25 / 04 / 2024

vefakent uzunçiftlik

vefakent uzunçiftlik

Uzunçiftlik'te inşa edilen ve 3 katlı binalardan oluşan Vefakent'te 140 ile 231 metrekare arasındaki konutlar 135 bin ile 244 bin YTL arasında fiyatlarla satılıyor.

Kartepe Bahçekent'in iskan sorunu çözülüyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman'ın başlattığı Uzunçiftlik Mahallesi S.S.Bahçekent Konut Yapı Kooperatifi’nde bulunan 534 dairenin iskan sorunu çözülüyor.

Kocaeli Kartepe Hasan Paşa Merkez Camii açıldı!

Kocaeli Kartepe Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasan Paşa Merkez Camii açıldı. Hasan Paşa Merkez Cami 2 dönüm arazi üzerine 3 katlı olarak 560 metrekarelik alanda inşa edildi.

Kocaeli Hasanpaşa Mahalle Konağı açıldı!

Kocaeli Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının açılışlarına Uzunçiftlik Mahallesi’nde bulunan Hasanpaşa Mahalle Konağı ile başlandı.

Ali Ağaoğlu, Çiftlik Adası'nı satın aldı!

Ali Ağaoğlu, ada sahibi ünlüler arasına katıldı. İşadamı, yazın çıktığı tekne turları sırasında görüp beğendiği Çiftlik Adası’nı uzun pazarlıklar sonucunda satın aldı.

Kartepe Hasanpaşa Konağı'nda sona gelindi!

Kartepelileri sosyal ve kültürel mekanlarla buluşturma hedefinde olan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının ikincisi Uzunçiftlik Mahallesi’ndeki Hasanpaşa Mahalle Konağı tamamlanmak üzere.

Kartepe Hasanpaşa Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in seçim taahhütleri arasında yer alan mahalle konaklarının ikincisi Uzunçiftlik Mahallesi'ndeki Hasanpaşa Mahalle Konağı tamamlanmak üzere.

Kocaeli Uzunçiftlik'e 3,7 kilometrelik altyapı yatırımı!

İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesine bağlı Uzunçiftlik Konak, Emekevler ve Çamlık mahallelerini sağlıklı altyapıya kavuşturmak için 3,7 km uzunluğunda yağmursuyu ve kanalizasyon hattı ile dere ıslahı gerçekleştirecek projeye başladı.

Kocaeli Körfez Tütünçiftlik Sahili gündeme taşındı!

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, uzun zamandır tartışma konusu olan ve bölge sakinlerinin şikayetlerine konu olan Körfez Tütünçiftlik Sahili'nde Yarış Pisti olarak kullanılan rekreasyon alanını Meclis gündemine taşıdı.

Tarkan Şirince'den çiftlik aldı!

İstanbul’da iki evi bulunan Megastar, evlerinin yol inşaatı ve 3. köprü güzergâhında kalması nedeniyle yeni yaşam alanı arayışına girdi. Tarkan, uzun arayışlar sonunda Şirince’de tam istediği gibi bir çiftlik evi satın aldı.

Musa Coşkun: Kartepe Emek Mahallesi'nin kentsel dönüşüme ihtiyacı yok!

Kartepe Belediyesi'nin Uzunçiftlik Emek Mahailesi' ndeki bütün binaları yıkıp, bu bölgede Kentsel Dönüşüm uygulaması başlatmak amacı ile nabız yoklamaya başlaması, bölgede de yeni tartışmaları alevlendirdi.

Kartepe Uzunçiftlik’in alt yapı sorunu çözüm bekliyor!

Yağmurun ilk dakikalardan itibaren sel felaketine neden olduğu Emekevler’de Mahalle Muhtarı Mevlüt İnan, felaketin ardından en büyük isteklerinin bölgedeki altyapı sorunun bir an önce giderilmesi olduğunu söyledi.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde zam öncesinde son günler! 210 bin TL!

210 bin TL' ye villa fırsatında son günler Kocaeli'nin en nezih noktalarından Karamürsel' de inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri' nde zam öncesinde son günlere girildi...

Naturalm Çiftlik Evleri'nde fiyatlar 10 Şubat'tan itibaren zamlanacak!

KOCAELİ Karamürsel'de inşa edilen Naturalm Çiftlik Evleri'nde fiyatlar 10 Şubat'tan itibaren zamlanacak. Fiyat avantajından yararlanmak için son günlere girilen projede, geniş ve ferah villalar yer alıyor...

vefakent uzunçiftlik Haberi

vefakent uzunçiftlik

1)    Projenin adı: VEFAKENT / NARLIBAHÇE

2)    Yapımcı şirket: DİNAMİK YAPI SANAYI VE TICARET A.Ş.