29 / 03 / 2024

validebağ konakları lansman ödemeleri

validebağ konakları lansman ödemeleri

Validebağ Konakları projesi Dap Yapı tarafından İstanbul Koşuyolu'da inşa ediliyor. Validebağ Konakları için cazip ödeme seçenekleri sunuluyor...

Önay Büyük Konaklar satışta! Yeni proje!

Önay Grup imzası taşıyan Önay Büyük Konaklar satışa çıktı. Projede lansman dönemine özel olarak 18 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Validebağ Konakları'nın kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin (Validebağ Konakları) kesin kabulü yapıldı.

Limonlu Bahçe Konakları'nda büyük ön talep fırsatı!

Ümraniye’nin ‘En Nefes Alan Projesi’ olarak nitelendirilen ve Akyapı tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede toplam 509 daireye ve 148 adet ticari alana yer veriliyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Akyapı'nın Ümraniye'de hayata geçireceği Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı yapıldı. Projede yer alan konutların metrekare birim fiyatları 17 bin 200 TL'den başlıyor. 

Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık'ta!

AKYAPI tarafından hayata geçirilecek olan Limonlu Bahçe Konakları'nın lansmanı 2 Aralık Perşembe günü saat 14:00'te Limonlu Bahçe Konakları Satış Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı!

Tatilcilerin gözdesi Bodrum'da hayata geçirilen Gönülbükü Konakları'nın lansmanı yapıldı. Gönülbükü Konakları, sahiplerine yeni bir yaşam tarzı sunuyor.

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Validebağ Konakları'nda 1137 ada 48 parsel A1, C2, C3, D1, D2 ve E bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme işlerinin kısmi geçici kabulü yapılmış olup kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı.

Validebağ Konakları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Validebağ Konakları" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Laila 2 Konakları satışa çıktı!

Reel Yatırım - Co.’nun sahibi Yeşim Dikmen Güzelbahçe'de hayata geçen  Laila 2 konaklarının lansman süreci hakkında bilgi verdi. 

Validebağ Konakları'nın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Validebağ Konakları projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı ve Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 30 Eylül 2020 tarihinde onaylandı.

Validebağ Konakları'nda konak hayatı 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla başlıyor!

Validebağ Konakları’nda 180 ay vade ve 3. yılda ödeme fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

Emlak Konut Validebağ Konakları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Validebağ Konakları projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

validebağ konakları lansman ödemeleri Haberi

validebağ konakları lansman ödemeleri

Validebağ Konakları projesi beş katlı 11 blok olarak planlandı. 1+1'lerden 6+1'lere kadar konut alternatifleri sunulan Validebağ Konakları Dap Yapı imzasıyla İstanbul Koşuyolu'da yükseliyor. 
 

Toplam 368 daire ve ticari ünitelere yer verilen Validebağ Konakları 17 bin 237 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Daire büyüklükleri 57 metrekare ile 513 metrekare arasında değişen projede teslimler 36 ay sonra yapılacak. 
 

Dap Yapı Validebağ Konakları fiyat listesi!

Stüdyo daireler  974 bin TL
1+1 daireler  1 milyon 47 bin TL
2+1 daireler  1 milyon 706 bin TL
3+1 daireler  2 milyon 968 bin TL
4+1 daireler  3 milyon 48 bin TL
5+1 dubleks daireler 4 milyon 474 bin TL
6+1 daireler 4 milyon 550 bin TL'den başlıyor.
 

Validebağ Konakları ortak kullanım alanlarında; dinlenme alanları, spor alanı, çocuk oyun...