24 / 04 / 2024

Valilik kompleksi kocaeli

Valilik kompleksi kocaeli

Kocaeli’de yeni Valilik Kompleksi’nin yapılmasının ardından 41 yıldır faaliyette olan Eski Valilik Binası’nın yıkımına başlandı. Yıkım için iş makinasının başına geçen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Eski Valilik Binası’na ilk kepçeyi vurarak yık

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

Kente yeni yatırımlar kazandırmaya devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına hız kesmeden devam ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin çelik konstrüksiyon çalışmalarına başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Körfez Çamlıtepe Spor Kompleksi'nde çalışmalar hızlandı!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından Çamlıtepe Mahallesi’nde Çamlıtepe Spor Kompleksi inşa ediliyor. 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek olan kompleks için hafriyat çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Kentte her geçen gün yeni bir spor yatırımı yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin inşaatına başladı.

Kocaeli Darıca'ya dev spor kompleksi!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Spor Kompleksi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Kocaeli Yeni Kent Meydanı çalışmaları sürüyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik alanında gerçekleştirilen kent meydanı ve yeraltı otoparkı projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli'ne yer altı otoparkı ve kent meydanı projesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının yerine inşa edilecek ''Yer altı otoparkı ve kent meydanı'' projesinin yer teslimi yapıldı. Proje 350 günde tamamlanacak.

Kocaeli Kent Meydanı'nın ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından eski valilik binasının bulunduğu alana yaptırılacak olan Kent Meydanı ve Yeraltı Otopark ihalesi gerçekleşti.

Valilik kompleksi kocaeli Haberi

Valilik kompleksi kocaeli

Kocaeli Valiliğinin yapımı bu yıl tamamlanan Yeni Valilik Kompleksi’ne taşınmasının ardından, 41 yıldır hizmet veren Eski Valilik Binası’nın yıkım işlemleri başlatıldı. Kocaeli Valiliği tarafından bulunduğu alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen Eski Valilik Binası’nın yerine, Kocaeli Kent Meydanı ve yer altı otoparkı yapılacak. Yapılacak olan kent meydanında aynı zamanda tramvay durağı da olacak.

Konu ile ilgili bilgi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, “Bu alan Kocaeli Valiliği binası olarak kullanılırken yine hükümetimizin desteği ile bu alan Kocaeli Valiliği ve hazine tarafından Büyükşehir Belediyesine teslim edildi. Bu alanı Kocaeli halkına kazandırmak amacıyla burada bir yeraltı otoparkı projemizin çalışmalarına başladık. Üst tarafını da düzenlemek kaydı ile tramvay hattıyla entegre ederek bir kent meydanı peysaj düzenlemesi çalışmasını başlatacağız. Kentimize ben şimdiden hayırlı...