25 / 04 / 2024

Vera Group Vera Residence fiyat listesi

Vera Group Vera Residence fiyat listesi

Vera Group Vera Residence fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 90'ı tamamlandı.

Vera Group Life In Vera Evleri iletişim!

Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede 1.056 adet daire bulunuyor. Vera Group Life In Vera Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera adres bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede 1.056 adet daire yer alıyor. Esenyurt Life In Vera adres bilgileri kapsamında Atatürk Havalimanı’na 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Vera Group Vera Residence fiyat listesi!

Vera Group Vera Residence fiyat listesi daire tiplerine göre farklılık gösteriyor. Bu yıl Kasım ayında teslim edilmesi planlanan projenin yüzde 90'ı tamamlandı.

Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Vera Group Life In Vera iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 607 1 607 olarak belirlendi.

Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Esenyurt Life In Vera ulaşım bilgileri kapsamında proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Satışların devam ettiği Life In Vera Evleri 1.056 adet daire ve 85 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Vera Group Life In Vera ne zaman teslim?

Vera Group Life In Vera Evleri nerede?

Toplam 1.056 adet daire ve 85 adet ticari ünitenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Peki Vera Group Life In Vera Evleri nerede?

Esenyurt Life In Vera satılık!

Vera Group imzasıyla hayata geçirilen proje toplam 1.056 adet daireden meydana geliyor. Esenyurt Life In Vera satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Life In Vera Esenyurt nerede?

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Proje Vera Group imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Life In Vera Esenyurt nerede?

Esenyurt Life İn Vera projesi!

Esenyurt Life İn Vera projesi Vera Group tarafından inşa ediliyor. Vera İnşaat imzası taşıyan Life İn Vera projesi 1.056 adet daire ve 85 ticari üniteden meydana geliyor.

Vera Group Life İn Vera adres!

Vera Group Life İn Vera adres bilgilerine göre İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'a yükseliyor. Proje İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, Tüyap Fuar Merkezi’ne 7 dakika mesafede bulunuyor.

Esenyurt Life İn Vera fiyat!

Toplam 1.056 adet konuttan meydana gelen Life İn Vera Evleri Vera Group imzasıyla yükseliyor. Esenyurt Life İn Vera fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Vera Group Vera Residence fiyat listesi Haberi

Vera Group Vera Residence fiyat listesi

Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisiyle ödeme yapılabilen Vera Residence'nin Garanti Bankası ve Kuveyt Türk ile anlaşması bulunuyor. 


Vera Group Vera Residence fiyat listesi konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. 


Kağıthane Vera Residence'de spor alanları, Türk hamam, oyun alanları, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks ve 3 oda 1 salon dubleks olarak dizayn edildiği Vera Rezidans Kağıthane'de satışlar devam ediyor. 


Vera Group Vera Residence fiyat listesi!

Kasım 2015 tarihinde konut teslimlerinin gerçekleşmesi öngörülen Vera Residence'de fiyatlar 285 bin TL'den başlıyor.


Vera Residence ulaşım bilgileri: Güzeldere Caddesi, Engin Sokak, No:2 Cendere Vadisi - Kağıthane /İstanbul


Vera Residence iletişim 

Telefon:...