24 / 04 / 2024

vestel bulaşık makinaları

vestel bulaşık makinaları

Vestel, bulaşık makinelerindeki yer sorununa çözüm buldu.

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

 Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Geçmişten günümüze teknolojik inovasyona uğrayarak günümüze gelen Vestel markası bulaşık makinesinde de iddialı. Peki Vestel bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

Vestel bulaşık makineleri yeni fiyatları ile Hepsi Burada'da

Vestel bulaşık makinelerinin kadim ve güvenilir geçmişi vatandaşın ''Vestel'' markasına yoğun ilgisi ile sonuçlanıyor. İvonasyona uğrayan vestel markası son teknoloji ile ürünlerini piyasaya sürüyor. Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Vestel BM 5001 X Pro 5 Programlı Bulaşık Makinesi’nde görülmemiş indirim!

Hem yeni evlenecek çiftlerin hem de bulaşık makinesini yenilemek isteyen tüketicilerin ilk tercih ettiği beyaz eşya markaları arasında yer alan Vestel, BM 5001 X Pro 5 modelinde indirime gitti. Bu kapsamda, bulaşık makinesi almak isteyenler, fiyat araştırması yapmaya başladı.

Vestel Bulaşık Makinesinde görülmemiş kampanya! Acele eden yetişir

Bulaşık makinesi, evlerde bulunan temel beyaz eşyalardan biridir ve mutfak işlerini kolaylaştıran, zaman ve emek tasarrufu sağlayan bir ev aletidir. Siz de mutfakta yardımcı istiyorsanız Vestel BM 4202 S WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi tam size göre.

Vestel BM 6302 X WIFI 6 Programlı Bulaşık Makinesi 11 bin 499 TL! Teknik özellikleri neler?

Vestel Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 6 Programı, 13 Kişilik Kapasitesi ve Hijyen 70 Teknolojisi ile bulaşık yıkama işlemini gerçekleştirir. Peki Bardak Ve Cam Koruma Teknolojisi ne işe yarıyor?

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi indirimli fiyatıyla işte burada! 19 Nisan 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi, paslanmaz çelikten üretilen iç gövdesi, modern tasarımı ve bir makine dolusu bulaşığı 50 dakikada pırıl pırıl yıkayıp kurutan 'Süper' programıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 4202 X Bulaşık Makinesi ne kadar? 

Vestel BM 8402 GI Pro WIFI 8 Programlı Bulaşık Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Vestel Bulaşık Makinesi sahip olduğu 8 farklı yıkama programı ile 15 kişilik bulaşığın yıkanmasını sağlıyor. 10 yıl motor garantisine sahip cihaz wifi özelliği ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

Vestel Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 31 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel Bulaşık Makinesi, Bütün kirli bulaşıklarınızı 50 dk'dan daha az vakitte yıkayan Vestel Çamaşır makinesi bulaşıklarınızı temizlerken ömrünü de uzatıyor. Peki  Vestel Bulaşık Makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Bu makine 5,4 litre su ile 14 kişilik bulaşık yıkıyor! Vestel'le olur neden olmasın?

Vestel BM 10502 X GI Pro Bulaşık Makinesi, sahip olduğu 'Tasarruf 5,4 lt Programı' sayesinde tek seferde 14 kişilik bulaşığı 5,4 litre su ile yıkayarak sudan tasarruf etmenizi sağlıyor. Peki, Vestel BM 10502 X GI Pro Bulaşık Makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Vestel BM 3111 Bulaşık Makinesi, bardak ve cam koruma teknolojisi, kurutma fonksiyonu yenilenen süper 50 dakika programı, 13 kişilik kapasitesi ve uygun fiyatıyla öne çıkıyor. Peki, Vestel BM 3111 en ucuz fiyatla nereden alınır? İşte detaylar...

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 9 bin 199 TL! Özellikleri neler? 28 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel BM 5302 WIFI 5 Programlı Bulaşık Makinesi 13 kişilik kapasitesi ve E Enerji sınıfıyla bulaşık yıkama işlemini gerçekleştiriyor. 

vestel bulaşık makinaları Haberi

vestel bulaşık makinaları

Vestel'in uluslararası patent başvurusunu yaparak bulaşık makinelerinde kullanmaya başladığı, "üst sepet yükseklik ayar mekanizması" sayesinde, bulaşık makinesi tamamen doluyken dahi kullanıcı tarafından üst sepet yüksekliği kolayca ayarlanabiliyor ve alt sepet için ekstra hacim...