19 / 04 / 2024

veysel eroğlu çeşme

veysel eroğlu çeşme

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TOKİ'nin durdurulmadığını, çalışmaların devam ettiğini belirterek gelen talep doğrultusunda Çeşme'de ikinci etap konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Çeşme TOKİ konutlarına 2. etap yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'in Çeşme İlçesi'nde inşaatı devam eden TOKİ konutlarına talep gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı.

Veysel Eroğlu Balıkesir'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hükümet olarak Balıkesir'e geçen yıl sonuna kadar 23 milyar liralık yatırım yaptık." dedi.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Veysel Eroğlu: Sandıklı termal turizmin merkezi olacak!

Sandıklı'nın yakın gelecekte termal turizmde dünyanın en meşhur merkezlerinden biri olacağını aktaran Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "İlçemizin turizm merkezi olması için oteller yapıldı" dedi

Veysel Eroğlu, Nevşehir'e temel atma ve açılış törenleri için ziyarette bulundu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Katılımcı bir şekilde insan hak ve özgürlüklerini esas alan, onları koruyan, insana saygılı, insan haysiyetini koruyan anayasa yapmak için kolları sıvadık.

Veysel Eroğlu: Barajlarımız yüzde 60 oranında dolu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e müjde!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 milyon liralık 8 yatırımın ardından bu kez 9 Eylül İzmir'in Düşman İşgali'nden kurtuluşu törenlerine katılmak için geldiği İzmir'de 9. projeyi açıklayacak...

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 proje müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla İzmir'e 8 projenin müjdesini vermek istediğini belirtti.

Veysel Eroğlu 18 Temmuz'da İzmir projesini açıklayacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 18 Temmuz Cumartesi günü il teşkilatının bayramlaşma programında İzmir'e 8 yeni yatırım müjdesi verecek.

Veysel Eroğlu: İzmir'e verdiğimiz sözlerin takipçisi olacağım!

Seçim sonucunun vatana, millete ve İzmirlilere hayırlı olmasını dileyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, seçim döneminde İzmir'de hayata geçirmeyi vadettiklerini projelere ilişkin, "Ufuk şehri İzmir'e verdiğimiz bu sözlerin takipçisi olacağım.

Veysel Eroğlu: İzmir'e 13 yılda 30,3 milyar TL yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 13 yılda İzmir'e yaptığımız 30,3 milyar liralık yatırım, önümüzdeki 5 yılda yapacağımız yatırımların en büyük teminatıdır. İzmir'i şaha kaldıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu:Emeklilere ve dar gelirlilere TOKİ çalışmaları başlatıyoruz!

EGEGEP hakkında düzenlenen toplantıda 2002 yılından bu yana İzmir'e yapılan 30,3 milyar TL'lik yatırımdan bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Veysel Eroğlu: Manisa'da 180 lira ödemeyle konut sahibi olacaklar!

Bakan Veysel Eroğlu, Ege Bölgesi Gelişim Projesi'ni (EGEGEP) anlattı, 2019'a kadar Ege ve İzmir'e yapılacak yatırımları saydı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, katılımcılara, EGEGEP Projesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

veysel eroğlu çeşme Haberi

veysel eroğlu çeşme

3 bin 100 tesis ile dünyada en fazla tesis açan Bakan olduğunu belirten Eroğlu, "Dünyada en fazla tesis açan Bakan unvanına sahibim. İSKİ'de 600 tane tesis açtım. Bakanlıklarda 2 bin 500 tesis açtım. 3 bin 100 tesis ile dünyada en fazla tesis açan kişiyim"dedi. 


22 yılda bitirebildikleri göleti 18 ayda yaptık Orman ve Su İşleri Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.


Eroğlu, AK Parti Çeşme İlçe Başkanlığını ziyaret etti. 


Veysel Eroğlu, İlçe başkanlığındaki toplantının ardından dışarıda vatandaşlara seslendi. Eskiden bir göleti 45 milyon liraya yaptıklarını anlatan Eroğlu, "Bunlar arşiv var. İsteyen bakabilir. 30 metre yüksekliğindeki gölet sulaması hariç o dönemde 45 milyon liraya bitmiş. Çeşme'ye su getirmek için bir tane baraj bir tane de...