28 / 03 / 2024

Vartaş İnşaat iletişim

Vartaş İnşaat iletişim

Vartaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, Elazığ’da Mis Holding tarafından hayata geçirilen ancak çeşitli ekonomik sıkıntılar nedeniyle işletmesi aksayan Misland AVM ve çevresindeki araziyi satın aldıklarını açıkladı.

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Massdot Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Şencan tarafından kuruldu.

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekan İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Yaşar tarafından kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalkavan Elektrik İnşaat Bilişim Teknoloji Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Vedat Kalkavan tarafından kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmm İnşaat Bilişim Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Mahmur Kızılateş tarafından kuruldu.

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi kuruldu!

Herbalbiote İnşaat Bilişim Limited Şirketi bugün bahçelievler'de Azadi Tosun tarafından kurudu.

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi kuruldu!

İncim İnşaat Bilişim Medikal Otomotiv Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te Aykut Torun tarafından kuruldu.

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi kuruldu!

Enucuz Turizm Seyahat İnşaat Bilişim Ve Medya Anonim Şirketi Şişli'de Muhammet Can tarafından kuruldu.

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znr34 İnşaat Bilişim Teknoloji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 600 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Nur Zengin tarafından kuruldu.

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anlam Mühendislik Organizasyon Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Üsküdar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Şen tarafından kuruldu.

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niat İnşaat Bilişim Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Ülker tarafından kuruldu.

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Vartaş İnşaat iletişim Haberi

Vartaş İnşaat iletişim

Barata, fikirtepe’de Renovia projesinde ortak oldukları Alman Stern Immobilien AG ile birlikte, 120 dönümlük arsaya 800 konut bir de okul yapacaklarını söyledi. Barata, şöyle konuştu:

“Ciddi bir yol aldık. AVM, konferans salonu, düğün salonları, havuz alanları, tarihi sur duvarları var. Biz var olan inşaatın üzerinde yenilikler yapacağız. Elazığ’ın 550 bin nüfusu var, araştırmalarımızı da yaptık. 150 milyon lira bir yatırım öngörüyoruz. Bölgede konut açığı yok ama nitelikli konut açığı var. Alman ortağımız da gördü. Biz orada üretim de yapacağız ama ne olacağına bakıyoruz.”


‘Yalnız ev’le ünlendi

Vartaş, Fikirtepe’de, ‘yalnız ev’ olarak da anılan evin yıkımıyla birlikte hızlandırdığı çalışmalara Alman ortağı Stern Immobilien AG ile devam ediyor. Yüzde 50-50 ortak olan Vartaş ve Stern, Fikirtepe’de Renovia projesi için 350 milyon liralık yatırım öngörüyor....