25 / 04 / 2024

Veysel Tiryaki kimdir

Veysel Tiryaki kimdir

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Ankara Altındağ’da FETÖ'ye arsa verilmedi!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Belediye Başkanlığı yaptığı süre boyunca, FETÖ’ye Altındağ’dan bir karış toprak, Altındağ Belediyesi’nden bir kör kuruş para verilmediğini söyledi.

Ankara Altındağ'da 40 binden fazla gecekondu yıkıldı!

Ankaralıların yoğun ilgisini çekerken Başkan Veysel Tiryaki'nin, "cazibe merkezi Altındağ" hedefine çok yaklaştığını bugün son bölümünü sunduğumuz yazı dizisi ile ortaya çıktı.

Ankara'daki modern yapılarda ahşap oymacılığı ön planda tutulacak!

Hamamönü restorasyonunda taş ve ahşaba öncelik veren Altındağ Belediyesi modern projelerde de ahşap kullanacak. Böylece Ankaralı ustalar kazanacak. Altındağ'da 2008 yılında başlanan tarihi dönüşüm kapsamında Hamamönü'ndeki tarihi evler restore edildi.

Veysel Tiryaki: Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki,"Altındağ'da yıkmadan bir şey yapmak mümkün değil. İmar planlarını tamamladığımız bölgelerde sosyal donatı, park, okul gibi alanların üzerinde hep gecekondular var." dedi.

Veysel Tiryaki Altındağ’daki yatırımlara hız verdi!

Akköprü’de bulunan Altındağ Belediyesi Fen İşleri Kampüsü’nde, yeni yılda gerçekleştirilecek olan yatırımlar hakkında müdürlerden bilgi alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, tüm çalışmaların hızlanması talimatını verdi.

Ankara Altındağ'da temeli atılan 6 park bu yıl tamamlandı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'a yemyeşil bir Aladağ için yepyeni yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor.

Veysel Tiryaki Altındağ'daki inşaatları denetliyor!

Altındağ’ı şantiyeye çeviren yatırımları ile dikkat çeken Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, inşaatları denetlemeyi de ihmal etmiyor. Tiryaki, “Altındağ’a bir okul daha yapıyoruz. 32 derslikli büyük bir lisenin inşaatına başladık" dedi.

Veysel Tiryaki: İmar sorununu Belediye Meclisi'ne taşıyacağız!

Mobilyanın başkentinin ne sanayi sitesi ne de sanayi bölgesi sayılmaması nedeniyle sıkıntı yaşayan esnaf temsilcileri, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'den yardım istedi. Tiryaki, "İmar sorununu Belediye Meclisi'ne taşıyacağız" dedi

Veysel Tiryaki: 2015'ten beri yıkımlara ara vermedik!

Üç dönemdir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Altındağ'ın tarihi geçmişinden projelerine kadar birçok konuyu anlattı. Tiryaki, "2005 yılından beri yıkımlara ara vermedik" dedi.

Altındağlı müteahhitlerden kentsel dönüşüm sözü!

Altındağlı müteahhitler Veysel Tiryaki'yi makamında ziyaret etti. Görüşmede Altındağ'daki dönüşümün el ele daha hızlı tamamlanacağı ifade edildi. Altındağlı müteahhitlerle yakından ilgilenen Tiryaki ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Veysel Tiryaki: Okul yapmak için yıkıyoruz!

Altındağlı çocukların daha iyi koşullarda eğitim ve de öğretim görmesi için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Altındağ Belediyesi, Altındağ'da yeni okul alanları açmak için 989 gecekondu yıktı.

Veysel Tiryaki'den kentsel dönüşüm denetimi!

Veysel Tiryaki kentsel dönüşüm denetimi yaptı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, 2014 yılında bir rekora imza atarak 122 ton asfalt döktüklerini belirtti. Tiryaki, Beşikkaya Mahallesi'ndeki asfalt çalışmalarını denetledi.

Veysel Tiryaki kimdir?

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki kimdir? Veysel Tiryaki, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Veysel Tiryaki, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Veysel Tiryaki...

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

Yenimahalle’ye yeni adliye binası müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Veysel Tiryaki, yeni adliye binasının Yenimahalle’de yapılacağını müjdeledi.

Yenimahalle için 200’e yakın proje hazır!

Cumhur İttifakı’nın Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 7 farklı kategoride 200’e yakın proje hazırladıklarını açıkladı. 

Veysel Tiryaki: 220 projeyle geliyoruz!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, "Yenimahalle için büyük projelerimiz var. Şubat ayının ilk haftası yapılması arzu edilen ve ses getireceğini düşündüğümüz tanıtımda 220 proje ile hemşehrilerimizin karşısına çıkacağız" dedi...

Yenimahalle için 220 proje hazırlandı!

Altındağ Belediye Başkanı ve AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki Yenimahalle için 220 proje hazırladıklarını söyledi. 

Ankara Yenimahalle'de dönüşüm zamanı!

Yenimahalle Belediyesi Meclis üyesi aday adayları ve Belediye Başkan aday adaylarıyla buluşan AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Dr. Veysel Tiryaki, projelerini anlattı.

Altındağ Belediyesi Gagauzya'daki kültür evini restore edecek!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada, Gagauzya'daki kültür evini restore edeceklerini söyledi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki yaptığı açıklamada "Altındağ'ı imar etmeden Ankara'yı imar edemeyiz" dedi.

Altındağ Çinçin 4. etapta teslimler başladı!

Çinçin’de 40 bin metrekareye yakın alanda inşa edilen konutların teslimleri başladı. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ’’Gerçekleştirdiğimiz her projenin Altındağ’a ve Altındağlı vatandaşlarımıza yakışır olması için çalışıyoruz’’ dedi.

Altındağ Belediyesi'nin kentsel dönüşüm sırrı!

Ankara’nın tarihi ilçesi Altındağ, bir yandan tarihsel dokusunu korurken bir yandan da modern yapılarıyla çevresine ışık saçıyor. Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, hiçbir kurum ve kuruluşa tek kuruş borçlarının olmadığını vurguluyor...

Ankara İskitler MİA 2'de son durum!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, İskitler MİA 2 projesindeki hak sahipleri ile bir araya geldi.

Altındağ'da her yıl 20 bin konut inşa ediliyor!

Altındağ Müteahhitler Derneği'ni ziyaret eden Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yılda yaklaşık 15-20 bin konut yapıldığını anımsattı...

Veysel Tiryaki kimdir Haberi

Veysel Tiryaki kimdir

Cumhur İttifakı’nın AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan adayı Veysel Tiryaki, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için hazırladığı projeleri anlattı.

Star Gazetesi’nde yer alan habere göre; “Yeni hedeflerle yola çıktık, daha iyiyi, daha güzeli hak eden bir Yenimahalle için yola çıktık” diye konuşan Tiryaki “İnsan odaklı belediyecilik, ruhu olan şehirler, bizim işimiz. Yenimahalle’nin yenilenmeye ihtiyacı var” dedi.

İLÇE İÇİN 232 PROJE 

İlçe tamamı için projeler üreteceklerini söyleyen Tiryaki “Hayallerimde Avrupa kentleri ile yarışan bir Yenimahalle var. Altındağ’da yaptığımız gibi, kadınlardan çocuklara, gençlerden yaşlılara, engellilerden sporculara kadar herkese dokunacak, şehri de gönülleri de imar edecek projelerle geliyoruz. Esnafımız, KOBİ’miz ekonominin lokomotifidir. Esnaf kardeşlerimize her türlü kolaylığı sağlayacağız. Sanayi ve ticaretin gelişmesi için üstümüze düşenden fazlasını hayata geçireceğiz. İstihdam sağlayacak projeler hazırladık.  İş dünyamız bizim...