16 / 04 / 2024

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evlerine ne kadar harcadı

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evlerine ne kadar harcadı

Van Büyükşehir Belediyesi; kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde bulunan 174 taziye evine 3 milyon TL değerinde inşaat malzemesi, masa ve sandalye yardım yaptı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Van Büyükşehir Belediyesi'nden taşınmazlarıyla ilgili basın açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, bazı basın organlarında çıkan "taşınmazların değer tespitinin yapılmadığı" ile ilgili haberlere yönelik yazılı açıklamada bulundu.

Van Büyükşehir'den otobüsler için modern tesis!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özel Halk Otobüslerinin kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği binası tamamlandı. 

Van Büyükşehir'den 17,5 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Van Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi’nin içinde bulunduğu gayrimenkulü 17.5 milyona kiracılarına sattı.

Van Büyükşehir Belediyesi otopark ve 32 dükkanı ihaleye çıkarıyor!

Van Büyükşehir Belediyesinin çok katlı otopark ve 32 adet dükkan satışının 20 Eylül’de ihale yoluyla yapılacağı bildirildi.

Van Büyükşehir'den hizmet binası yıkım açıklaması!

Van Büyükşehir Belediyesi, eski hizmet binasının yıkımı ile ilgili yazılı açıklama yaptı. İşte Van Büyükşehir Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan o açıklama;

Van Büyükşehir'den 172 milyon TL'lik yol yatırımı!

Van Büyükşehir Belediyesi, 2015 yılında sorumlu olduğu 6 bin kilometre yol ağının yüzde 20.8’inde çalışmalar yaptı. Belediye, yol çalışmaları, karla mücadele ve bu çalışmalar için alınan araçlara yıl içerisinde 172 milyon TL yatırım yaptı.

Van Büyükşehir'den 38 milyon TL'lik park yatırımı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı, 2015 yılı içerisinde kentin yaşam kalitesini arttırmak ve yeşil alanların genişletilmesi için yıl boyunca merkezde ve ilçelerde çalışmalar yaptı.

Van Büyükşehir'den Üç Boyutlu Kent Bilgi Sistemi!

Van Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü bünyesinde "Üç Boyutlu Kent Bilgi Sistemi" kuruldu, kurulan kent bilgi sistemi 1 yıllık süre zarfında donanımlı olarak hayata geçirilecek.

Van Büyükşehir Belediyesi'nden 20 milyon TL'lik yatırım!

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İrfan Sönmez, açılışını gerçekleştirdikleri Kent Parkı’nın 470 bin metre kare alan üzerinde aynı anda binlerce yurttaşa hizmet verebilecek bölgenin önemli parklarından birisi olduğunu söyledi

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evleri için 3 milyon TL harcadı!

Van Büyükşehir Belediyesi; kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde bulunan 174 taziye evine 3 milyon TL değerinde inşaat malzemesi, masa ve sandalye yardım yaptı.

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evlerine ne kadar harcadı Haberi

Van Büyükşehir Belediyesi taziye evlerine ne kadar harcadı

Van Büyükşehir Belediyesi kent merkezinde ve ilçelerde halkın ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmeleri ve taziye evleri yapımı için önemli çalışmalar başlattı. Başlatılan çalışmalar kapsamın kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelerde şimdiye kadar yapımına başlanan ve tamamlama aşamasına gelinen 174 taziye evi için yaklaşık 3 milyon TL değerinde inşaat malzemesi ve diğer gerekli malzeme yardımında bulundu. Büyükşehir Belediyesi; Muradiye’de 11, Tuşba’da 26, Çatak’ta 19, Başkale’de 22, Erciş’te 13, Edremit’te 10, Bahçesaray’da 16, Özalp’ta 5, İpekyolu’nda 11, Gürpınar’da 22, Gevaş’ta 8, Çaldıran’da 6 ve Saray ilçesinde ise 5 adet taziye evinin yapımında malzeme desteği sağladı. Taziye evlerinden 4’ü tamamlanırken, yapımına devam edilen diğerleri ise teslim edilme aşamasına geldi.

Yine Başkale, Bahçesaray ve Gevaş ilçelerinde bulunan Kur’an kursları için de Büyükşehir Belediyesi şimdiye...