19 / 04 / 2024

van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladımı

van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladımı

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Türkiye’de inşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek yeni 6 trend!

Türkiye'de en önemli sektörler arasında ilk sıralarda yer alan İnşaat sektörünün geleceğini şekillendirecek 6 trend Vuralsoy Mühendislik tarafından yayımlandı.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Demir fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 6 Haziran 2023 demir fiyatları

İnşaat demir fiyatlarına bugün bir zam haber daha geldi ve demir fiyatları resmen fırladı. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Haziran 2023 demir fiyatları.

Xiaomi 13 Ultra, Band 8 ve Pad 6'nın çıkış tarihi açıklandı!

Dün Xiaomi'nin düzenlediği etkinlikte, bir dizi teknolojik ürün tanıtıldı. Ayrıca Xiaomi, 13 Ultra, Band 8 ve Pad 6'nın çıkış tarihlerini de duyurdu.

Mazda 6'nın Mart ayı fiyatı açıklandı! İşte Mazda 6'nın 16 Mart 2023 fiyat listesi

2023 Mart ayı itibari ile Mazda fiyat listesi belli oldu.! Peki Mazda 6'nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Mazda 6'nın 16 Mart 2023 fiyat listesi...

Mazda 6'nın fiyatı ne kadar oldu? İşte Mazda 6, 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

Dünya çapındaki en büyük otomobil üreticilerinden biri olan olarak kabul edilen Japon şirketi Mazda 6 Serisi sedan aracının 2023 Ocak fiyatı belli oldu. İşte, Mazda 6'nın 10 Ocak 2023 fiyat listesi...

İnşaat demir fiyatlarına rekor zam geldi! Müteahhitler isyan bayrağını çekti! 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinden olan demir fiyatlarına bugün rekor zam geldi. Gelen zamlarla birlikte müteahhitler isyan bayrağını çekti! Güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 6 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Fed faizi yüzde 6'nın üzerine çıkarabilir!

Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed'in enflasyonu kontrol altında tutmak için faiz oranlarını yüzde 6'nın üzerine çıkarma riskini taşıdığını söyledi.

İnşaat demir fiyatları bugün ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç TL? 6 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemesi olan demire son zamanlarda büyük zam artışları oldu. Demir fiyatlarına son günlerde üst üste gelen zamlar demir fiyatları uçurdu. Peki bugün demire zam geldi mi? İnşaat demir fiyatları güncel ne kadar? İşte 6 Ekim 2022 demir fiyat listesi...

Renault Express Van'a 3 aydır zam yok! İşte Renault Express Van 6 Ekim 2022 fiyat listesi!

En sevilen ticari araçlar arasında yer alan Renault Express Van'a 3 aydır zam gelmiyor. Peki Renault Express Van fiyatları ne kadar? İşte Renault Express Van 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Mazda 6’nın fiyat listesi yayımlandı! Mazda 6 ne kadar oldu? İşte Mazda 6'nın 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dünya çapındaki en büyük otomobil üreticilerinden olan Japon şirketi Mazda, 6 Serisi sedan aracı için eylül ayı fiyat listesini açıkladı. İşte, Mazda 6'nın 16 Eylül 2022 fiyat listesi…

Akıllı bileklik sevdalıları buraya! Cep dostu Xiaomi Mi Band 6’nın indirimli fiyatını duyunca şoke olacaksınız

Akıllı bileklik modelleri arasında en çok satılanlardan biri olan dostu Xiaomi Mi Band 6’nın tüm özelliklerini ve fiyatını sizin için derledik.

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin 6'ncı maddesi değişti!

Enka İnşaat'ın ana sözleşmesinin sermayeye ilişkin 6'ncı maddesinin ekli şekilde değiştirilmesi ve gerekli izinler için SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında 6 ay geride kaldı!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinin inşaatında 6 ay geride kaldı. Peki KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ın inşaatında son durum ne? İnşaat ne kadar ilerledi?

van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladımı Haberi

van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladımı

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan fuara Van Valisi İbrahim Taşyapan, Tuşba Kaymakamı Musa Sarı, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre, YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile firma temsilcileri katıldı. Fuarın açılış konuşmasını yapan Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, sektör fuarlarının sanayileşme ve üretimde geri kalmış yerlerde zor organizasyonlar olduğunu belirterek, “Buna birde sektördeki durgunluk eklenince bu daha da zorlanıyor. Biz Van olarak bunlara rağmen çok başarılı bir fuar gerçekleştiriyoruz. Tabi ki bu sadece bizim başarımız değil, insanların, firmaların Van’a, bölgeye ve geleceğine olan pozitif inancıdır. Çünkü Van’ın ne kadar büyük bir potansiyel olduğunu herkes çok iyi biliyor. Bunun en güzel örneği bir...