24 / 04 / 2024

vestel venüs

vestel venüs

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını belirtti.

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vnc Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Venüs Neslihan Özkan Colamarino tarafından kuruldu.

Vestel NF48001 no-frost buzdolabının teknik özellikleri neler? Fiyatı kaç TL?

Düğün sezonunun kapanmasına az bir süre kala halen evlenmek isteyenler için Vestel’den sürpriz bir haber geldi. Vestel, NF48001 no-frost buzdolabını uygun fiyatla satışa çıkardığını açıkladı.

Vestel’den küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyası! Son gün 15 Eylül!

Beyaz eşya, küçük ev aletleri ve elektrikli süpürge denilince akla ilk gelen markalardan Vestel, çok ses getirecek bir kampanyaya imza attı. Vestel, küçük ev aletleri ve süpürgelerde 3 al 2 öde kampanyasını başlattı.

ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına az bir süre ŞOK’ta başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere birçok ürüne indirim geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü. İşte 18 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Sarf Malzeme Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Damkaç tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü!

Vatandaşların en çok alışveriş yaptığı zincir marketlerden ŞOK, 7 Temmuz tarihli indirimli ürünler kataloğunu yayımladı. Bu çerçevede, Vestel saç kurutma makinesi 319 TL’ye, Bingo yumuşatıcı 49,50 TL’ye, pike yatak örtüsü 179 TL’ye düştü. İşte 7 Temmuz Cuma ŞOK fiyat listesi...

Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge1 6 Haziran 2023 fiyat listesi

Kablosuz şarjlı dik süpürgeler son dönemde oldukça popüler olmaya başladı. Türkiye'nin önde gelen markalarından biri olan Vestel'in kablosuz şarjlı dik süpürgeleri de ilgi görüyor. Peki  Vestel şarjlı dik tip süpürge fiyatları ne kadar? İşte Vestel şarjlı dik tip süpürge16 Haziran 2023 fiyat listesi

Vestel V-BOT PRO B Robot Süpürge fiyatları ne kadar oldu? İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Son dönemin en gözde ev aletlerinden biri olan robot süpürgelere ilgi giderek artıyor. Vestel de V-BOT PRO B modeli ile bu rekabette boy gösteriyor. Peki VESTEL V-BOT PRO B Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 16 Haziran 2023 güncel fiyat listesi...

Vestel elektrikli süpürgede kaçırılmayacak fırsat! Fiyatı 1.399 TL'ye düştü! 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Uygun fiyatıyla dikkat çeken Vestel Meltem T4500 elektrikli süpürge, güçlü performansı, kullanışlı özellikleri ve geniş temizlik yarıçapıyla evinizin her köşesini pırıl pırıl yapar. İşte Vestel Meltem T4500'ü 1.399 TL'ye alabileceğiniz adres...

Reel Kesim Güven Endeksi Mayıs ayında 0,3 puan artarak 108,3'e yükseldi!

Açıklanan rakamlara göre, Reel Kesim Güven Endeksi (RKGE), Mayıs ayında bir önceki aya göre 0,3 puan yükseldi ve 108,3'e çıktı.

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında yüzde 4 arttı! TÜİK son dakika rakamlarını açıkladı!

Tüketici güven endeksi Mayıs ayında aylık bazda yüzde 4 artış gösterdi ve 91,1 olarak kaydedildi. İşte TÜİK tarafından açıklanan o son dakika rakamları...

Vestel'den 4 ürün alana 8 bin 500 TL'lik hediye! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Vestel’de bahar fırsatları tam gaz! Yeni bir kampanyaya imza atan Vestel, 4 farklı kategoriden ürün alanlara 8 bin 500 TL değerinde 43 inç smart TV hediye ediyor. Peki, Vestel'de 4'lü Ürün Alımına Hediye Kampanyası ne kadar sürecek?

vestel venüs Haberi

vestel venüs

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını belirterek, "Anlaşma ile ilk etapta 5 yıllığına tüm Avrupa'da Toshiba markalı TV'lerin üretimi, lisansı ve marka hakkı Vestel'de olacak." dedi. 


Erdoğan, Avrupa'nın en büyük tüketici elektroniği fuarı IFA kapsamında düzenlediği basın toplantısında, bugün Toshiba ile marka lisans anlaşması imzaladıklarını kaydetti. 


Anlaşma ile ilk etapta 5 yıllığına tüm Avrupa'da Toshiba markalı TV'lerin üretimi, lisansı ve marka hakkının Vestel'de olacağını belirten Erdoğan, bunun ilerde daha geniş bir coğrafyaya yayılması konusunda tarafların iradelerini beyan ettiğini dile getirdi. 


Erdoğan, Toshiba'nın bugün 50 milyar dolar cirosu ve 150 bin çalışanı ile büyük bir marka olduğunu, onların bu markaya Vestel'i de dahil etmelerinin kendileri için çok gurur verici olduğunu ifade etti. 


Toshiba ile işbirliği...