25 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu kim

Veysel Eroğlu kim

İstanbul’da 3. köprü ve 3. havalimanı projelerinin çevreye maliyeti ne oldu? Kuraklık konusunda NASA ile yaşanan polemikte son durum ne? Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu cevapladı...

HES projelerinden ekonomiye 6 milyar liralık katkı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yılın ilk 4,5 ayında hidroelektrik santrallerin (HES), ülke ekonomisine yaklaşık 6 milyar liralık katkı sağladığını bildirdi.

Veysel Eroğlu: Mikro HES projelerine izin yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hidro elektrik santrallerine (HES) yönelik izinler konusunda planlı çalışma yaptıklarını söyledi. Eroğlu, çok sayıda mini HES projesini geri çevirdiklerini dile getirdi.

Veysel Eroğlu: 1071 baraj göleti ve sulama tesisi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2019 yılına kadar 1071 baraj göleti ve sulama tesisini yapacağız. Biz bırakın göleti, barajı ve sulaması dahil 4.5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Cerattepe maden projesi açıklaması!

Orman ve Suişleri Bakanı Eroğlu, Artvin'in Cerattepe bölgesinde açılması planlanan maden ocağı hakkında konuştu. Eroğlu, "Ben Orman Bakanı’yken ilk defa 2009 yılında AB’de Çevre faslını açtık. En zor açılan fasıl''dedi.

Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşımak istiyoruz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kilis'teki 5 tesisin temel atma töreninde açıklama yaptı. Eroğlu, "Türkiye'yi dünyadaki 10 büyük ekonomi arasına taşımak istiyoruz" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu 16 yatırımın temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Ülkemize caka satan ülkeler yakın zamanda tarih sahnesinden silinecek. Türkiye'nin önü ise açıktır. Türkiye'yi küresel güç yapacağız" dedi.

Sakarya Ballıkaya Baraj Projesi bu sene tamamlanacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Sakarya'ya iki müjde veren Eroğlu, "Ballıkaya Sakarya için elzem bir konu. İnşallah bu sene barajı bitireceğiz" dedi.

İzmir Körfez B Tipi Mesire Yeri hizmete açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada ormanlardan halkın daha fazla yararlanmasını sağlamak amacıyla çalışmaların devam ettiğini ve İzmir'de Körfez B Tipi Mesire Yeri'ni en kısa sürede hizmete açılacağı bildirildi.

Veysel Eroğlu: 5 ayda 418 tesisin temeli atıldı!

Veysel Eroğlu, "5 aylık sürede toplam 418 adet tesis ve eserin temel atma ve açılışlarını gerçekleştirdik. Bu tesislerin toplam yatırım bedeli ise 3,5 milyar lirayı aşıyor" dedi.

İğneada'ya nükleer santrali yapılmasıyla ilgili çalışma yok!

Veysel Eroğlu, Kırklareli İğneada'ya nükleer santral yapılmasıyla ilgili, " Şu anda Sinop ve Akkuyu'da nükleer santral yapılıyor ve yapılacak. İğneada'yla ilgili bir çalışma ve başvuru yok" dedi.

Ankara artık yeşil bir kent!

Bakan Veysel Eroğlu, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yeşillendirme konusunda çok büyük hamle yaptı. 15 yıl önce eski Ankara bozkır gibiydi, şimdi yemyeşil'' dedi.

Veysel Eroğlu: Gümüşhane'deki yatırımlar bu yıl 4 milyar TL'yi aşacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kelkit ilçesinde 37 milyon lira yatırım bedelli 13 tesisin açılışı, 9 tesisin de temelinin atıldığı törende yaptığı bu yıl yatırım miktarının 7 milyar lirayı aşacağını belirtti.

Bolu Yedigöller Milli Parkı'na yapılan yatırımların yüzde 85'i tamamlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Yedigöller Milli Parkı'na dev bir yatırım gerçekleştirdi. 2015 yılı yatırım programında yer alan milli parkın yol çalışmaları tamamlanırken, enerji nakil hattı çalışmaları ise hızla devam ediyor.

Veysel Eroğlu: İzmir'e 13 yılda 30,3 milyar TL yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Son 13 yılda İzmir'e yaptığımız 30,3 milyar liralık yatırım, önümüzdeki 5 yılda yapacağımız yatırımların en büyük teminatıdır. İzmir'i şaha kaldıracağız" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'i turizm markası yapacağız!

Turizmi 12 aya yaymayı hedeflediklerini belirten AK Parti milletvekili adayı Bakan Veysel Eroğlu, "Kruvaziyer, doğa ve sağlık turizminde İzmir'i marka yapacağız" dedi.

Veysel Eroğlu:Emeklilere ve dar gelirlilere TOKİ çalışmaları başlatıyoruz!

EGEGEP hakkında düzenlenen toplantıda 2002 yılından bu yana İzmir'e yapılan 30,3 milyar TL'lik yatırımdan bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

Veysel Eroğlu: Manisa'da 180 lira ödemeyle konut sahibi olacaklar!

Bakan Veysel Eroğlu, Ege Bölgesi Gelişim Projesi'ni (EGEGEP) anlattı, 2019'a kadar Ege ve İzmir'e yapılacak yatırımları saydı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, katılımcılara, EGEGEP Projesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Veysel Eroğlu EGEGEP Projesi'ni açıkladı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, temel gayenin, vatandaşın hayat tarzını değiştirmek değil, hayat standardını yükseltmek olduğunu, İzmir'e kavga etmeye değil geliştirmek için geldiklerini belirtti.

Veysel Eroğlu'ndan gençlere stat emeklilere konut müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak Kordon'da seçim ofisi açtı. Eroğlu, gençlere stat, emeklilere konut sözü verdi. Yıllardır ebru sanatı ile ilgilenen Eroğlu, seçim ofisinde de ebru yaptı.

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Veysel Eroğlu: İzmir'e 30 milyar lira yatırım yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'de büyük bir potansiyel olduğunu belirterek, "İzmir için çok büyük düşünüyoruz, İzmir dünyanın incisi olacak" dedi.

Aziz Kocaoğlu'ndan Veysel Eroğlu'na ÇED çağrısı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Kanal 35’te yayınlanan “Gündem Özel Siyaset” programında Özgür Hancıoğlu’nun kent gündemine ilişkin sorularını cevapladı. Kocaoğlu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na Körfez için çağrıda bulundu

Veysel Eroğlu: Çeşme'de yeni konut alanları oluşturacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Veysel Eroğlu: Ödemiş'te delice aşılamasını yaptık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ormanların bundan böyle kırsal kalkınmada lokomotif olarak kullanılacağını söyledi.Ödemiş ilçesine bağlı Bülbüller Mahallesi'nde, delice aşılaması ve doğaya keklik salım töreni düzenlendi.

Veysel Eroğlu: 77 ilde su sorunu çözüldü!

Orman ve Su İşleri Bakanı ve İzmir Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu "Gelecek için yeni barajlar yapıyoruz, en az 30 yıl sorun olmayacak" dedi. Eroğlu, Türkiye'nin 77 ilinde su sorunu olduğunu ve bütün illerdeki sıkıntıyı çözdüklerini ifade etti.

Veysel Eroğlu kim Haberi

Veysel Eroğlu kim

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu basında “Hava tahmininde NASA’dan iyiyiz” gibi biraz sivri çıkışlarıyla tanıyoruz ama siyasete atılma hikâyesini dinlediğimde anladım ki aslında onun Türk siyasi tarihinde ilginç ve kritik bir yeri var. Onu ilginç kılan şey, Recep Tayyip Erdoğan ile tanışma hikâyesi ve sonrasında yaşananlarda gizli... Veysel Eroğlu, 1990’larda İTÜ’de Çevre Mühendisliği Bölümü’nde doçentlik yapmaktadır. Doktora tezini su kirliliği üzerine yapmış, Hollanda Kraliyet Bursu kazanmış; sağcı-solcu tüm öğrencilerin sevdiği bir hocadır. Bir gün Yıldız Teknik Üniversitesi’ne gitmesi gerekir. Park sorunu yaşamamak için yürümeye karar verir. Yoldayken birden yanında bir araç durur. Şoför mahallinde oturan adam, camı indirir ve “Gideceğiniz yere kadar bırakmamı ister misiniz?” diye sorar.


Eroğlu otomobile biner, “Merhaba ben Doç. Dr. Veysel Eroğlu” der ve...