25 / 04 / 2024

varşova keret house

varşova keret house

Varşova'da yer alan dünyanın en dar evi ünvanına sahip bina ziyaretçilere açıldı.Dünyanın en dar evi ünvanına sahip Keret House, ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı.

Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıkıyor! Yeni proje!

Bursa Alpiş Laden House , Alpiş İnşaat tarafından Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yükseliyor. Bursa Alpiş Laden House 14 gün sonra satışa çıktıyor. Peki Bursa Alpiş Laden House projesinde hangi konut tipleri var? Bursa Alpiş Laden House nerde? İşte detaylar...

Tiny House'lara büyük akın! 6 ay sırada bekliyorlar!

Koronavirüs salgını sonrasında başlayan tiny house akımı gün geçtikçe büyüyor. Siparişlerin gün geçtikçe arttığı tiny house yapılar için 6 ay sıra bekleyenler var.

İstanbul Havalimanı Polonya'nın Merkez Havalimanı'na ilham oluyor!

Polonya Altyapı Bakan Yardımcısı Wild, İstanbul Havalimanı'nın finansal yapısının, Varşova yakınlarında inşa edilecek Merkez Havalimanı için ilham verici olduğunu söyledi.

Tiny House'lara Türkiye'den de ilgi var! 

Türkiye'de tabiatta zaman geçirmek isteyenler her geçen gün artıyor. Amerika'da oldukça yaygın olan tiny house'lar Türkiye'den de ilgi görmeye başladı. 

Polonya'nın kapsül oteli!

Japonya ve çeşitli Güneydoğu Asya ülkelerinde hizmet veren kapsül otel 2018 yılından beri Varşova'da da hizmet veriyor.

Polonya, Türk müteahhit firmaları için fırsat sunuyor!

Türkiye'nin Varşova Büyükelçisi Tahsin Tunç Üğdül, Polonya-Türkiye ilişkilerinde, ticari iş birliğinin önemli bir rol oynamaya devam edeceği belirtti. 

Polonya'nın ilk kapsül oteli açıldı!

Polonya'nın ilk kapsül oteli Varşova'da hizmete açıldı. Bir bilim kurgu filminin seti gibi görünen kapsül otel, birbiri üzerine yerleştirilmiş iki sıra kapsüllerden meydana geliyor.

Dünyanın en dar evi Polonya'da!

Dünyanın en dar evi ünvanına sahip 'Keret House', ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı. Evin toplam büyüklüğü 14,5 metrekare...

Dünyanın en dar evi Keret House ziyarete açıldı!

Varşova'da yer alan dünyanın en dar evi ünvanına sahip bina ziyaretçilere açıldı.Dünyanın en dar evi ünvanına sahip Keret House, ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı.

Bingöl'ün ova sınırları belirlendi!

Bingöl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Yıldırım, bölgede ova sınırlarının belirtildiğini söyedi. Yıldırım, ''Bingöl-Muş yolundan İçmeler TOKİ konutlarına kadar belirlenen sınırlar var. Yani ova olan bölgenin tamamı'' diye konuştu.

AB'den Varşova'ya metro desteği!

Avrupa Birliği (AB), Polonya'nın başkenti Varşova'nın metro sistemi genişletme projesine 432 milyon avro yatırım gerçekleştirecek.

Soho House’da ruhsatsız havuz katı kapatıldı!

İstanbul gece hayatının flaş mekanı Soho House’da havuz gerginliği yaşanıyor. Soho House’un havuz ve Yunan restoranının bulunduğu roof katının neden kapalı olduğu yönünde çeşitli iddialar var.

Varşova Metrosu'nun ikinci etabını Türk firma inşa etti!

Varşovalıların 2. Dünya Savaşı sonrası Sovyetler Birliği Devlet Başkanı Stalin’den yapmasını istediği metronun ikinci etabını bir Türk firması yaptı. Ekonomi Bakanı Zeybekci, Varşova Metrosu II. etabının Avrupa'daki Türk müteahhitlik örneği açısından önem

varşova keret house Haberi

varşova keret house

Polonya'nın başkenti Varşova'da dünyanın en dar evi ünvanına sahip bina ziyaretçilere açıldı.


Polonya'nın başkenti Varşova'da iki bina arasındaki boşlukta yer alan ve dünyanın en dar evi ünvanına sahip 'Keret House', ünlü Polonyalı Mimar Jakub Szczesny tarafından tasarlandı.


İçindeki en dar alanı 92 cm ve en geniş alanı 152 cm olan ev, ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.


İşte ziyaretçi akınına uğrayan 'dünyanın en dar evi'nden kareler...