18 / 04 / 2024

validesuyu cazip kampanya

validesuyu cazip kampanya

Validesuyu Konutları'nda 2+1 daireler 157 bin YTL ile 176 bin YTL, 3+1 daireler ise 220 bin YTL ile 280 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satılıyor

Arçelik'ten yine dayanılmaz cazip bir kampanya! Ankastre Bulaşık Makinelerinde 3.000 TL'ye varan indirim fırsatı...

Arçelik bulaşık makinesi almak isteyenlere kasım ayına özel bir kampanya ile indirim fırsatı sunuyor. Arçelik'ten kasım ayına özel bu kampanya kapsamında, kampanya 1-15 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyanın detayları...

Hyundai'den kasım ayına özel büyük indirim fırsatı! Hyundai hem indirim hem de sıfır faiz kampanyası yapacak

Hyundai kasım ayı indirimleri ile araç sahibi olmak isteyenleri ilgilendirecek indirim fırsatlarını açıkladı. Hyundai sevilen modeli i20'de kasım ayına özel indirim fırsatı ile kampanyaya dahil edildi. İşte, Hyundai'den cazip kampanya fırsatı...

Çikolata sevenlere duyurulur! Migros'ta 113 adet çikolata çeşidi yüzde 30 indirimle satışa çıkarıldı!

Migros'tan çikolata sevenlere cazip kampanya. Perakende şirketi 113 adet çikolatayı yüzde 30 indirimle satışa çıkardı. İşte Migros'ta indirimli çikolatalar ve fiyat listesi...

Beko'dan seçili ürünlerde enflasyonla mücadelede dev kampanya!

Beko, ekim ayına özel enflasyon ile mücadele kampanyası başlattı. Çeşitli Beko ürünlerinde indirim fırsatı sunan markada 983630 EI No Frost Buzdolabı cazip kampanya fırsatı ile müşterilerine sunuluyor. İşte ürünün kampanya detayları...

Bu kampanya kaçmaz! İster Toyota C-HR Hybrid'i 120 bin TL daha ucuza alabilirsiniz!

Toyota, Ekim ayında C-HR Hybrid modeli için cazip fırsatlar sunuyor. Otomobil severler için özel olarak hazırlanan bu kampanya, 120.000 TL indirim veya 250.000 TL'ye kadar, 12 ay boyunca %0 faiz fırsatını içeriyor.

MetLife’tan kaçırılmayacak kampanya! Yeni BES satın alan müşterilere 1000 TL ek katkı payı verecek!

MetLife Türkiye bireysel emeklilik müşterilerine yönelik oldukça cazip bir kampanya hazırladı. 1 Eylül ile 31 Aralık tarihleri arasında katılan müşterilerine bin liralık ek katkı payı verecek.

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.

Öğrencilerin Cebine İndirim, Oyun Tutkunlarına Müjde! Akbank'tan Gelen Özel Kampanya İle Hangi Oyunlarda %50 İade Var

Oyun tutkunlarına özel Akbank'tan cazip bir fırsat geldi. Oyun alımlarında yüzde 50'si iade edilecek. Akbank, sunmuş olduğu bu özel kampanya ile gençleri para biriktirme konusunda teşvik etmektedir. İşte Akbank’tan öğrenciler için tasarlanan bu kampanya ile ilgili tüm detaylar…

A101’de ‘şok’ kampanya! Teknolojik ürünler avantajlı fiyatlarıyla 29 Haziran’dan itibaren satışta, kaçırmayın!

A101, bu haftaya özel oldukça cazip ve tüketicilerin ilgisini çekecek bir kampanya düzenledi. 29 Haziran’dan itibaren televizyonlardan beyaz eşyaya, cep telefonundan kulaklığa kadar çok çeşitli teknolojik ürünler oldukça uygun fiyatlar ile satışa sunulacak.

Halkbank'tan yeni kampanya! 30 Haziran'a kadar hemen başvurun!

Türkiye Halk Bankası'nın özel kredi kartı Paraf Esnaf Troy, müşterilerine cazip bir kampanya sunuyor. Kampanya kapsamında, Paraf Esnaf Troy kartıyla yapılacak harcamalara toplamda 500 TL ParafPara fırsatı sunuluyor.

MediaMarkt’tan dev kampanya! Akıllı telefon, kahve makinesi, robot süpürgede Anneler Günü’ne özel indirimler başladı!

Anneler günü öncesinde hediye arayışları hızlandı. Herkes bütçesine uygun seçenekleri araştırırken, MediaMarkt da Anneler gününe özel kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında; akıllı telefonlar, robot süpürge ve kahve makinesi gibi pek çok ürün cazip fırsatlarla satılıyor.

Yetişen alıyor bu fırsat kaçmaz! Bosch'tan seçili ürün alana elektrikli süpürge hediye! 17 Ocak 2023 fiyat listesi

Bosch seçili beyaz eşyalar, ankastre ürünler ve küçük ev aletleri Ocak ayına özel avantajlı fiyatlar, ödeme seçenekleri ve cazip kampanya fırsatlarıyla müşterilerin  yüzünü güldürüyor. Seçili ürünleri alanların sepetine hediye ürünler ekleniyor.

MediaMarkt yeni kampanya başlattı! Sadece üç günlük bu kampanyada yetişen alıyor!

Şu an eğer bir akıllı telefon, televizyon, bilgisayar ya da kahve makinesi almayı düşünüyorsanız, bu haberi mutlaka okuyun. Çünkü elektronik perakendecisi MediaMarkt, yeni bir kampanya düzenlediğini ve birçok üründe çok çok cazip fiyat fırsatları sunduğunu duyurdu.

validesuyu cazip kampanya Haberi

validesuyu cazip kampanya


 


 


Uğurgül İnşaat ve Ark Yapı, Küçükköy merkezde inşa ettikleri Validesuyu Konutları için uygun faiz oranlarıyla yeni bir kredi kampanyası başlattı. Özellikle evlenmek isteyen çiftlerin ev sahibi olmasının hedeflendiği kampanyaya göre, yüzde 25 peşinatla satılan konutlar için 24 aya kadar olan ödemelerde vade farkı uygulanmazken, 36 ay için aylık yüzde 0.36, 60 ay için aylık yüzde 0,69, 120 ay için ise aylık yüzde 0.94 vade farkı alınıyor. Kampanya İş Bankası ve TEB işbirliği ile gerçekleştiriliyor.



Yapımına Aralık 2006'da başlanan Validesuyu Konutları'nda 2+1 daireler 157 bin YTL ile 176 bin YTL, 3+1 daireler ise 220 bin YTL ile 280 bin YTL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Dairelerin Mayıs 2008'de teslim edilemesi planlanıyor.