25 / 04 / 2024

Van turizm

Van turizm

Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, bölgenin can damarlarından biri olan Van’ın her açıdan önemli olduğunu ve hükümetleri döneminde 16 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Fevzi Özgökçe: Tuşba Türkiye'nin yükselen değeri olacak!

Tuşba Belediye Başkanı Özgökçe: "Tuşba şehri hem eko turizmi ile hem de diğer bütün turizm çeşitleri ile inanıyoruz ki gelecekte inşallah Van'ın ve Türkiye'nin yükselen değerleri olacak"

Van'da turizm hareketliliği, yüzleri güldürüyor!

Çözüm sürecinin ardından bölgede hakim olan huzur ve güven ortamı turist sayısında gözle görülür bir artış sağlarken, bölge yapılacak yeni yatırımlarla geleceğin turizm merkezi olmayı hedefliyor.

Cevdet Yılmaz: Van'da yatırım patlaması yaşanacak!

Cevdet Yılmaz, Van’ın turizm açısından müthiş bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, “Kayak merkezi, marinası, müzesi ve fuar merkeziyle Van cazibe merkezi oluyor” dedi

Van turizmde kendini kanıtlamak istiyor!

Türkiye'nin en fazla güneş alan ikinci ili olan ve Urartu medeniyetine Tuşba adıyla başkentlik yapan Van, bölgede yaşanan gelişmelerle turizmde hak ettiği yere gelmek istiyor...

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ara Gökköy Tarım Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mert Van, Baray Işık ve Mert Aksoylu ortaklığında kuruldu.

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Yatçılık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 90 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kıvanç, Fevzi Aytaç Durmaz ve Hasan Onur Sorkun ortaklığında kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 149 personel alacak! Başvurular ne zaman başlayacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 55 KPSS puanıyla 3 Bahçıvan, 82 Temizlik Personeli, 64 Şoför olmak üzere toplamda 149 sözleşmeli personel alacak! Peki, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru koşulları ve tarihine ilgili tüm detaylar...

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbiye Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlmettin Aytekin ve Keıvan Modtagımy ortaklığında kuruldu.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

Upland Grup Gayrimenkul Dan. Turizm Otomotiv İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Upland Grup Gayrimenkul Dan. Turizm Otomotiv İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon  TL sermaye bedeli ile Abbas Peıman Keıvanı tarafından kuruldu.

Wox Tour Turizm Organizasyon E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Wox Tour Turizm Organizasyon E-Ticaret Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Kıvanç Demirel tarafından kuruldu. 

Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi!

Van'da DAP, DAKA ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Eski Van Şehri Kentsel Tasarım Projesi'nde sona gelindi...

Van Kalesi için UNESCO'ya başvuru yapıldı!

Van Kültür ve Turizm İl Müdürü Aktuğ, "Van Kalesini, korumaya yönelik olarak alınacak önlemlerle, sadece Türkiye'ye değil, dünyaya tanıtıp yaşatılmaya gayret edeceğiz."

Ever Turizm 10 yılda 33 otel sayısına ulaşacak!

İstanbul ve İzmir'de iki otel ile hizmet veren Ever Turizm, 10 yıl içinde 33 otele ulaşmayı hedefliyor. İstanbul dışında Ankara, Konya, Eskişehir, Edirne ve Çanakkale'de otel yatırımı için mesafe kateden şirket, Van'da da otel planlıyor.

Van bir milyon turist bekliyor!

2.5 yıl önce başlatılan Çözüm Süreci ve turizm yatırımları sayesinde kabuğunu kırmaya çalışan Van, yıl sonunda 1 milyon turisti ağırlamayı hedefliyor.

Kıvanç İnşaat Taahhüt Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticareti Anonim Şirketi kuruldu!

Kıvanç İnşaat Taahhüt Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticareti Anonim Şirketi, Rahmi İlhan Kulaksız Müdürlüğü'nde 1 milyon sermaye ile 10 Haziran'da Esenyurt Zafer Mahallesi' nde kuruldu.

Van, Tarihin Dilsiz Kenti belgeseliyle tanıtılacak!

Van'da çekilecek "Tarihin Dilsiz Kenti" belgeseliyle kentin gizli kalmış tarihi ve doğal güzelliklerinin tanıtımı sağlanacak. İl Kültür ve Turizm Müdürü Muzaffer Aktuğ, Van'ın tanıtımı konusunda başarılı olamadıklarını ve yetersiz kaldıklarını söyledi.

Van turizm Haberi

Van turizm

Ak Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, bölgenin can damarlarından biri olan Van’ın her açıdan önemli olduğunu ve hükümetleri döneminde 16 milyar liranın üzerinde yatırım yaptıklarını söyledi.

Milletvekili Çiftçi, Van’da turizm, ulaştırma, eğitim, sağlık, adalet, orman ve su işleri, enerji, tarım ve hayvancılık, konut, spor ve kültür gibi daha birçok alanda 16 milyar liranın üzerinde bir yatırımın 13 yılda gerçekleştirildiğini söyledi. 23 Ekim 2011’de meydana gelen depremin ardından enkaz yığınına dönen, ağır travmaların yaşandığı Van ve Erciş’e 3 yılda yapılan yatırımlarla küllerinden yeniden doğduğunu söyleyen Çiftçi, "Depremin henüz 39. gününde kalıcı konutların temeli atılarak Van, Edremit ve Erciş’te toplam 17 bin 489 afet konutunun yanı sıra köylerde yapılan ve yapılmakta olan evlerle Van yeni bir görünüme kavuşturuldu. Ayrıca 30 okul, 27...