26 / 04 / 2024

Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer

Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer

Van Denizi Turizm Derneği Başkanı Umut Akay, Van-Erbil arası uçak seferlerinin başlaması için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, “Uçuşları haftada 2 gün seferler olacak şekilde 1 Haziran’da başlatmayı düşünüyoruz” dedi...

Van İpekyolu'nda 11.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda bulunan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Van'da 17 bin yeni konut inşa ediliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mucip Tapan, Van'da deprem sonrasında konut ihtiyacına yönelik çalışmaları anlattı. 

Van Bahçesaray'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray İlçesi’nin imar problemlerini çözmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar durumu hakkında bilgi aldı.

Ali İhsan Yavuz: Devletimiz Malatya, Van ve Elazığ depremlerinde de konut yaptı ve teslim etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "İzmir'den önceki depremlerde de devletimiz, o şefkatli yönünü ortaya koydu, Malatya, Van ve Elazığ'da konut yaptı ve teslim etti" dedi.

Van Tuşba için acele kamulaştırma kararı!

Van ili Tuşba ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı!

Türkiye'nin İran'daki ihracatında önemli bir role sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Van'da 5.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 5 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Van İpekyolu'nda 5.6 TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Van İpekyolu'nda 5.6 milyon TL'ye satılık apartman!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından 2014 yılından bu yana yürütülmekte olan İnşaat Malzemecileri Sitesi Projesi hayata geçiriliyor. Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı. 

Van'a 30 bin konut inşa edildi!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Van 6. Olağan İl Kongresi'nde açıklamalarda bulundu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'a 30 bin konut inşa edildiğini ifade etti. 

Okmeydanı’nda dönüşüm Van Blokları'ndan başlıyor!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Okmeydanı’nda dönüşüm için, hak sahiplerinin tamamıyla uzlaşma sağlandığı Van Blokları sakinleriyle görüştü.

TOKİ Van Afet Konutları'nın ihalesi yarın!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Van İlinde Yapılan Afet Konutlarının Genel Altyapılarına Ait İlave İmalatlar Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer Haberi

Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer


Rescate Hotels İcra Kurulu ve Van Denizi Turizm Derneği Başkanı Umut Akay, Van-Erbil arası uçak seferlerinin başlaması için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, “Uçuşları haftada 2 gün seferler olacak şekilde 1 Haziran’da başlatmayı düşünüyoruz” dedi.


Van Rescate Hotel’de düzenlenen toplantıya Umut Akay, Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer ve DAKA Planlama Birim Başkanı Mehmet Emin Çakay ile bazı işadamları katıldı. Van Denizi Turizm Derneği öncülüğünde turizmciler ve işadamlarıyla birlikte Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’ne bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Umut Akay, Van TSO Genel Sekreteri Ramazan Temizer ve DAKA Planlama Birim Başkanı Mehmet Emin Çakay’ın da aralarında bulunduğu heyetle karayolu ile Erbil’e gittiklerini söyledi. Erbil ziyaretinde bakanlar ve devletin üst düzey protokolüyle yaptıkları görüşmelerde Van adına önemli bir iş çıkardıklarını ve bu...