29 / 03 / 2024

Van Merkez Dükkanlar projesi

Van Merkez Dükkanlar projesi

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından şehir merkezinde yıkımı tamamlanan 47 eski yapının yerine hayata geçirilecek “Merkez Dükkanlar Projesi”nin temel atma töreni yapıldı.

Van Merkez Dükkanlar projesinde sona gelindi!

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda inşa edilen Van Merkez Dükkanlar projesinde sona gelindi.

Van Merkez Dükkanlar projesinin temeli atıldı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından şehir merkezinde yıkımı tamamlanan 47 eski yapının yerine hayata geçirilecek “Merkez Dükkanlar Projesi”nin temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son teslim günü bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi son teslim günü bugün olarak belirlendi. Projedeki konutların teslim dönemi 10 Ekim 2016 tarihinde başlamıştı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi 2016 başvuruları!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde inşa ettirilmekte olan 248 adet konut için başvuru dönemi başlayacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi konut teslimi yarın yapılacak!

425 adet daireden meydana gelen TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi projesindeki daireler için teslim dönemi yarın başlayacak.

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim!

Başakşehir Merkez Çarşı Dükkanları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Merkez Çarşı'da dükkanlar 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak...

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi!

TOKİ Van Merkez Şerefiye sözleşme dönemi asil hak sahipleri için yarın başlıyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede normal 2+1'ler için kurası dün yapıldı.

TOKİ Van Merkez Şerefiye kura çekimi sonuçları 2016!

TOKİ Van Merkez Şerefiye kura çekimi sonuçları 2016 yarın saat 12:30’dan itibaren açıklanacak. Sözleşme döneminin 14 Haziran 2016 tarihine devam ettiği projede toplamda 425 adet konut satışta.

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kuraları!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi TOKİ kuraları yarın saat 12:30’da yapılacak. Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede sözleşme dönemi devam ediyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi tam liste!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kura çekilişi tam liste dün açıklandı. 2+1 normal dairelerin kurası 31 Mayıs 2016 Salı gününe ertelendi. Projede ödemelere göre 144 aya kadar vade sağlanıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri kura!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri kura çekilişi 23 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak. Başvuru döneminin devam ettiği projede daire fiyatları 106 bin 390 TL 'den başlıyor.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuru dönemi!

Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede aylık taksitler 703 liradan başlıyor. TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi başvuru dönemi 11 Nisan 2016 tarihinde başlayacak.

TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri başvuru dönemi!

Toplamda 425 adet konutun yer aldığı projede 120 aya kadar vade imkanı sağlanıyor. TOKİ Van Merkez Şerefiye Evleri başvuru dönemi 11 Nisan 2016 tarihinde başlayacak.

Van Merkez Dükkanlar projesi Haberi

Van Merkez Dükkanlar projesi

Gürpınar Belediyesince başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları, ilçenin birçok noktasında devam ederken, çarşı merkezinin yeniden dizayn edilmesi için de çalışmalar aralıksız sürüyor. İlçe merkezinde bulunan ve görüntü kirliliği ile çarpık yerleşmeye yol açan 47 eski yapının yıkılmasının ardından Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan modern yapıların inşa edilmesi için geliştirilen “Merkez Dükkanlar Projesi” için temel atma töreni düzenlendi. İlçedeki vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği tören, İlçe Müftüsü Alaaddin Hançer tarafından okunan dualarla başladı.


Kaymakam ve Belediye Başkanı Osman Doğramacı’nın inşaat temeline harç dökmesiyle temeli atılan projenin kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulması bekleniyor. Törende konuşan Belediye Başkan Vekili Doğramacı, Gürpınar’ın geleceğine yeni bir vizyon katmaya çalıştıklarını belirtti. Yapılan işin ciddiyetini anlatan Doğramacı, şöyle sözlerine devam etti: “Burada sadece temel atma töreni düzenlemiyoruz, herkesin...