24 / 04 / 2024

Van tesis sayı

Van tesis sayı

2010-2019 yılları arasında Van ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesisler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Turizm Bakanlığı açıkladı! Sürdürülebilir Turizm Sertifikalı tesis sayısı 7 binden fazla...

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Sürdürülebilir Turizm Sertifika Programı dahilinde ilk aşamadaki kriterleri gerçekleştiren tesis sayısının 7 bini geçtiğini açıkladı.

5 soruda TOKİ Van Sosyal Konut Projesi 2022! Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Van konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Van ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Van Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022 bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çaldıran ve Muradiye ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31433 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Çatak'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Çatak ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Van, ilçe otogarı için gün sayıyor!

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce yapımına başlanan ilçe otogarında sona gelindi.

Van'daki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı TBMM'de!

2972 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile Van'daki bazı taşınmazlar hakkında acele kamulaştırma kararı verilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Enerji etüdü yapılması gereken bina sayıları mecliste!

Enerji etüdü yapılması gereken bina ve tesis sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tesis Yönetimi Çalıştayı 28-29 Kasım'da!

Tesis ve Konut Sitesi Yönetim mevzuatının temeli olan 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu ile talepler tam olarak karşılanamıyor. Sektör ilgilileri konuyla ilgili taleplerini bir çalıştay düzenleyerek anlatacak.

Van'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, İpekyolu ve Tuşba ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31150 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van'daki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Van İli, Edremir ve Gavaş ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van Başkale'deki bazı bölgeler için kesin korunacak hassas alan kararı!

Van İli, Başkale ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Van tesis sayı Haberi

Van tesis sayı

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, 2010-2019 yılları arasında Van ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önergesi hazırladı. Tanrıkulu, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu'nun soruları:
1- Van ili bağlı merkez ve ilçelerde yapımına devam edilen veya tamamlanan okul, derslik, kütüphane sayısı kaçtır? Halı hazırdaki durumları neledir?
2- Van iline bağlı merkez ve ilçelerde yapımına devam edilen veya tamamlanan çocuk yuvası sayısı kaçtır? Halı hazırdaki durumları neledir?
3- Van ili bağlı merkez ve ilçelerde yapımına devam edilen veya tamamlanan hastane, sağlık ocağı, dispanser sayısı kaçtır? Halı hazırdaki durumları neledir?
4- Van ili bağlı merkez ve ilçelerde yapımına devam edilen veya tamamlanan huzurevi, kültür merkezi,...