26 / 04 / 2024

vatandaş memnuniyeti toki

vatandaş memnuniyeti toki

Müşteri memnuniyeti araştırmasında olumsuz sonuçlarla karşılaşan TOKİ yeni stratejiler belirledi. TOKİ'nin yeni stratejisi ne? Nelere dikkat edecek?

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

CHP'li Özgür Karabat: 'Vatandaşlar TOKİ'den 250-300 bin liraya konut beklerken fiyatlar 4 milyon TL'ye çıktı'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat 6 Şubat depremlerine ilişkin olarak yaptığı açıklamada vatandaşlar 250-300 bin liraya konut almayı beklerken şimdi bu konutların fiyatları 4 milyon liraya kadar çıktığını söyledi.

TOKİ'nin bitmeyen projeleri ve artan taksit tutarları mağdur ediyor: Vatandaşlardan 'Evlerimiz bitirilsin' çağrısı!

TOKİ, son günlerde sık sık tamamlanmayan projeler ve artan taksit tutarları ile gündeme geliyor. Vatandaşlar evlerinin bir an önce teslim edilmesini istiyor. 

Dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye 59 milyar TL borcu var!

CHP Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, dar gelirli vatandaşın TOKİ'ye olan 59 milyar liralık taksitli konut borcu olduğunu açıkladı. 

İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, X sosyal medya hesabından, "İstanbul'da TOKİ'yi başarılı buluyorsunuz KİPTAŞ'ı mı?" sorusunu sordu, vatandaşlar da yanıtladı. Peki İstanbul'da TOKİ mi başarılı KİPTAŞ mı? İşte o yanıtlar...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor! Vatandaştan talep yağıyor...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 42 ilde 462 arsayı açık artırma ile satışa çıkaracağını ilan etti. TOKİ ekim ayına bomba gibi girdi! 462 adet arsayı yüzde 35 peşinatla satıyor. Vatandaştan talep yağıyor...

TOKİ'den 'uyarlanabilir' konut müjdesi! Engelli vatandaşlar için adım atıldı! Uygun ödeme şeçenekleri sunulacak! 

Hükümet engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut inşa edecek. İşte TOKİ 'uyarlanabilir' konut ile ilgili detaylar...

TOKİ, Türk vatandaşı olmayanlara konut satılmadığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan kişilere İdarenin projelerinden konut satılmadığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'den vatandaşlara uyarı: Sakın itibar etmeyin, suç duyurusunda bulunun!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Size TOKİ kurasından konut çıktığını söyleyip, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar etmemeniz hayati önem taşıyor.

TOKİ'den sanal gerçeklik gözlüklü tanıtım! Vatandaş sosyal konutları sanalda gördü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yapılacak, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde yer alan evler sanal gerçeklik gözlüğüyle mega kent İstanbul'da vatandaşlara gösterildi.

vatandaş memnuniyeti toki Haberi

vatandaş memnuniyeti toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar, vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alarak konut projelerinin uygulamasında kullanım kolaylığı ve kaliteye yönelik değişiklikler yaptıklarını belirtirken, ''Kalite ayrı şey, lükslük ayrı şey. Türkiye'de konut yapımı sorunu değil, konut alma konusunda gelir sorunu var'' dedi.

Bayraktar, inşaatlarda her zaman TSE'li ürün kullandıklarını vurgularken, ''Biz, kaliteden ödün vermeden, fiyatları, maliyeti dikkate alarak, vatandaşı konut sahibi yapıyoruz'' dedi.

TOKİ'den konut alanların memnuniyet düzeyini ölçmek, projelere buna göre yön vermek amacıyla 2005 yılında bir araştırma yaptırdıklarını kaydeden Bayraktar, yaptığı açıklamada, ''Vatandaşın memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak amacıyla'', bu araştırmanın sonuçlarını da dikkate alarak uygulamada bazı değişikliklere gittiklerini söyledi.

Söz gelimi Güneydoğu'daki vatandaşların çatı ve küçük balkon istemediğini, bu nedenle burada yapılan konutlarda...