26 / 04 / 2024

Vali Hakan Yusuf Güner ziyareti

Vali Hakan Yusuf Güner ziyareti

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner 'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Antalya Lara'da Özel Ballıpınar Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi açıldı!

Afyonkarahisar'da 40 yıldır hizmet vermekte olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin Antalya Şubesi'nin açılışı, Antalya Valisi Muammer Türker ve Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in katıldığı törenle yapıldı.

Afyon Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdu yıkım çalışmaları incelendi!

Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar Sosyal Hizmet Merkezi ve İl Müdürlüğü'ne yeni bina!

Tüm kurumların vatandaşlara daha iyi hizmet sunmaları için talimatlarda bulunan Vali Hakan Yusuf Güner, yıkımına devam edilen Mareşal Fevzi Çakmak Erkek Yetiştirme Yurdunda incelemelerde bulundu.

Bedestan Çarşısı'nın restorasyonu 250 günde tamamlanacak!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, restore edilen Bedesten Çarşısı'nı ziyaret etti. Müteahhit firma yetkilisi ise çatıdan başlanan çalışmaları 250 günde tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Afyonkarahisar'da Kültür ve Turizm projeleri görüşüldü!

Kültür ve Turizm Çalıştayında Belirlenen Projeler Vali Hakan Yusuf Güner Başkanlığında yapılan toplantıda görüşüldü. Gerçekleştirilen toplantıya ilgili kamu kurum ve kuruluşları yetkilileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve iş adamları katıldı.

Osman Ayık: Otellerimiz göz kamaştırıyor!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner 'e nezaket ziyaretinde bulundu.

Hakan Güner: Gazlıgöl-Yaylabağı termal havzasına altyapı sağlayacağız!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Gazlıgöl - Yaylabağı termal havzasına altyapı desteği sağlayacaklarını söyledi. Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner başkanlığında termal turizm istişare toplantısı yapıldı.

Hakan Yusuf Güner termal otelleri ziyaret etti!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, iadei ziyaretleri kapsamında sırasıyla Çakmak Otel, Budan Termal Otel, Güral Termal Otel ve daha birçok termal oteli ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Afyonkarahisar turizmde ilerliyor!

Afyonkarahisar Kültür ve Turizm Çalıştayı 'nın ön hazırlık toplantısı Vali Hakan Yusuf Güner'in başkanlığında gerçekleştirildi. 27 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilecek toplantının ön hazırlık toplantısı yapıldı.

Hakan Yusuf Güner Afyonkarahisar Spor Kompleksi'ni gezdi!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan spor kompleksini gezdi. Vali Güner, " Bundan böyle Afyon, sporun adresi olacak " dedi.

Hakan Yusuf Güner: Depremi unutmayalım!

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Vali Güner, bundan sonra iki ayda bir deprem toplantısı yapacaklarını söyledi.

Hakan Yusuf Güner: Binaları sağlam yapın!

AFAD'ı ziyaretinde yapı denetim ve zemin etüdü yapan firmalarla ve imar mevzuatı uygulayan kurum ve kuruluşlara çağrıda bulunan Vali Güner: ''Lütfen binaları sağlam yapın'' dedi.

Yusuf Mayda kimdir?

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda kimdir? Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yusuf Mayda, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Vali Yusuf Mayda...

Vali Hakan Yusuf Güner ziyareti Haberi

Vali Hakan Yusuf Güner ziyareti

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Vali Hakan Yusuf Güner'e nezaket ziyaretinde bulundu Türkiye Otelciler Federasyonu 4. Dönem 10. Yönetim Kurulu toplantısını yapmak üzere ilimize gelen Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık ve beraberindeki heyet Vali Hakan Yusuf Güner'e nezaket ziyaretinde bulundu. 



JEOTERMAL OTELCİLİK GELİŞİYOR 

Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette konuşan Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Ayık, Afyonkarahisar'da bulunmanın kendilerini çok mutlu ettiğini ve bunun sebebinin de Türkiye çapında Afyonkarahisar'inen önemli termal merkezlerden biri olduğunu belirtti, Türkiye Otelciler Federasyonu olarak aylık olağan toplantılarını Türkiye'nin farklı farklı yerlerinde yaptıklannı hatırlatan ve bu sayede bölgeyi tanımak istediklerini, bununla beraber kendi bilgi ve tecrübelerini paylaşmak istediklerini belirtendik, Afyonkarahisar'm kendi nazarlanndaki yerinin farklı olduğunu, bu anlamda da bu...