19 / 04 / 2024

Van emlak darbesi

Van emlak darbesi

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van'da 2011 yılında yaşanan depremlerin ardından emlak ve inşaat sektörünün darbe üstüne darbe yediğini söyledi.

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 11 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan fırsat! 

Van Milli Emlak, Van ili İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde yer alan 11 adet Hazine arsasını yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Van'da yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar?

Milli Emlak, o ildeki 9 konutu 24 taksitle satıyor! 2+1, 3+1 ev arayanlara müjde! 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere 9 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşe ayrıntılar...

Milli Emlak, o ilde 2+1, 3+1 konut satıyor! 625 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 taksit fırsatıyla!

Van Milli Emlak, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye Mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ile 8 adet 3+1 konutu satıyor. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 arsayı satıyor! 24 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatı!

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye ve Bakacık Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı 24 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan satılık konut fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:40'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki kamu konutunu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de yapılacak.

Van'da 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Van İpekyolu'nda 11.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda bulunan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Van'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Van İpekyolu İlçe Belediyesi Başkanlığı Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 9 milyon 330 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Van’da konut satışları 2019’da arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un konut satış rakamlarını açıkladı. Van’da konut satışları 2019 yılında 2018 yılına göre arttı. Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek Van’daki konut satışlarının artmasıyla ilgili değerlemeler yaptı

Van'da 5.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 5 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Van’daki konut fiyatları mega kentlerle yarışıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, Van’da kira fiyatlarının artmasının konut yetersizliğinden kaynaklığını söyleyerek, fiyatların fahiş oranda arttığını kaydetti.

Van emlak darbesi Haberi

Van emlak darbesi

Van Emlakçılar Derneği Başkanı Özdek, yaşanan olumsuzlukların sektörü etkilediğini belirterek, "Bizler emlak ve inşaat sektörü olarak 2011'de yaşanan depremlerde bir darbe aldık ve uzun süre kendimize gelemedik. Ancak sonrasında devletin de aldığı tedbirler neticesinde emlak sektörü toparlanmaya başladı derken imar problemi ortaya çıkmaya başladı. Van'a kazandırılmaya çalışılan imar her seferinde bu noktada yetkili kurumlar arasında yeni tartışmalara neden oldu. Daha sonra bölgede yaşanan terör olayları, 18. madde tartışmaları ve son olarak da Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe kalkışması tüm sektörlerde olduğu gibi emlak ve inşaat sektörünü de olumsuz yönde etkiledi" dedi. İmardan sonra 18. madde uygulamasının kısa vadeli sıkıntılarını da yaşadıklarını aktaran Özdek, "Bizler yine de ümitvarız. Biliyorsunuz darbeler ülke ekonomilerine ciddi anlamda zarar vermektedir. Buradaki darbe girişimi de demokrasi,...