25 / 04 / 2024

valilikler osb adına kamulaştırma yaparmı

valilikler osb adına kamulaştırma yaparmı

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyeti Bakanlıkta kabul eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, burada yaptığı konuşmada, Bakanlığın asli görevinin sanayi olduğunu söyledi...

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

EYT'de şok detay! Adına tarım arazisi olanlar ile TMO'ya ürün satanlara EYT müjdesi! Hemen bu şartlara bakın!

Türkiye’de hiç sigorta girişi olmayıp 25-30 senedir yurt dışında yaşayanlar, borçlanma ve hizmet kazanarak EYT ile emekli olmaya hak kazanacak. SGK girişi olmayıp adına tarım arazisi bulunanlar ve TMO'ya ürün satanlar da faydalanabilecek. İşte ayrıntılar...

Nohut fiyatlarına indirim mi geliyor? Nohut fiyatlarını düşürecek adım! Rekolte beklentisi arttı! İşte detaylar!

Çiftçiye destek olmak, üretimin artırılması adına Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçiye nohut ve ayçiçeği tohumu desteği verildi. Rekolte beklentisi de şimdiden büyük. İşte detaylar!

Murat Kurum: Konut fiyatlarının normalleşmesi adına her türlü müdahaleyi yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut fiyatları ile ilgili yaptığı açıklamada "Konut fiyatlarının normalleşmesi adına devlet olarak yapılması gereken her türlü müdahaleyi yapacağız." dedi.

Vakıflar adına tescil edilen taşınmazlar TBMM'de!

İYİ Parti Eskişehir Milletvekili Arslan Kabukcuoğlu, vakıflar adına tescil edilen taşınmazlara ilişkin soru önergesi verdi. 

Şeyma Subaşı adına kripto para çıkartıldı!

Hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker'in ardından, evlilik teklifiyle gündeme gelen Şeyma Subaşı adına da kripto para çıkartıldı.

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Türkiye Batı Şeria'daki OSB inşalarına destek verecek!

Filistin Ekonomi Bakanı Halid el-Useyli, Türkiye'nin Batı Şeria'da bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) kurulmasına destek sağlayacağını dile getirdi.

Bazı alanların tapuda Hazine adına tescil edilebilmesine yönelik değişiklikler TBMM'de!

Bazı alanların orman sınırları dışına çıkartılarak tapuda Hazine adına tescil edilebilmesine yönelik yapılan değişiklik meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Kredi maliyetlerindeki düşüş konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım!

Kredi maliyetlerindeki düşüş trendinden memnun olduklarını belirten Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Abdurrahman Kaan "Piyasanın canlanması ve bilhassa konutta stokların erimesi adına atılmış faydalı bir adım olarak görmek mümkün" dedi.

Fehmi Babacan adına yapılan cami ibadete açıldı!

Babacan Holding kurucusu Fehmi Babacan adına inşa edilen ve Babacan Premium Projesi içerisinde yer alan cami ibadete açıldı.

valilikler osb adına kamulaştırma yaparmı Haberi

valilikler osb adına kamulaştırma yaparmı


"Valilikler, belediyeler, il özel idareleri veya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, OSB'ler adına kamulaştırma yapabilecek" 


Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir ve beraberindeki heyeti Bakanlıkta kabul eden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, burada yaptığı konuşmada, Bakanlığın asli görevinin sanayi olduğunu söyledi.   


Organize Sanayi Bölgeleri'nin (OSB) kamulaştırmaya ilişkin taleplerine de değinen Işık, bu konuyla da ilgili bir müjde verdi. 


Dün, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda konuya ilişkin bir teklif sunduklarını anlatan Işık, "Dedik ki, Organize Sanayi Bölgeleri; valilikler, belediyeler, il özel idareleri veya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığından herhangi birine kamulaştırma yaptırabilir. Sizin müteşebbis heyetinizde bulunan herhangi bir kamu kurumu sizin adınıza kamulaştırma yapabilecek. Orada da tercih OSB yönetiminin olacak. OSB yönetimi en hızlı ve en kolay hangi kurumla...