19 / 04 / 2024

Vatan Bilgisayar ürünleri

Vatan Bilgisayar ürünleri

Vatan Bilgisayar, Türkiye’de 57’nci, Eskişehir’de 2’nci hiperstore’unu İsmet İnönü Caddesi, Tepebaşı’nda hizmete açtı

Vatan'dan yeni kampanya! Seçili mutfak ürünleri şimdi indirimli! 16 Mayıs 2023 fiyat listesi

vatanbilgisayar.com’dan seçili telefon, notebook, akıllı saat, drone ve mutfak ürünü alanlar sepette 2.500 TL'ye varan indirim kazanıyor. Peki, Vatan Bilgisayar'da indirimler ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Satıştan kalkan iPhone 11 bahara özel Vatan Bilgisayar'da! MediaMarkt, A101, BİM, Migros ve Carrefoursa'yı solladı!

Vatan Bilgisayar, teknoloji ürünleri konusunda uzmanlaşmış bir perakendeci olarak, Apple'ın 2019 yılında piyasaya sürdüğü iPhone 11 modellerini satışa sunduğunu duyurdu. Üstelik bahara özel fiyatlarla...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev bayram indirimi! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro Ramazan Bayram'ına özel indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Xiaomi Redmi 10 Vatan Bilgisayar'da! Fiyatları şok etti, gören inanamadı!

Vatan Bilgisayar, Xiaomi Redmi 10 modelini satışa sundu! Fiyatları oldukça şaşırtıcı ve görünce insanın inanası gelmiyor!

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta!

Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde satıştaydı.

108 MP kameralı Huawei Nova 9'a Vatan Bilgisayar'dan 6.120 TL Ramazan indirimi! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, Ramazan ayına özel olarak Huawei Nova 9 modelinde kaçırılmayacak bir indirim kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında, Huawei Nova 9 modeli normal satış fiyatının altında bir fiyata sunuluyor.

Xiaomi Redmi Note 11 şok eden çılgın indirim! BİM, Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar, bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 için şu anda indirimli bir fiyat sunuyor. Ürün ilk olarak indirimli şekilde A101, Carrefoursa, Migros'ta piyasaya sürüldü ve daha sonra MediaMarkt'ta satışa sunuldu.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, A101, Vatan Bilgisayar'dan sonra MediaMarkt'ta!

MediaMarkt'ta şu anda indirimli fiyatla bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 Pro satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da dahil oldu.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! Carrefoursa, Migros, A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar'da!

Vatan Bilgisayar'da şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve daha sonra Hepsiburada'da piyasaya sürülmüştü.

Vatan’da haftanın teknolojik ürünleri açıklandı! İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da haftanın teknolojik ürünleri belli oldu. Hangi ürünler var ve fiyatları neler? İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi…

Vatan Bilgisayar’da 500 TL üzeri alışverişlerde yüzde 10’a varan indirim! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Vatan Bilgisayar’ın başlattığı yüzde 10’a varan indirim kampanyasında seçili telefonlar yüzde 5, seçili notebooklar ve tablet bilgisayarlar sepette indirim, akıllı saatler sepette yüzde 5 indirim, seçili mutfak ve kişisel bakım ürünleri sepete indirim fırsatlarıyla satışa sunuluyor.

Vatan Bilgisayar’da şok fiyatlar! İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

Büyük teknoloji mağazası Vatan Bilgisayar, outlet ürünleri açıkladı. Açıklanan outlet ürünlerde fiyatlar 50 TL’den başlıyor. Peki, Vatan Bilgisayar’da satılan outlet ürünler kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Huawei Nova Y70 Vatan Bilgisayar'da indirimde! 24 Kasım 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Huawei Nova 70'e dev bir indirim yaptı. Bu fırsatı kaçıran çok üzülür! İşte 24 Kasım 2022 Huawei Nova 70 Vatan Bilgisayar​​​​​​​ fiyat listesi ve özellikleri...

Vatan Bilgisayar ürünleri Haberi

Vatan Bilgisayar ürünleri

1.850 metrekare kapalı alana sahip yeni hiperstore’da açılışa özel 3-5 Ağustos tarihleri arasında yüzde 25 indirim uygulanacağı açıklandı.

Ayrıca, tüm ürün kategorisinde  Bonus ile Axess kredi kartlarına 10 taksit avantajları uygulanacağı ifade edildi. Şirket, yeni mağaza ile Türkiye genelinde 113 bin 250 metrekareye ulaştı. Vatan Bilgisayar’ın yeni mağazasında yaklaşık 50 kişiyi istihdam ettiği...