25 / 04 / 2024

Van sosyal proje

Van sosyal proje

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 80 milyon liralık vizyon projesi ile atıl durumda bulunan 25 bin metrekarelik alanın kent meydanına dönüştürülmesi için çalışma başlatıldı.

TOKİ 100 bin sosyal konut projesinde mağduriyet: KDV yükseltildi, 146 bin TL olan ev 1.3 milyon TL'ye çıktı!

Toplu Konut İdaresi’nin 2019'da tanıttığı 100 Bin Sosyal Konut Projesi, ilk açıklandığı günlerde birçok insana umut olmuştu. Ancak KDV'lerin yükseltildiği ve inşaatların tamamlanmadığı proje, şimdi mağduriyet yaratıyor. İşte ayrıntılar..

TOKİ Van projesi için yeni tarih belli oldu! 111 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Van'da inşa edeceği 111 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen Van TOKİ projesinin ihalesi 24 Ocak'ta yapılacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı'ndan 65 yaş üstüne müjde: 60 proje değerlendiriliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Yaşlı Destek Programı'na ilişkin açıklama yaptı. Göktaş, Yaşlı Destek Programı'nı (YADES) Türkiye genelinde yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında 60 yeni proje başvurusu alındığını aktardı. 

Türkiye'de ilk olacak 'Sosyal Hizmetler Kampüsü' inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Tokat Valiliği ve Tokat Belediyesi'nin hazırladığı proje ile temeli atılan Türkiye'de bir ilk olacak Sosyal Hizmetler Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı.

250 bin aile faydalanıyor! Sosyal ve Ekonomik Destek Programı’na nasıl başvurulur?

Sosyal ve Ekonomik Destek Programı (SEDEP) kapsamında; ayni ve nakdi sosyal destek başvuruları yapılabiliyor. İBB’nin hayata geçirdiği proje kapsamında 250 bin aile faydalanıyor. Peki SEDEP’e nasıl başvurulur?

 Van projesi için beklenen tarih geldi! Tam 400 konutluk yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Tam 400 konutluk yeni proje geliyor... Kaçırmayın...

TOKİ Van projesi için tarih belli oldu! Tam 532 konutluk yeni proje geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van projesinin ihalesini 17 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Bakan Kurum'dan TOKİ Sosyal Konut projesine başvuran vatandaşlara teşekkür mektubu!

TOKİ Sosyal Konut "İlk Evim, İlk İş Yerim" proje çekilişleri devam ederken Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum başvuru yapan adaylara teşekkür mektubu yayımladı.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! 89 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Van projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Van projesi için düğmeye bastı! O ilçeye 400 konutluk yeni proje geliyor! 

Hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Van'da da 400 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

TOKİ Sosyal Konut Projesi Ağrı Diyadin’de 608 bin liraya!

81 ilde TOKİ Sosyal Konut başvuruları hala devam ediyor. Peki Ağrı’da kaç proje yer alacak? Ağrı Diyadin’de TOKİ konutları olacak mı? İşte detaylar…

TOKİ’den Van Özalp’e 400 sosyal konut!

TOKİ'nin Van’da yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Van Özalp projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Van Özalp 2022 sosyal konut projesi...

Van sosyal proje Haberi

Van sosyal proje

Van'da içerisinde bin araçlık yeraltı otoparkı, oyun ve sosyal aktivite bölümleri, yeşil alanlar, kafeler ve restoranların da bulunduğu 25 bin metrekarelik kent meydanı projesi kapsamında bazı kamu binalarının yıkım çalışmaları başladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, içinde bin araçlık yeraltı otoparkı, oyun ve sosyal aktivite bölümleri, yeşil alanlar, kafeler, restoranlar, süs havuzu, buz pisti, sergi alanları, sanat atölyeleri, anıt meydan, toplanma ve gösteri alanları gibi kısımların yer alacağı kent meydanı projesi kapsamında eski Van Müzesi binasının yıkımı da yapılacak. 

Yaklaşık 19 dönümü devlete ait 25 dönümlük alanda uygulanacak projesi ile şehrin en yoğun yerlerinden Cumhuriyet Caddesi ile Müze Sokak arasındaki bölümde kötü yapılaşma ortadan kaldırılarak, halkın rahat nefes alabileceği ve sosyalleşebileceği, ailesiyle zaman geçirebileceği alan...