19 / 04 / 2024

Vapur İndirim

Vapur İndirim

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, pazartesi gününden itibaren şehir hatları vapurlarının 2 ay süreyle yüzde 50 indirimli olacağını açıkladı

1941 yılında Belediye Haliç şirketini satın almış! Vapur seferleri düzenli hale getirilmiş

1941 yılında Haliç Şirketi'nin vapur seferlerini sekteye uğratması sonrası İstanbul Belediyesi şirketi satın alınmış.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü duyurdu! İstanbullular dikkat! Bazı vapur seferleri bugün yapılamayacak!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından  Üsküdar ve Çengelköy iskelelerinde bazı vapur seferlerinin yapılamayacağına dair açıklama geldi. Peki hangi saat aralığında seferler yapılamayacak? İşte detaylar... 

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

İstanbullular hemen buraya baksın! Yarın bazı vapur seferleri iptal oldu!

İstanbul Boğazı'nda her yıl düzenlenen "Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı" etkinliği nedeniyle yarın bazı vapur seferleri iptal edilecek. 

Arabalı vapur ücretlerine zam: Yüzde 23 arttı

Arabalı vapur ücretlerine zam geldi. Otomobillerin geçiş ücreti yüzde 23 arttı. İşte yeni fiyat listesi...

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

İETT'den öğrencilere ücretsiz akbil uygulaması! Metro, metrobüs vapur ve otobüslerde geçerli olacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi öğrencilere ücretsiz akbil duyurusu yaptı. Ücretsiz geçişler metro, metrobüs, vapur ve otobüslerde geçerli olacak. İETT'den yapılan son dakika açıklamasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra başlıyor!

Merakla beklenen TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl 2. defa gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 5 gün sonra başlıyor...

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

Hangi bankalar konut kredisi faizlerini artırdı?

Koronavirüsü pandemisi nedeniyle kamu bankaları konut ve taşıt kredilerinde indirime gitmişti. İndirim sonrası özellikle konut satışlarında patlama yaşandı. Fakat kamu bankalarının yaptığı kapmaya sona erdi. Peki konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

İstanbul'da metrobüs vapur ve otobüsler hizmet vermeye devam ediyor!

Sokağa çıkma yasağı istisnası olan vatandaşlara ulaşım hizmeti vermek adına, 11-12 Nisan tarihlerinde geçerli olmak üzere belli hatlarda sabah ve akşam otobüs seferleri düzenlenecek.

Aylık 0.79 faizli konut kredisi satışları artırdı!

Konut kredisi faizleri sıfır konutlar için 0.79’a kadar geriledi. İndirim sonrasında sıfır konut satışları arttı. Peki aylık 0.79 faizli konut kredisi hesaplama maliyeti ne kadar oluyor?

Vapur İndirim Haberi

Vapur İndirim

Şehir hatları fiyat tarifesi, indirimli İstanbul Kart için 1 TL ile 2 TL,  yetişkinliler için ise 1.75 TL ile 3 TL arasında değişiyor. 


Jeton ise 2 TL ile 4 TL’den satılıyordu. 


Pazartesi’den itibaren bu fiyatların yarısına seyahat edilebilecek. 


Boğaz Köprülerinden geçen İETT otobüslerinde de iki ay süreyle tek bilet...