27 / 04 / 2024

veysel eroğlu açıklamaları

veysel eroğlu açıklamaları

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Kadastro çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Kadastro çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak tapusuz orman bırakmayacağız." dedi.

Veysel Eroğlu: 2019 yılına kadar 1071 gölet inşa edeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Bu yıl içerisinde 27 baraj, 2 HES, 52 sulama, 13 büyük taşkın, 29 içmesuyu ve 7 atıksu tesisi olmak üzere toplam 130 tesisi tamamlayacağız" açıklamasında bulundu.

Veysel Eroğlu: İzmir'i turizm markası yapacağız!

Turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini belirten AK Parti milletvekili adayı Bakan Veysel Eroğlu, "Kruvaziyer, doğa ve sağlık turizminde İzmir'i marka yapacağız" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Veysel Eroğlu Orman Genel Müdürlüğü Kampüsü'nü inceledi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Yenimahalle ilçesi Söğütözü mevkiindeki Orman Genel Müdürlüğüne ait arazi üzerinde yapımı devam eden “Orman Genel Müdürlüğü kampüs inşaatını inceledi.

DSİ son 12 yılda 73 milyar liralık yatırım yaptı!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu "Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın korumu tesislerine 2014 yılında 11.2 milyar liralık yatırım gerçekleştirdi"

2014'te 511 adet su tesisi açıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü'nün sulama, enerji, içmesuyu ve taşkın koruma tesislerine 2014 yılında yaptığı 11,2 milyar liralık yatırım yapıldığını belirtti.

1.628 adet maden sahası rehabilite edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı “Maden Sahaları Rehabilitasyonu Eylem Planı” ile maden sahalarında bozulan alanları ıslah ederek tabiata yeniden kazandıracak. Toplam 1.628 adet maden sahasında 58.000 dekar alan rehabilite edilecek.

Bakan Eroğlu: 276 baraj ve 1001 tane baraj gölet yaptık!

Bakan Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı'nın, Afyon Lisesi konferans salonunda düzenlenen, 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada biz 3 milyar 250 milyon fidanı toprakla buluşturduk. Çevreye, yeşile saygı bizde var" dedi

Veysel Eroğlu: İzmir'in turizm potansiyeli artacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, “Biz büyük düşünüyoruz. İzmir daha da güzelleşecek, turizm potansiyeli artacak. Dolayısıyla su problemi olmamalı. 2060 yılına kadar suyun garantisi Allah’a şükür biziz" dedi

Çıkan yangınlarda 3 bin 100 hektar alan zarar gördü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu: "Bu yıl çıkan 2 bin 137 yangında 3 bin 100 hektar yani yangın başına 1,45 hektar alan zarar gördü" dedi

Veysel Eroğlu: İstanbul'u susuz bırakmadık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İstanbul’da yaz mevsiminde gündeme gelen susuzluk tartışmalarını değerlendirdi. Eroğlu İstanbul’u susuz bırakmama sözü verdiklerini ve bu sözü yerine getirmek için süreci akıllıca yönettiklerini söyledi

Veysel Eroğlu: Türkiye'nin 157 günlük suyu şebekelerde kayboluyor!

Veysel Eroğlu, bu yaz İstanbul’da barajların doluluk oranının azalması sonucu ortaya çıkan su sıkıntısı nedeniyle, B Planı olarak devreye soktukları “Sakarya Nehri”nden sonra, gerekirse devreye sokacağını belirttiği C Planı’nı da açıkladı.

Veysel Eroğlu: Kuraklığa rağmen suyu iyi yönettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu karayoluyla bugün Ankara'dan Amasya’ya geldi. Bakan Eroğlu, Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin’i makamında ziyaret etti. Burada Valilik şeref defterini imzaladı.

Ankara'nın suyunda problem var mı?

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kurban Bayramı dolayısı ile geldiği İscehisar ilçesinde vatandaşlarla bayramlaşarak Ankara'nın suyunu değerlendirdi. Eroğlu yaptığı açıklamada 'Ankara'nın suyunda problem yok' dedi.

Veysel Eroğlu: Askeri alanlar ağaçlandırılacak!

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 1. Su Konseyi Toplantısı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, askeri alanların ağaçlandırılması hakkında bilgi verdi. 

Veysel Eroğlu müteahhitleri uyardı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Zonguldak'ta 12 tesisin toplu açılış törenine katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhitlere uyarılarda bulundu.

Veysel Eroğlu: Ormanları parselliyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu temel atma törenine katılmak için Çankırı’ya geldi. Toplu açılış töreninde konuşan Eroğlu, ''Ormanlık alanları parselliyoruz. Talep edenlere kura ile bu alanları vereceğiz'' şeklinde konuştu.

Veysel Eroğlu 40 ilde 137 milyar liralık yatırımı açıkladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlar Kurulu’na yeni su projeleriyle ilgili brifing verdi.

Veysel Eroğlu: İstanbul'da 7 baraj inşa ettik!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yaptığı açıklamada "2071 yılına kadar İstanbul’da, 2060 yılına kadar da İzmir’de su meselesini kökünden çözdük." dedi.

Veysel Eroğlu Ankara'da toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen toplu açılış töreninde, Erzurum'daki "Nene Hatun Tarihi Milli Parkı Çevre Düzenleme ve Kültür Sokağı" projesinin de açılışı yapıldı.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu Gümüşhane'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Gümüşhane’de ‘Gümüş Şehrine Altın Yatırımlar’ programı kapsamında 262 milyon TL tutarlı tesisin temel atma ve açılış merasimini gerçekleştirdi.

Veysel Eroğlu Bolu'da toplu açılış törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bolu'da 17 Temmuz kapalı Spor salonunda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı. Eroğlu, salon girişinde bekleyen ormancılara selam verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Boğaçayı projesine destek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Boğaçayı Projesi’ne her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Muhteşem Antalya’ya muhteşem Boğaçayı Projesi yakışır” dedi.

Veysel Eroğlu Bitlis'te toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, güzelliklerinden bahsettiği Bitlis’i bütün dünyaya açacaklarını belirterek, “Artık terörü tamamen bitiriyoruz. Buraya mutlaka huzur gelecek. Dolayısıyla bütün dünya turizmine kazandıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

veysel eroğlu açıklamaları Haberi

veysel eroğlu açıklamaları


Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kadastro çalışmalarını büyük bir hızla sürdürdüklerini belirterek, "Kadastro çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak tapusuz orman bırakmayacağız." ifadesini kullandı.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Isparta Orman Bölge Müdürlüğünce 4 ilçe ve 14 birimde tamamlanan kadastro çalışmalarının ardından 32 tapu çıkarıldı. Keçiborlu, Senirkent, Şarkikaraağaç ve Yalvaç ilçelerinde 14 birimde kadastro çalışmaları yapılarak, 17 bin 249 hektarlık alana ait tapular bölge müdürlüğüne verildi.


Kadastro çalışmaları Keçiborlu ilçesi, İncesu ve Yeşilyurt köyleri, Şarkikaraağaç ilçesi Arak, Armutlu, Beyköy, Çaltı, Muratbağı köyleri, Çiçekpınar Beldesi Aşağı Mahallesi, Yalvaç ilçesi Celeptaş, Dedeçam, Eğirler, Eyüpler, Terziler, Mısırlı ve Gökçeali köyleri, Senirkent İlçesi Büyükkabaca Beldesi Karşı ve Zafer mahallelileri sınırları içinde kalan ormanlarda tamamlandı. 


"Kadastro çalışmaları için büyük bir gayret gösteriyoruz"

Açıklamada, değerlendirmesine yer verilen Orman ve...