25 / 04 / 2024

Vedema Resort

Vedema Resort

Hürriyet gazetesi yazarı Melda Narmanlı Çimen, "Güneşin yıkadığı bembeyaz mimari" dediği Yunan adalarındaki otellerden dekorasyon önerilerini sıraladı

Hapimag Sea Garden Resort müşteri memnuniyetinde zirveye ulaştı!

Hapimag Sea Garden Resort, personeline yılda 16 bin saat eğitim vererek, dünyanın en fazla takip edilen seyahat uygulamalarından HolidayCheck.com tarafından müşteri memnuniyetinde zirveye oturdu.

Antalya Horus Paradise Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi 7 Mayıs'ta!

Antalya ili Manavgat ilçesi sınırları içerisinde Karadeniz Örme San. Ve Dış Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Horus Paradıse Luxury Resort Otel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 7 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek.

İzmir’de en iyi resort otel ödülü Boyalık Beach’e verildi!

Turizm Haftası kapsamında İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen İzmir Turizm Ödülleri’nde en iyi resort otel ödülü Özkardeş Grubu’na ait Boyalık Beach Otel’e verildi.

Didim'de Aurum Spa Beach Resort Otel mühürlendi!

Didim Belediyesi Aurum Spa Beach Resort 'un işyeri açılış ruhsatı olmadığı gerekçesiyle kapılarına mühür vurdu. 5 yıldızlı Aurum Spa&Beach Resort Otel, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı gerekçesiyle mühürlendi.

Gloria Golf Resort en iyi otel seçildi!

CORAL Travel'ın Moskova'da üçüncüsünü düzenlediği Starway World Best Hotel ödül töreninde Özaltın Grubu'na ait Gloria Golf Resort dünyanın en iyi otelleri kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

Port Nature Luxury Resort yeşillenen otel sertifikası aldı!

Port Nature Luxury Resort Hotel & Spa, TUROB, Bureau Veritas ve Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğiyle verilen ‘Yeşillenen Oteller (Greening Hotels) Sertifikası’nı almaya hak kazanarak, çevreye duyarlılığını belgelendirdi.

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort mükemmellik ödülü aldı!

Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, turizmde dünyanın en saygın ödüllerini almaya devam ediyor. Hilton Dalaman Sarıgerme Resort & SPA, aldığı son ödülle Avrupa’nın en iyi otelleri arasında yer aldığını bir kez daha kanıtladı.

Fulya Sözer, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü oldu!

Uzun yıllar otelcilik alanında görev yapan Fulya Sözer, Şubat 2015 itibariyle Hapimag Resort Sea Garden Bodrum Satış Müdürü olarak atandı.

Ela Quality Resort Hotel, Aktay Otel İşletmeleri'ne satıldı!

Özak GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında ortak Aktay Turizm A.Ş., Ela Quality Resort Hotel'in işletmeciliğini yürüten Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye 7 milyon 300 bin TL bedelle satıldı.

Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel tanıtıldı!

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ferko İnşaat Ilgaz Mountain Resort Otel'ini tanıttı!

Ferko İnşaat, bu yıl 19'uncusu düzenlenen EMITT Turizm Fuarı'nda Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı. Firma, EMITT Turizm Fuarı'nda otel projesini tanıttı..

Ilgaz Mountain Resort'a EMİTT'te yoğun ilgi!

Ferko İnşaat, bu yıl 19. kez gerçekleşen EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na, Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

Ela Quality Resort Hotel değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Antalya Serik'teki Ela Quality Resort Hotel Tesisi ile ilgili revize gayrimenkul değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Vedema Resort Haberi

Vedema Resort
İşte o yazı; 


Kalimera


"Uzaklarda, koskoca maviliğin içinde bir başına, bağlantısız, hesapsız, koşulsuz bir kara parçası... Kayalıkların ardından görünen yelkenin ucu...Güneşin yıkadığı bembeyaz mimari... Taş yolun sonundan çıkacakmış hissi veren ama sonra aniden kaybolan fırtına tanrısı Thyphon... Kabuğunuzu kırıp kaçmak istediğinizde aklınızda canlanan böyle bir görüntüyse, şu ara herkesin dilinde olan Ege Yunan adalarının sadelikle çoğalan büyüsünden ilham alın!


Mavi-beyaz tutkumuzun kabardığı günlerdeyiz. Sahile kaçabiliyorsanız ne mutlu. Ama kaçamıyorsanız, yine de bu sakin, aydınlık ve rahatlatıcı renk düetinin peşine takılıp gidebilirsiniz. Yazlık evinizi dekore etmek ya da şehir evinize yaz havası getirmek istediğinizde başvurabileceğiniz bu ikilinin izini sürebileceğiniz en yakın ilham deposu ise Yunan adaları. Doğru mimari elemanları doğru renklerle birleştirmeye, bunu yaparken her türlü görsel fazlalıktan arınmaya dayalı Yunan Adaları dekorasyon...