19 / 04 / 2024

Veysel Eroğlu yatırım

Veysel Eroğlu yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu, Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım sözü verdi.

Veysel Eroğlu'ndan Adana'ya 643 milyon TL'lik 13 yeni yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Adana'da 643 milyon liralık 13 yeni yatırımın müjdesini veriyor. Eroğlu, yarın Adana'da 624 milyon liralık 4 tesisin de temel atma törenine katılacak.

Malatya’ya 311 milyon TL’lik 15 yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Malatya’ya 311 milyon TL’lik 15 yatırım müjdesi daha verdi.

Ekonomist Tunç Satıroğlu yatırımcıları uyardı! Garanti yatırım yapmak isteyen gayrimenkulü seçer!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırım yapmak isteyenleri uyararak en garanti yatırımın gayrimenkul olduğunu açıkladı.

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ateşoğlu Yatırım Otelcilik İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de Candan Özağdaş tarafından kuruldu.

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Behramoğlu Yatırım İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehdı Salehızadeh tarafından kuruldu.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Kılıç tarafından kuruldu.

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alioğlu Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mertcan Alioğlu tarafından kuruldu.

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eşrefoğlu Yatırım İnşaat Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Eşrefoğlu tarafından kuruldu.

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yatırım İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Yılmaz tarafından kuruldu.

Hüsrevoğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüsrevoğlu Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akif Hüsrevoğlu tarafından kuruldu.

Bitlis’e son 5 yılda 72 milyon TL'lik yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Bitlis programı kapsamında ilde Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen yatırımların temelini atacak.

Trabzon'a 15 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 15 milyon lira tutarındaki 9 adet yatırım müjdesi ile Trabzon’a geliyor.

KKTC, yatırım yapılmayan turizm arazilerini geri alacak!

KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, yatırım yapılmayan turizm arazilerin geri alınacağını açıkladı.

Veysel Eroğlu yatırım Haberi

Veysel Eroğlu yatırım

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Yeni hükümet sistemiyle birlikte hem yürütmenin başındaki cumhurbaşkanı hem de Meclis'teki milletvekillerimiz aynı anda seçilecek. Dolayısıyla yürütmedeki iki başlılık ortadan kalkacak. Başbakanlık artık yok. Sadece yürütmenin başında cumhurbaşkanı." dedi.


Eroğlu, Kütahya'nın Simav ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde, 1923'ten günümüze hükümetlerin ömrünün ortalama 16-17 ay olduğunu belirtti.


Bazı hükümetlerin daha kısa süreyle görevde kaldığını anlatan Eroğlu, "4,5 ay, 45 günlük hükümetler bile var. Kısa ömürlü hükümetler döneminde köklü yatırımları, barajları, hastaneleri istikrarsızlık nedeniyle yapmak değil." ifadesini kullandı.


Halk oylamasında vatandaşlardan istikrar için "Evet" oyu beklediklerini vurgulayan Bakan Eroğlu,  "Hatırlarsınız hemen hemen bütün cumhurbaşkanlarıyla başbakanlar arasında sürtüşme olmuştur. Bakın rahmetli İnönü ile Recep Peker arasında bir tayin meselesinden sürtüşme oldu paramız hemen...