28 / 03 / 2024

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ne zaman 2015

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ne zaman 2015

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’na hazır!

Van’da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan ‘İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı’ açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, 28- 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ile ilgili konuştu..

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Taşkın İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Ali Taşkın tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkün İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kün tarafından kuruldu.

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekm Altın İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi  Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Mrt İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Arena Nüans Pusula Yaşam İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Talip Yılmaz tarafından kuruldu.

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mn Kılınç İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Mert Kılıç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doruk Dönüşüm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Dönüşüm İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermayeyle 7 Haziran'da Şahin Şimşek tarafından kuruldu.

Kiler GYO Referans Başakşehir'de kat karşılığı inşaat yapımını feshetti!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Referans Başakşehir Projesi Kat Karşılığı İnşaat Yapımı ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi" nin feshini duyurdu.

6. Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ziyaretçilerini ağırlıyor!

Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 6’ncısı düzenlenen İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı üçüncü gününde ziyaretçilerini ağırladı. Fuara 85 firmanın belirtildi.

Van 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı başladı!

Van’da Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen 6. İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı törenle açıldı. Fuara 85 firmanın katılım sağladığına değinen Güler, “Biz bu rakamı çok önemsiyoruz. " dedi.

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı yarın başlıyor!

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuarla ilgili bilgi verdi..

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ne zaman 2015 Haberi

Van İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı ne zaman 2015

Van'da 28-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan 'İnşaat Yapı ve İş Makineleri Fuarı' açılışa hazır. 

Düzenlediği basın toplantısında, 28- 31 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek olan fuar ile ilgili bilgilendirmede bulunan Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, fuara iddialı hazırlandıklarını belirtti. Son dönem1erde imar sorununun çözülmesi ile birlikte inşaat sektöründe bir canlılık görüldüğünü ifade eden Güler, "Ekonominin lokomotif sektörü olan inşaatta azda olsa bir canlılık görülmektedir Bu fuarla birlikte sektörün daha da canlanarak, Van ve bölgenin ekonomisine büyük katkı sunacağını bekliyoruz" dedi. 


Fuarın, Van ve bölge için ne kadar önemli olduğunun farkında olduklarını dile getiren Güler, "Nisan ayı içinde gerçekleştirdiğimiz tarım fuarı çok verimli geçti. Fuara katılan firmalarımız, Türkiye rekoru kırmışlardı. Bu nedenle son derece titiz çalışıyoruz. Umarım İnşaat Yapı ve...