20 / 04 / 2024

van edremit millet bahçesi son durum

van edremit millet bahçesi son durum

Van'ın Edremit ilçesinde hayata geçirilecek millet bahçesi projesi için düğmeye basıldı. Proje dahilinde millet bahçesinin inşaatı başladı. 

Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Edremit Belediyesi arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor! 90 milyon TL'ye!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye Mahallesi'nde arsa karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle gayrimenkul satıyor. İşte detaylar...

Edremit Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Yeni Mahalle'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa KDV'den muaf.

Büyükşehir belediyesinden satılık 35 gayrimenkul!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan 35 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 27 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Edremit Belediyesi'nden satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Kasım'da yapılacak.

Edremit Belediyesi arsa satacak! İhalesi 4 Temmuz'da!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Süphan'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Van Edremit 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Edremit projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Edremit 2022 sosyal konut projesi...

Edremit Belediyesi'nden büyük fırsat! Van'da 4 arsa satıyor!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte 22 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili detaylar...

Edremit Belediyesi 4 arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere büyük müjde!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Eskicami Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Van Edremit'te 21.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Van İli Edremit Belediye Başkanlığı, Van Edremit'te yer alan arsayı 21 milyon 85 bin 635 TL bedelle satışa çıkardı.

Van Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Van Tuşba'ya millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Van Tuşba Millet Bahçesi 22 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van Tuşba Millet Bahçesi projesinin ihalesini 22 Kasım tarihinde gerçekleştirecek.

van edremit millet bahçesi son durum Haberi

van edremit millet bahçesi son durum

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Edremit Belediyesi ortaklığı ile bölgenin panaromik görüntüsüne sahip Millet Bahçesi'nin inşası içi düğmeye basıldı. Milliyet'te yer alan habere göre; Edremit'e değer katması hedeflenen proje 37 dönüm alan üzerine inşa edilirken içerisinde, millet kıraathanesi, yürüyüş yolları, dinlenme alanları ve bir çok tesis bulunacak. Önceki yıl yine Edremit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Edremit Kent Ormanı ile bir bütünlük sağlayacak olan millet bahçesinde vatandaşların aileleri ile beraber rahat bir nefes alabilecekleri bir alan yapılacak. 

Millet Bahçesi şantiye alanında başlayan çalışmalarda incelemelerde bulunan Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kişi başına düşen yeşil alan oranını yükseltmek  için çalıştıklarını belrtti. Edremit Millet Bahçesi'nin yakın zamanda hizmet vereceğini de ifade eden Başkan Say, "Millet Bahçemizin kurulduğu alan tüm Van'a panaromik olarak...