29 / 03 / 2024

Van Çimento yeni yatırım

Van Çimento yeni yatırım

Van ve çevre illerin çimento ihtiyacını sağlayan Van Çimento, 2010-2013 yılları arasında 110 milyon dolarlık yeni yatırım yaparak Türkiye'nin sayılı fabrikaları arasına girmeyi başardı. Yatırım öncesi yıllık 200 bin ton çimento üretimi yapılan fabrikada şu anda 2 milyon ton kapasiteye ulaşıldı.

OYAK'tan dev işbirliği! Çimento'da 740 milyon dolarlık yeni yatırıma imza atıldı!

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK) ve Uzakdoğulu çimento üreticisi Taiwan Cement Corporation (TCC) arasında 2018 yılında başlayan ortaklıkta yeni bir işbirliği yapıldı.

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

Ford Transit Van ve E-Transit Van modellerinde resmen şoke eden fiyat! Fiyatları görenler aklını kaçıracak!

Ford, Transit Van ve E-Transit Van modellerinin yeni fiyatını açıkladı. Ticari araç almak isteyenler yeni fiyatları görünce resmen şoke oldu.

TOKİ Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesiyle tam 532 yeni konut geliyor...

TOKİ Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 510 konutluk yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van projesi için beklenen tarih geldi... Tam 510 konutluk yeni konut geliyor...

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! 510 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Van projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin Van projesinde 510 yeni konut yer alacak.

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Van Çatak'a 89 yeni konut müjdesi!

Yeni yatırımlar için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Çatak'ta 89 yeni konut inşa edecek.

Van Başkale halkı yeni evlerine kavuşmayı bekliyor!

Sel felaketinin yaşandığı ve 11 evin yıkıldığı Van Başkale'de evlerini kaybeden vatandaşlar yeni evlerine kavuşacakları günü bekliyor.

Medcem Çimento'dan 210 milyon dolarlık yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medcem Çimento, 210 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı...

Van Çimento yeni yatırım Haberi

Van Çimento yeni yatırım

Van ve çevre illerin çimento ihtiyacını sağlayan Van Çimento, 2010-2013 yılları arasında 110 milyon dolarlık yeni yatırım yaparak Türkiye'nin sayılı fabrikaları arasına girmeyi başardı. Yatırım öncesi yıllık 200 bin ton çimento üretimi yapılan fabrikada şu anda 2 milyon ton kapasiteye ulaşıldı.


Van'ın Edremit İlçesi'nde Van Gölü kıyısına kurulan ve 1969 yılında üretime başlayan Van Çimento Fabrikası adeta altın yıllarını yaşıyor. 5 kez el değiştiren ve son olarak Fransızlar tarafından Aşkale Çimento A.Ş.'ye satılan Van Çimento, 192 personeliyle bölgedeki birçok ilin çimento ihtiyacını da karşılıyor. Tamamen otomatik sistemlerle çimento üretiminin yapıldığı fabrikada, yıllık üretim 2010'dan bu yana 200 bin tondan 2 milyon tona ulaştı.


110 MİLYON DOLARLIK YATIRIM


Fabrikanın Eylül 2009 yılında Aşkale Çimento A.Ş. bünyesine geçmesiyle adeta bölgenin can damarı haline gelen...