26 / 04 / 2024

van gölü emlak realty word emlak semineri

van gölü emlak realty word emlak semineri

Van’da bir özel otelde verilen seminer Realty Word ve Van Gölü Emlak ev sahipliğinde gerçekleşti. Seminere emlakçılerin yanı sıra halkla ilişkiler uzmanları, inşaat mühendisleri ve fen işleri uzmanları katıldı...

Van Gölü'nün etrafındaki kaçak yapılarla ilgili son dakika gelişmesi: Yıkım kararı verildi!

Van Gölü kıyısında bulunan bir işletmenin sahile dolgu yaparak kaçak yapı yapmasıyla ilgili belediyeden son dakika açıklaması geldi. 

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Emlakçılık yeni bir meslek olmasa da emlak danışmanlığı kendini güncelleyebilen yeni bir iş alanı oldu. Peki, Nasıl emlak danışmanı olunur? 2023 yılında emlak danışmanı ücretleri ne kadar?

Van Gölü'nün doğusu için son dakika deprem uyarısı: Muradiye, Çaldıran, Özalp ve Erciş riskte!

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nden (YYÜ) Doç. Dr. Hamdi Alkan, 1970 ile 2022 seneleri arasıdna Van Gölü ve civarında 14 bin 178 depremin kaydedildiğini belirtti ve riskli bölgeleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Gül Evim Emlak İnşaat Gıda Turizm Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Kılıç tarafından kuruldu.

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betül Emlak Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Göktaş tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Göl Panorama 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Göl Panorama projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Van Gölü'ne ‘yüzen otel’ projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan destek!

Van Gölü üzerine yapılacak olan Yüzen Otel projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanarak destek almaya hak kazandı.

İzmir'de depremden zarar görenlerden emlak komisyonu alınmayacak!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkan Yardımcısı Gönül Vural yaptığı açıklamada depremde evi hasar görenlerden emlak komisyonu alınmayacağını açıkladı.

Van Edremit'teki ahırlar yıkılıyor!

Van'ın Edremit ilçesinde çevre ve insan sağlığını olumsuz etkileyen, Van Gölü'nün kirlenmesine neden olan 331 ahırın yıkımına başlandı.

'Flamingo cenneti' Erçek Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van'ın İpekyolu ilçesinde, birçok kuş türüne ev sahipliğinde bulunan Erçek Gölü, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Emlak Konut Göl Panorama Kesin Kabul Tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Avcılar Kapadık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı (Göl Panorama) İşi'nin kesin kabulü yapıldı...

Göl Panorama 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut GYO projelerinden Göl Panorama projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

van gölü emlak realty word emlak semineri Haberi

van gölü emlak realty word emlak semineri


Van’da bir özel otelde verilen seminer Realty Word ve Van Gölü Emlak ev sahipliğinde gerçekleşti. Seminere emlakçılerin yanı sıra halkla ilişkiler uzmanları, inşaat mühendisleri ve fen işleri uzmanları katıldı. Realty Word Eğitmeni Erdoğan Parlakoğlu tarafından daha çok emlak işinin bir meslek haline getirmek ve kurumlaşmak hakkında bilgi verdi. Seminerde bir konuşma yapan Van Gölü Emlak sahibi M. Salih Adakan, “Globalleşen bir dünyada artık bizim de emlak işini bir meslek haline getirmek ve kurumlaşmak amacıyla bu firmayla birleştik. Ve daha önce yapılan bireysel hataların önüne geçmek, halka daha iyi hizmet amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadoluyu kapsayacak şekilde bu yapılaşmaya girdik” dedi.


Realty Word Türkiye Koordinatörü Şahap Kıvılcım ise, Türkiye geneli 145 ofise ulaştıklarını ifade ederek, “Van bizim 145. ofisimiz ve Van...