25 / 04 / 2024

Velux Ankara mağaza satışları

Velux Ankara mağaza satışları

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Ankara ve Amasya'da 18 mağaza ile 6 iş yeri satılıyor!

Ankara'da yer alan 18 mağaza ile Amasya'da yer alan 6 iş yeri satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 9 Ocak ve 18 Ocak'ta gerçekleştirilecek.

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Knitss mağaza sayısını artıracak!

Geçtiğimiz ay Ankara Armada AVM'de mağaza açan Knitss mağaza sayısını artırmayı hedefliyor...

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi!

Kuzu Effect AVM Oran mağazalar! Kuzu Effect AVM mağaza listesi haberimizde yer alıyor. Çankara Oran'da yer alan Kuzu Effect AVM'de 35 bin metrekare kiralanabilir alan bulunuyor.

Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuzu Effect mağaza listesi!

Ankara Çankaya Oran’da yer alan Kuzu Effect AVM hizmete açıldı.  Peki Kuzu Effect AVM'de hangi mağazalar var? Kuze Effect mağaza listesi...

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Atakule AVM mağaza listesi!

Ankara'nın ilk alışveriş merkezi Atakule AVM hizmete açıldı. İşte Atakule AVM mağaza listesi...

Decathlon Türkiye'de 3 yeni mağaza açacak!

Decathlon 2017yılı sonuna kadar İstanbul’da 2, Ankara’da 1 yeni mağaza daha açacak. Böylece Decathlon Türkiye genelinde 25 mağaza sayısına ulaşacak..

NGSTYLE, Cepa AVM'de mağaza açtı!

Türkiye’nin önde gelen kadın giyim markası NGSTYLE, Ankara’da mağaza açtı. Şehrin cazibe merkezi olan Cepa AVM’de kapılarını açan NGSTYLE, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi olacak.

Beko'dan 5 yeni mağaza!

Beyaz eşya markası Beko, yeni açtığı 5 mağaza ve yenilediği 9 konsept mağazası ile Ankara’daki konumunu güçlendirdiğini duyurdu.

Boyner 7 yeni mağaza açacak!

Boyner, yeni konsepti Wepublic ile 1 ayda 10 bin kişilik günlük ziyaretçi sayısına ulaştı. İçindeki kaydırakla dikkat çeken Wepublic’te yatırım devam edecek. İstanbul’da 4, İzmir, Ankara ve Antalya’da birer mağaza açılacak. Yurt dışına açılım Avrupa’dan başlayacak.

Velux Ankara mağaza satışları Haberi

Velux Ankara mağaza satışları

Ankara'da Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity tarafından hayata geçirilen toplamda 72 bin metrekare proje alanına sahip, 11 blok olarak inşa edilen 1000 konutlu yapısıyla Velux Ankara'da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmalarının ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara ile ilgili açıklamalarda bulunan Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, 2021 Ocak ayında temellerini attığımız projede çalışmalarımız hızla devam ederken, şu ana kadar inşaatın yüzde 40’ını tamamladık. 2022 yılı Aralık ayında ise daire sahiplerine teslimatlarımızı gerçekleştireceğiz. Satışları devam eden projemizde cadde ve meydan mağazalarını da satışa açmış bulunuyoruz” dedi. 

“Başkentte konut satışları büyük talep görüyor”

TÜİK rakamlarına göre 2021 Ocak ve Haziran ayları arasında Ankara’da toplam 53 bin 575 konut satışı...