24 / 04 / 2024

Vestel Ledin aydınlattığı havalimanları

Vestel Ledin aydınlattığı havalimanları

TAV ile İzmir Adnan Menderes, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havaalanlarının aydınlatma çözümleri için işbirliği yapan Vestel LED Aydınlatma, yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlayacak

İslam Memiş'ten doları olanlara uyarı! Yararlanmak için son fırsat!

Altın ve para borsası uzmanlarından olan İslam Memiş, dolar sahiplerini uyardı. Çok az zamanın kaldığını belirterek ekonomik tablo ve sonuçları aydınlattı. Bu uyarılar dolar yatırımcılarını yakından ilgilendiriyor.  Dolar yatırımcılarına özel stratejiler veren Memiş şunları kaydetti…

Vestel üçüncü çeyrekte 301 milyon lira zarar açıkladı

Vestel Elektronik mali tablolarını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı. Şirket üçüncü çeyrekte zarar açıklarken ilk dokuz aydaki karı ise geçen yıla göre geriledi.

Moda sahilinde zemin kayması!

Moda sahilinde önceki gün pazar koşusuna çıkan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı. Çünkü sahil boyunca Yoğurtçu Parkı’na kadar tüm park alanı tel örgülerle kapatılmıştı. İBB, HT İstanbul’a açıklama yaparak olayı aydınlattı:

Ankara'da 11 mekan Philips Lighting ile aydınlanıyor!

Philips Lighting, Ankara'da Gençlik Parkı, Kocatepe Camii, TOBB ve Yüksek Hızlı Tren Garının da aralarında bulunduğu 11 mekanı LED teknolojisiyle aydınlattı.

Kıbrıslı Yüksek Mimar Aydın Tayyar vefat etti!

Kıbrıslı Yüksek Mimar Aydın Tayyar vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz.

Vestel pazar payını yüzde 20'ye çıkardı!

Dünya'nın en önemli araştırma şirketlerinden Frost&Sullivan'ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri önceki yıl olduğu gibi bu yıl da yine Vestel oldu.

Kalyon İnşaat'ın acı günü! Nadiye Fatma Aydın vefat etti!

EMAY Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Hamidiye Aydın'ın annesi Hacı Nadiye Fatma Aydın vefat etti. Kalyon İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Konya Topikal Kelebek Bahçesi LED armatürlerle aydınlatılıyor!

Philips, Avrupa'nın en büyük kelebek uçuş alanı olan, Konya Selçuklu Belediyesi için tasarlanan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve Böcek Müzesi'nin dış yüzünü, renk değiştirebilen LED armatürler ile aydınlattı.

Alman Biesterfeld, İstanbul ofisinde LAMP 83'ü tercih etti!

Aydınlatma aygıtları üretiminin lider Türk firması LAMP 83, dünyanın önde gelen kimyasal ve plastik madde üreticilerinden Alman firması Biesterfeld’in İstanbul merkez ofisini aydınlattı.

Tarsus'un tarihi sokakları aydınlatıldı!

Tarsus Sinyalizasyon ekipleri, kentin önemli tarihi mekanlarından olan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyonu yapılan Saint Paulus Kuyusu çevresinde bulunan 42. ve 43. sokakları aydınlattı.

Ayakkabı Dünyası'nın genel merkez ofisi LAMP 83 ile aydınlatıldı!

Aydınlatma aygıtları üretiminin önde gelen Türk firması LAMP 83, sektörünün lider firmalarından Ayakkabı Dünyası’nın İstanbul’daki yeni genel merkezini aydınlattı.

Vestel İstanbulLight Aydınlatma Fuarı'na katılacak!

Vestel, 16-19 Nisan tarihleri arasında İstanbul Expo Center’da düzenlenen Ortadoğu, Balkanlar ve Doğu Avrupa aydınlatma sektörünün buluşma noktası olan İstanbulLight Aydınlatma Fuarı’na katılıyor.

Vestel üst düzey yönetici asistan atamasını yayınladı!

Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre üst düzey yönetici asistanı ataması gerçekleşti.

Vestel Ledin aydınlattığı havalimanları Haberi

Vestel Ledin aydınlattığı havalimanları


Vestel  LED Aydınlatma enerji verimliliği yüksek ürünler ile 3 şehrin havalimanlarını aydınlatıyor.


TAV ile İzmir Adnan Menderes, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havaalanlarının aydınlatma çözümleri için işbirliği yapan Vestel LED Aydınlatma, yüzde 80’e varan enerji tasarrufu sağlayacak. En az 35 bin saat ömre sahip LED Aydınlatma ürünleri ile havalimanları için yapılan yatırımın 7 ay gibi kısa bir sürede geri dönüşü alınacak. Standart ampullere oranla yok denecek kadar az UV ışını salınımı yapan LED Downlight ürünlerinde manyetik alan bulunmaması da yolcuların sağlıklarını tehdit...