25 / 04 / 2024

Ve Güneşli ödemeleri

Ve Güneşli ödemeleri

Ve Güneşli adres bilgileri ile ilgili detaylar haberimizin içinde yer alıyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Ve Güneşli Evleri ne zaman teslim? 267 bin TL'ye!

Ve Güneşli Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtı olarak 2014 senesi belirlendi. Ve Güneşli Evleri kapsamında yer alan konutlar 2014 yılının Kasım ayı içinde teslim edilecek

Ve Güneşli’de 267 bin TL’ye bahçeli daire!

Giriş katlarının yanı sıra orta katlar ve teraslardaki bahçeleriyle 6 bin metrekare yeşil alanıyla yeşili yeniden yaşama katan projede, bahçeli dairelerin fiyatları 267 bin TL’den başlıyor. Ve Güneşli’de 214 konut ve ticari üniteler yer alacak...

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşli Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Erdal Bahçivan tarafından kuruldu.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Bağcılar Güneşli ve Mahmutbey 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Güneşli Mahallesi, 2587 ada, 20, 21 parseller ve Mahmutbey Mahallesi, 3312 ada, 1 parselin bir kısmı, 3312 ada, 2 parsel, 2160 ada, 10 parselin bir kısmı, 1758 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Balance Güneşli'de kiralama ve satışlar devam ediyor!

Tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunan Balance Güneşli, yüzde 8 KDV avantajını da sunuyor...

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Balance Güneşli ofis bloklarında satış ve kiralama başladı!

Basın Ekspres’in tek A plus ofis projesi Balance Güneşli’de, Yaşam Sokağı ile entegre ‘müstakil ofis bloklarının’ satış ve kiralamasına Mart ayı itibari ile başlandı.

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projeleri geliyor!

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nden sonra Huzurlu Marmara Güneşli ve Bostancı projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor...

Greenist Güneşli ödemeleri!

Greenist Güneşli projesinde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. İşte, Greenist Güneşli ödemeleri...

Güneşli G-Yoo ödemeleri!

2 blokta 720 daireden meydana gelen Güneşli G-Yoo projesinde fiyatlar 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Güneşli G-Yoo ödemeleri...

Ve Güneşli ödemeleri Haberi

Ve Güneşli ödemeleri


Ve Güneşli projesi Güneşli Bağcılar'da hayata geçiriliyor. Proje Teleset Mobilya, Depar Teknik Yapı ve Keleşoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor.


Ve Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Ve Güneşli adres bilgileri hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Depar Teknik Yapı ve Güneşli Projesi 3 blok halinde yükseliyor. Proje 32 bin metrekare alan üzerine yayılıyor.


Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli Projesi kapsamında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


214 konut ile ticari ünitelerin yer aldığı Ve Güneşli 'nin sosyal alanları arasında; fitness center, yüzme havuzu ve sauna bulunuyor. Projenin Kasım 2014 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Proje ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Ve Güneşli Evleri satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. 


Ve...