19 / 04 / 2024

Van TOKİ Konutları başvuru

Van TOKİ Konutları başvuru

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü vermesinin ardından Van’da başvurular başlamıştı. Van’da başvuruların 10 bini geçtiği öğrenilirken, çevre illerden gelenlerin başvurularının ise durdurulduğu bildirildi.

TOKİ Van Gürpınar için başvurular başladı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Van Gürpınar TOKİ Konutları için başvurular başladı. 

TOKİ Van Afet Konutları'nın ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Van Afet Konutları yapım ihalesi 6 Eylül'de!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi için ihale tarihini belirledi.

TOKİ Van Şerefiye Konutları kura!

TOKİ Van Şerefiye Konutları kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Projedeki daireler kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ Van Şerefiye Konutları teslim ediliyor!

TOKİ'nin Van Merkez Şerfiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutların teslimleri için geri sayım başladı.

2016 Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası tam liste!

2016 Van Şerefiye Mahallesi TOKİ kurası tam liste yarın 12:30’dan itibaren açıklanacak. TOKİ Van Merkez Konutları'nda 2+1 şehit yakını ve engelli ile 3+1'lerin kurası açıklandı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi sonuçları!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi sonuçları yarın açıklanacak. Son sözleşme gününün 14 Haziran 2016 tarihi olduğu projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekilişi yarın!

Van Şerefiye Mahallesi TOKİ Konutları kura çekilişi yarın yapılacak. Sadece normal 2+1'lerin kurasının çekileceği projede diğer konutlar için sözleşme imzalama dönemi başladı.

TOKİ Van Şerefiye Konutları'nın kurası 31 Mayıs'ta!

TOKİ'in Van Şerefiye Mahallesi’nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği 425 konutları için gerçekleştirilen kura çekiminin yapılan bir hata yüzünden iptal edilmesinin ardından yeni kuranın 31 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı açıklandı.

Van Merkez Şerefiye TOKİ Konutları fiyat!

Van Merkez Şerefiye TOKİ Konutları fiyat listesine göre 106 bin 390 TL ile 159 bin 607 TL arasında değişiyor. Toplamda 425 adet konutun satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 703 liradan başlıyor.

AFAD, TOKİ Konutları'nın sözleşme imzalama süresinin uzattı!

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Van ve Erciş ilçesinde kiracı, mülkiyet sorunlu ve depremde 1. derecede yakınlarını kaybedenlere verilen TOKİ konutlarının sözleşme imzalama süresinin uzatıldığını açıkladı.

TOKİ Van Kevenli kura çekilişi ne zaman?

Aylık taksitlerin 498 TL'den başlangıç gösterdiği Van Merkez Kevenli TOKİ Konutları'nda 48 adet ev satışa sunuluyor. Peki TOKİ Van Kevenli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Van Kevenli kura çekimi ne zaman?

Başvuruların bugün biteceği TOKİ Van Kevenli Konutları'nda 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Peki TOKİ Van Kevenli kura çekimi ne zaman?

Van TOKİ Konutları başvuru Haberi

Van TOKİ Konutları başvuru


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ayda 250 TL’ye emeklilere ev sözü vermesinin ardından Van’da başvurular başlamıştı. Sayısı 4 ayda 10 bini bulan başvurularda, çevre illerden de gelen vatandaşlar ikametgahını Van’da göstererek başvuruda bulunmuştu. Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Van Şubesi’ne akın eden vatandaşlar, ellerindeki gerekli belgelerle başvuruda bulunuyorlar. Bu imkandan faydalanmak için çevre illerden de ikametgahını Van’a aldıran kimi vatandaşların da başvurularını alan dernek yetkilileri, çevre iller için başvuruya gelen alımları durdurdu. Yoğun talep karşısında ne yapacaklarını bilemeyen dernek yetkilileri, her gün 250 kişinin kayıt yaptığı dernekte büyük sıkıntılar yaşarken, çevre illerden gelenlerin kendi illerinde dernek kurulmasını ve kayıtlarını oraya yaptırmalarını istediler.


“ÇEVRE İLLERDEKİ BAŞVURULARI ALMIYORUZ”

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Van Şubesi Başkanı Mehmet Kaya, Başbakan Davutoğlu’nun...