16 / 04 / 2024

varyap plaza satış ofisi

varyap plaza satış ofisi

Tuzla Tersanesi'nin arka tarafında hayata geçirilen Varyap Plaza Pendik nerede, ulaşım, kroki, telefon ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Plazalar vadisi boşalıyor!

İstanbul'un plazalar vadisi Levent, Maslak, Zincirlikuyu ve Gayrettepe'de çok sayıda iş yeri ve plaza satılığa çıkarıldı. Yetkililer bu satışların birincil nedeni olarak şirketlerin operasyonlarını küçültmesi, daha uygun bölgeye taşınması ve yabancı firmaların Türkiye'den çıkması olduğunu belirtiyor

Antalya 2000 Plaza satıldı mı?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmalar devam ediyor. 

Antalya 2000 Plaza satışında son durum!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Antalya 2000 Plaza'nın satışı hususunda başlanılmış olan çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Plaza Pendik ofis fiyatları 2016!

Toplam 216 ofis ve 60 adet bağımsız dükkandan oluşan Varyap Plaza Pendik projesinde teslimler hemen yapılıyor....

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi’nin açılışı 27 Şubat'ta!

Universal21’ in Holpark/Crest Plaza Satış Ofisi 27 Şubat Cumartesi günü saat 12:00 ila 17:00 arasında gerçekleşecek. Esenyurt'ta açılışı gerçekleşecek olan satış ofisinde yeni işbirliği imkanları konuşacak.

Doğuş GYO Antalya 2000 Plaza'yı satıyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Antalya 2000 Plaza'yı satışa çıkardı. Çalışmaların başlayan firma gelen teklifler değerlendirmeye alacak.

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Varyap Plaza Pendik’te Nisan sonuna kadar yüzde 25 indirim!

Varyap tarafından hayata geçirilen Varyap Plaza projesi Pendik 'te 43 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede yüzde 25 indirim yapılıyor.

Varyap Yatırım Ayları kampanyasıyla ayda 40 milyon TL'lik satış yapıldı!

VARYAP'ın kampanyası 'Varyap Yatırım Ayları'nın yoğun ilgi gördüğü açıklandı. Varyap CEO'su Erdinç Varlıbaş başladığı 9 Mart'tan itibaren geçen 1 aylık süreçte 40 Milyon TL'lik satış başarısına imza atıldığını belirtti..

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’te yüzde 25 indirim!

Varyap Meridian ve Varyap Plaza Pendik’teki sınırlı sayıdaki konut, ofis ve dükkan için geçerli olan kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda ise yüzde 15 oranında indirim uygulanıyor.

varyap plaza satış ofisi Haberi

varyap plaza satış ofisi

Haziran 2013'te teslim edilecen olan Varyap Plaza projesi Pendik'te konumlandırılıyor. 278 adet ofisten oluşan projede sadece ofisler yer alıyor.


Varyap Plaza Pendik nerede konumlandırılıyor?


İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Pendik'te yükselen Varyap Plaza projesi Tuzla Tersanesi'nin hemen arka kısmında konumlandırılıyor. Ayrıca projede Sabiha Gökçen Havalimanı'na 10 kilometre, Pendik Marina'ya ve yeni yapılacak olan yat tersanelerine 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor.


Varyap Plaza Pendik nerede, telefon ve adres bilgileri için www.varyapplaza.com internet adresine giriş yapabilirsiniz.


Varyap Plaza Pendik nerede, kroki;




Varyap Plaza satış ofisi;

Barış Caddesi

Esenyalı mahallesi Uygar sokak

PENDİK/İSTANBUL

444 54 56

www.varyapplaza.com

Esra Nur...