20 / 04 / 2024

Value Lınks İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Value Lınks İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Value Lınks İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Abdulazız Alı A Alkhedhaıry ve Omar Abdualzoz A Alkhedhaıry ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cs Geri Dönüşüm Hurdacılık İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 700 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Köse  tarafından kuruldu.

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akagül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Aka ve Müjdat Gülsever ortaklığında kuruldu.

Bağlama Turizm Ve Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bağlama Turizm Ve Taşımacılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kudret Özbay tarafından kuruldu.

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Gül Çınar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Rüstem Gül tarafından kuruldu. 

Aygül Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygül Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Aygül ve Tuncay Aygül tarafından kuruldu.

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Ayyıl Hafritar İnşaat Madencilik Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile yeni şube açtı.

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabeyoğulları Turizm Tekstil Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgafur Atabey ve Beşir Atabey tarafından kuruldu.

Rölöve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Akyurt Gökce tarafından kuruldu.

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıç Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20bin TL sermaye bedeli Can Özcan tarafından kuruldu.

İres Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İres Turizm Sağlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Eserova tarafından kuruldu.

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlar tarafından kuruldu.

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Salah İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salah Madhad tarafından kuruldu.

Value Lınks İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Value Lınks İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede


Value Lınks İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Abdulazız Alı A Alkhedhaıry ve Omar Abdualzoz A Alkhedhaıry ortaklığında kuruldu.



Value Lınks İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak.......



Value Lınks İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Mahmutbey Mah.Taşocağı Yolu Cd.Ağa.My Off.212 Si.No:3/120...