak evlerin fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Vakıflar İstanbul'un göbeğinde arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Fatih'te yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul'da 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satılıyor!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih, Eyüpsultan, Beyoğlu ve Sarıyer ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

vakıflar istanbul bölge müdürlüğü Haberi

vakıflar istanbul bölge müdürlüğü

İhaleden elenen Atelye Mim Tasarım'ın sahibi Münir Alparslan, yaptıkları Ayasofya Müzesi restorasyonunun yeterlilik için kabul görmediğini belirterek, "'Orası müze, cami değil' denilerek ihaleden elendik" dedi.

Marmara depreminde zarar gören ve statik yapısında sorunlar yaşanan Süleymaniye Camii'nin restorasyonu için Vakıflar İstanbul Bölge Müdürlüğü 9 milyon 600 bin YTL tahmini bedelle ihaleye çıktı. Caminin statik yapısını sağlamlaştırma, kubbe, çatı, dış duvarlar dahil onarımı için çıkılan ihalenin şartnamesine katılımcı firmalar için daha önce cami restorasyonu yapma şartı konuldu.

Ret gerekçesi

Atelye Mim Tasarım A.Ş isimli firma da 1992 - 1994 yıllarında Ayasofya Müzesi ve bağlı binaların onarım...