18 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu su projeleri

Veysel Eroğlu su projeleri

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Bakanlar Kurulu’na yeni su projeleriyle ilgili brifing verdi.

Veysel Eroğlu: Gazze'nin su ve altyapı sorunlarını çözeceğiz!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gazze'deki insanların aç ve susuz olduğunu belirterek, "İnşallah Gazze'nin su, sağlık ve altyapı meselelerini de çözeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Uşak'a milli park müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için geldiği Uşak'ta ilk olarak Vali Ahmet Okur'u makamında ziyaret etti.

Veysel Eroğlu: 3 bin 107 tesisin yapımını tamamladık!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, YÖK Başkanlığı Konferans Salonu'nda 13 yılda 123 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini belirterek, "320'si baraj olmak üzere 3 bin 107 tesisi tamamladık. " dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Çankırı'ya 77 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 15 tesisin temelini atmak ve açılışını gerçekleştirmek için Çankırı'ya geldiklerini ifade eden Bakan Eroğlu, kentte 77 milyon lira yatırım bedeline sahip 18 müjdeyi de açıklayacağını söyledi.

Veysel Eroğlu: Mikro HES projelerine izin yok!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hidro elektrik santrallerine (HES) yönelik izinler konusunda planlı çalışma yaptıklarını söyledi. Eroğlu, çok sayıda mini HES projesini geri çevirdiklerini dile getirdi.

Veysel Eroğlu, Nevşehir'e temel atma ve açılış törenleri için ziyarette bulundu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Katılımcı bir şekilde insan hak ve özgürlüklerini esas alan, onları koruyan, insana saygılı, insan haysiyetini koruyan anayasa yapmak için kolları sıvadık.

Veysel Eroğlu: 1071 baraj göleti ve sulama tesisi inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "2019 yılına kadar 1071 baraj göleti ve sulama tesisini yapacağız. Biz bırakın göleti, barajı ve sulaması dahil 4.5 milyon liraya 18 ayda bitiriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: HES'ler elektriğin sigortasıdır!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Tabiatı tahrip etmeden, can suyunu bırakarak, dereleri kurutmadan HES'leri yapıyoruz, yapacağız" şeklinde konuştu.

Veysel Eroğlu: Barajlarımız yüzde 60 oranında dolu!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Türkiye'de bu sene bir miktar kurak geçiyor ancak biz tedbirimizi aldık. İçme suyu konusunda şu anda barajlarımız yüzde 60 oranında dolu. Herhangi bir sıkıntı yok" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan Sarılar Göleti için yıldırım imza!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Veysel Eroğlu'ndan Osmaniye'ye 18 yeni yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Osmaniye ziyaretinde 68 milyon lira tutarındaki 18 adet yatırım müjdesi verdi. Eroğlu, Osmaniye'ye gelişinde ilk olarak Vali Kerem Al'ı ziyaret etti.

Veysel Eroğlu'ndan Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesi!

ORMAN ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Diyarbakır’a 13 yeni yatırım müjdesiyle geldiğini söyledi. Eroğlu bu projelerin toplam maliyetinin 207 milyon TL değerinde olduğunu belirtti.

Veysel Eroğlu: Sarıçay Barajı'nın projesi hazır!

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Veysel Eroğlu su projeleri Haberi

Veysel Eroğlu su projeleri

Doğu Anadolu Gelişim Projesi (DAP) ve Konya Ovası Projesi (KOP) başta olmak üzere iki yılda 137 milyar liralık yatırım yapacaklarını anlatan Eroğlu, 40 ilin kalkınmasına katkı sağlayacaklarını iddia etti.Eroğlu, son Bakalar Kurulu toplantısına yaptığı sunumda, yeni yol haritası çizdiklerini belirterek, şunları söyledi: “2003’e kadar Türkiye’de sadece Güneydoğu Anadolu Projesi (GAP), Doğu Anadolu Gelişim Projesi (DAP) ve Konya Ovası Projesi (KOP) ilan edilmişti. GAP’ta nispeten çalışmalar devam etse de, DAP ve KOP tozlu raflarda unutulmaya yüz tutmuştu. Bu dosyaları raflardan alarak yeniden yürürlüğe koymaya başladık. Bu çerçevede Bakanlar Kurulu’nda GAP ve DAP, AKDENİZ-GEP, EGE-GEP ve KOP ile ilgili bilgi verdim. Bu projeleri 31 Aralık 2019 tarihinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu projelerin orman, su ve meteoroloji başlıkları bulunuyor. Bu projeler kapsamında 2019...